Προς το περιεχόμενο

Αγορα καρτας Γραφικων

Theos_Gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσα χρήματα μπορεί αν δώσει τελικά?

Γιατί βλέπω φοράει τετραπύρηνους..

(5750 θα ήταν ότι καλύτερο μπορείς να βάλεις γι'αυτην την ανάλυση)

Αλλά πάει ακετά πάνω.

Aλλιώς μείνε σε κάποια απο τις άλλες

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ θα ήμουν ανάμεσα στις 5670 και 240 τότε..

η πρώτη είναι και με dx11 ενώ η δεύτερη dx10

2ετη εγγύηση/3τη εγγύηση(απο τα καταστήματα που σου πρότεινα παντα-με τις χαμηλότερες τιμές)

Πάντως να ξέρεις στα 1280*1024 έχουν τις ίδιες αποδόσεις..

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι η 9600gt ειναι πιο ενεργοβορα απο την 5670

αν θελεις να παρεις οτι καλυτερο με αυτα τα χρηματα περα απο την καταναωλση ρευματαος χτυπα 4850

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι η 9600gt ειναι πιο ενεργοβορα απο την 5670

αν θελεις να παρεις οτι καλυτερο με αυτα τα χρηματα περα απο την καταναωλση ρευματαος χτυπα 4850

Δημοσ.

Σχεδόν ίδιες επιδόσεις με την 240 έχει.. αν και τραβάει λίγο παραπάνω ρεύμα και είναι πιο ζεστές.. εσύ διαλέγεις :P

Δημοσ.

Σχεδόν ίδιες επιδόσεις με την 240 έχει.. αν και τραβάει λίγο παραπάνω ρεύμα και είναι πιο ζεστές.. εσύ διαλέγεις :P

Δημοσ.

λοιπον παιδιια με την 5670 θα ειναι ολα καλα να την παραγγειλω απο multirama???την 9600 δεν την βρισκω...πειτε μου να το κανω τωρα...θα τα παιζει ολα τα games(σχετικο ειναι αυτο)crysis για παραδειγμα εστω και σε low details???

Δημοσ.

θα τα παιξει εστω και στις πολυ χαμηλες αναλυσεις καποια απαιτητικα παιχνιδια

τωρα για το αν θα αντεξει στο μελλον μου φαινεται λιγο δυσκολο, αλλα απο την στιμγη που δεν μπορει να καμει κατι καλυτερο... :-)

Δημοσ.
λοιπον παιδιια με την 5670 θα ειναι ολα καλα να την παραγγειλω απο multirama???την 9600 δεν την βρισκω...πειτε μου να το κανω τωρα...θα τα παιζει ολα τα games(σχετικο ειναι αυτο)crysis για παραδειγμα εστω και σε low details???

Θα το παίζει και αρκετά καλά μάλιστα...(όσο μπορεί βέβαια) - πάντως όχι και τόσο playable σε high(για crysis πάντα που είναι ότι πιο βαρή υπάρχει)

http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2010/01/14/ati-radeon-hd-5670-review/7

Δημοσ.
με ενδιαφερει να του βγαλει πανω απο 1,5 χρονο.θα γινει αυτο πιστευεις?

Σε αρκετά παιχνίδια στο medium το λιγότερο,ναι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...