CastorTroy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους... Έχω μια αρκετά μεγάλη συλλογή από blu-ray ταινίες σε μορφή αρχείων με τις οποίες όμως, όποτε τις βάζω για αναπαραγωγή, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Η ποιότητα εικόνας και ήχου είναι εξαιρετική αλλά η ταινία δείχνει να "κομπιάζει" και κάνει μικρές αλλά εμφανείς παύσεις κατά την διάρκεια της αναπαραγωγής της. Στην αρχή έβλεπα αρχεία 1080p τα οποία απλά δεν έπαιζαν διότι η εικόνα ουσιαστικά έπαιζε σαν slideshow και στα 780p όμως αυτές οι παύσεις παρατηρούνται συχνά. Η ερώτηση μου είναι γιατί συμβαίνει αυτό; Παρεμπιπτόντως το laptop μου είναι ένα αρκετά δυνατό toshiba satellite με επεξεργαστή 2.26 και 3gb RAM. O player που χρησιμοποιώ είναι ο BSplayer. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, τον ευχαριστώ πολύ!
Heav3n Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 βάλε αυτό για ταινίες και θα είσαι κομπλέ http://mpc-hc.sourceforge.net/ έχει όλα τα codecs που χρειάζονται μην βάλεις κάτι extra...κάνε unistall αν έχεις βάλει τπτ άλλα codecs.
Etherovamon Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Είχα το ίδιο πρόβλημα με σένα. Ακολούθα τις οδηγίες του παρακάτω συνδέσμου και δε θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.Οι δικές μου πλέον ταινίες blueray (720p και 1080p) παίζουν ΟΛΕΣ τέλεια [ame] [/ame]
Etherovamon Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Είχα το ίδιο πρόβλημα με σένα. Ακολούθα τις οδηγίες του παρακάτω συνδέσμου και δε θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.Οι δικές μου πλέον ταινίες blueray (720p και 1080p) παίζουν ΟΛΕΣ τέλεια [ame] [/ame]
Giov87 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 καλησπέρα κατ'αρχάς σε όλους.. εγω με τη σειρά μου θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής. αγόρασα ένα 'BD-Rom writer' έτσι ώστε να μπορώ να γράφω ταινίες από το PC σε Blu ray DVD και να τα βλέπω στο Home Cinema. θέλω να μου πείτε εάν γνωρίζετε, πιο πρόγραμμα μπορεί να μετατρέψει .mkv files έτσι ώστε να τις αντιγράψω. Ωστόσο μπορώ να τις γράφω σαν ''Data'' έτσι ώστε να βάζω κάνα δύο μέσα? Βρήκα ένα πρόγραμμα το οποίο λέγεται ''Xilisoft Blu-ray Creator Express'', αλλά κάνει πόσες ώρες και δεν νομίζω να χρειάζεται τόσο πολύ. Να δοκιμάσω με το ''Converx to DVD'' ή πάλι δεν θα γίνει τίποτα?
TheELF Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 καλησπέρα κατ'αρχάς σε όλους.. εγω με τη σειρά μου θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής. αγόρασα ένα 'BD-Rom writer' έτσι ώστε να μπορώ να γράφω ταινίες από το PC σε Blu ray DVD και να τα βλέπω στο Home Cinema. θέλω να μου πείτε εάν γνωρίζετε, πιο πρόγραμμα μπορεί να μετατρέψει .mkv files έτσι ώστε να τις αντιγράψω. Ωστόσο μπορώ να τις γράφω σαν ''Data'' έτσι ώστε να βάζω κάνα δύο μέσα? Βρήκα ένα πρόγραμμα το οποίο λέγεται ''Xilisoft Blu-ray Creator Express'', αλλά κάνει πόσες ώρες και δεν νομίζω να χρειάζεται τόσο πολύ. Να δοκιμάσω με το ''Converx to DVD'' ή πάλι δεν θα γίνει τίποτα? Τη μπορεί να δει το Home Cinema σου; αν μπορεί να δει .mkv τότε μπορείς να τα γράψεις σαν ''Data'' (θα μπορούσες και σε DVD) Αν έχεις "πηγές" Blu ray μπορείς απλά να τα κάνεις εγγραφή χωρίς μετατροπή. το ''Converx to DVD'' κάνει αυτό που λέει DVD όχι Blu ray. Γενικά δεν αξίζει να κάνεις μετατροπή σε Blu ray είναι πολύ κατώτερη η ποιότητα.Μόνο η εγγραφή από ήδη Blu ray υλικό έχει ουσία ή αν βλέπει το Home Cinema .mkv πολλές τέτοιες σε ένα δισκάκι.
Giov87 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Τη μπορεί να δει το Home Cinema σου; αν μπορεί να δει .mkv τότε μπορείς να τα γράψεις σαν ''Data'' (θα μπορούσες και σε DVD) Αν έχεις "πηγές" Blu ray μπορείς απλά να τα κάνεις εγγραφή χωρίς μετατροπή. το ''Converx to DVD'' κάνει αυτό που λέει DVD όχι Blu ray. Γενικά δεν αξίζει να κάνεις μετατροπή σε Blu ray είναι πολύ κατώτερη η ποιότητα.Μόνο η εγγραφή από ήδη Blu ray υλικό έχει ουσία ή αν βλέπει το Home Cinema .mkv πολλές τέτοιες σε ένα δισκάκι. κτάλαβα.. έχω 2 ταινιες σε μορφή .mkv, μπορω δηλαδή να βάλω το Blu-ray disc (25gb) που αγορασα και με κάποιο προγραμμα να τις περάσω σαν ''data''? σε ρωταω επειδη το εχω προσπαθησει και με το ''Nero multimedia suite 10'' αλλα και με το ''ashampoo 10''. αγόρασα rewrightable blu ray disc γιαττί είναι πανάκριβα ρε γαμώτο ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.