Greator Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Εδώ και 3 χρόνια χρησιμοποιώ τον Firefox ο οποίος όμως είναι πια αρκετά βαρύς και με έχει κερδίσει το workflow του Chrome. Για ενα και μόνο λόγο κρατάω ακόμα τον FF και αυτός είναι ενα extension ,to Webmail το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις άμεση ενημέρωση για τους λογαριασμούς email που έχεις είτε είναι yahoo, gmail, hotmail κλπ. Το καλύτερο είναι ουι σε ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο για το αν έχεις μειλ και με ενα κλικ σε στέλνει στη σελίδα του yahoo/gmail χωρίς καν να πληκτρολογησεις κωδικό! Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για τον Chrome? το μόνο που έχω βρει είναι ενα για το gmail αλλά καθώς έχω πολλούς λογαριασμούς δε με καλύπτει. Ευχαριστώ Sent from my iPhone using Insomnia.app
Members gsarig Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Members Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Υπάρχει το MuNo, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει και δεν μπορώ να σου πω αν είναι καλό. Φαίνεται πάντως ότι κάνει αυτό που ζητάς. Μια εναλλακτική πάντως θα ήταν να ενεργοποιήσεις το webmail στο Gmail, ώστε να ελέγχει και να λαμβάνει εκείνο τα e-mail από τους άλλους λογαριασμούς σου και να κρατήσεις το gmail notifier στον Chrome.
flik Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Για δοκίμασε το αυτό: https://chrome.google.com/extensions/detail/apebebenniibdlpbookhgelaghfnaonp?hl=el Edit: Για λίγο......
Greator Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστω, Αυτο ακριβως εχω για το FF αλλα απ'οτι βλεπω δε δουλευει καθολου καλα στον Chrome. Oποτε με βλεπω να κραταω αναγκαστικα FF προς το παρον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.