Roger Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 To καλωδιο δεν θα σου ελυνε τις αποριες.Το διλλημα καινουργιο ups ή καινουργια μπαταρια ειναι δικο σου και πρεπει να το λυσεις εσυ.
EddieObscurant Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δοκίμασε να το βάλεις απευθείας στη πρίζα και όχι σε πολυμπριζο. Αν είσαι Αθήνα πάντως, έχω καινούρια μπαταρία για το ups σου. Είχα το ίδιο και την άλλαξα και πήρα καινούρια πριν 6 μήνες, και στη μετακόμιση πριν 3 μήνες μου επέσε το ups, και πλέον στο self test, δεν μπορεί να γυρίσει από την μπαταρία πίσω στην κανονική παροχή ρεύματος. Άσε πολύ κλάμα... Αν θες έρχεσαι τη δοκιμάζεις και αν τελικά δεν έχει πρόβλημα το ups σου και τη θες, στη δίνω μισοτιμης Αποστολή από το ST18i με τη χρήση Insomnia App
mentoras99 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Θα δοκιμασω να το συνδεσω και απευθειας σε πριζα, αν και παντα σε μπαλαντεζα το ειχα, και τοτε στην αρχη δεν ειχε θεμα. Αν υπαρχει και τιποτε αλλο απλο να κανω, πειτε το. Πειτε μου κατι. Το γεγονος οτι στιγμιαια οταν πεφτει το ρευμα, δεν μπορει να δωσει παροχη ρευματος για κλασματα δευτερολεπτου, μας οδηγει καπου σαν συμπερασμα, οτι ισως χαλασε κατι στα ηλεκτρονικα; Υπαρχει περιπτωση να φταιει κατι στην μπαταρια και να το προκαλει αυτο; Ή ειναι καθαρα θεμα κυκλωματων; Αν δεν εχει να κανει με μπαταρια, σημαινει οτι δεν λειτουργει σωστα ισως ο ενσωματωμενος 'σταθεροποιητης' τασης; Γιατι αντε πες, οτι πεφτει το ρευμα 'το κανω γαργαρα', ετσι κι αλλιως laptop & netbook μπαταριες εχουν και δικες τους, δεν θα χασω δεδομενα. Απλα θα πεσει το router, κανενας φορτιστης συνδεδεμενος, ψιλοπραγματα. Αν ομως, το οτι 'πεφτει' και δεν δινει ρευμα στιγμιαια, είτε λογω μπαταρίας είτε λογω κυκλωματος, σημαινει οτι έρχεται ρεύμα 'οτι να ναι', τοτε ναι, εχω σοβαρο προβλημα. Ξερω οτι γι'αυτα σιγουρα ειναι καλυτερα να γινουν μετρησεις, αλλα δεν μπορω να τις κανω. Οποτε θελω απο την εμπειρία σας, να πειτε τι ειναι πιθανοτερο να συμβαινει.
EddieObscurant Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δεν είμαι ειδικός για να ξέρω τι φταεί, αλλα δεν είναι νορμάλ, ούτε φυσικα αποδεκτό, να σβήνουν οι συσκευές, έστω και στιγμιαια. Δεν νομίζω να φταιει η μπαταρία, αλλα όπως σου είπα δεν ειμαι ειδικός
mentoras99 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μαλλον τα φτυσε εντελως;Οταν πεφτει το ρευμα, και αυτο το κανω, τραβωντας την πριζα:Πλεον οχι απλα χανει στιγμιαια το ρευμα, αλλα δεν δινει ρευμα σε αλλες συσκευες!Μπαινει σε 'on battery' mode, αλλα για την παρτη του, εχει ρευμα μονο για τον εαυτο του!Δεν δινει ρευμα πουθενα!Μολις το συνδεσω στο ρευμα, κανονικά δίνει (απλά το 'διαβιβάζει';) ρευμα και σε οτι ειναι συνδεδεμενο.Τι λέτε;
coolerman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μαλλον τα φτυσε εντελως; Οταν πεφτει το ρευμα, και αυτο το κανω, τραβωντας την πριζα: Πλεον οχι απλα χανει στιγμιαια το ρευμα, αλλα δεν δινει ρευμα σε αλλες συσκευες! Μπαινει σε 'on battery' mode, αλλα για την παρτη του, εχει ρευμα μονο για τον εαυτο του! Δεν δινει ρευμα πουθενα! Μολις το συνδεσω στο ρευμα, κανονικά δίνει (απλά το 'διαβιβάζει';) ρευμα και σε οτι ειναι συνδεδεμενο. Τι λέτε; το έχεις ανοίξει;;? αν μπορείς ανέβασε καμμία φωτό με καλή ανάλυση απο το εσωτερικό του.
mentoras99 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Να το 'εγχειρίσω'; Πισια μπορω να κατσαβιδώσω, αλλα ups...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα