LuNaTiC Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορω να βαλω μπαταρια λίγο μεγαλυτερη απο την μαμισια πανω σε ενα μηχανημα APC? εχω το 1000αρι πχ... θα μπορουσα να βαλω κατι παραπανω? Να μην αγοραζω απο την αρχη νεο... Βλεπω οτι δεν με καλυπτει
DJJordan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 θεωρητικά γίνεται, εγώ το χω κάνει και πράξη, αλλά ενδέχεται να μη χωράνε μέσα αλλά και να μη φτάνει το καλώδιο, βέβαια το μόνο που θα κερδίσεις είναι διάρκεια παροχής σε περίπτωση διακοπής, αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπορείς να συνδέσεις επιπλέον συσκευές, τα watt που μπορεί να δώσει δεν αλλάζουν. Εγώ πάντος το κανα αλλά έχω μικροπροβλήματα αλλά μπορεί να φταίει και κατι άλλο, στο παλιό μου UPS είχα βάλει για ένα διάστημα μπαταρίες αυτοκινήτου και δούλευε απροβλημάτιστα
mentoras99 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Οταν βαζεις νεα μπαταρια, ποσες ωρες θελει να φορτισει και να λειτουργει το usp κανονικα οπως πρεπει; Εβαλα καινουρια, φορτιζει εδω και ενα 3ωρο, αλλα επειδη ειμαι ανυπομονος και αρχισα πειραματα, τραβω την πριζα απο τον τοιχο, και πεφτουν ολα, το ups δεν δινει ρευμα. Ξερει κανεις;
rfc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Αν και το θεμα ειναι πολυ παλιο.... τεσπα. θαπρεπε να εχει φορτισει και να κραταει.
mentoras99 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Για rs-800 μηπως ξερει κανεις να μου πει, ποιο προγραμμα/προγραμματα πρεπει να κατεβασω απο την APC, για να δω μηπως μου δειξουν παραπανω πληροφοριες; Εδω ειναι το λινκ αλλα δεν μπορω να εντοπισω http://www.apc.com/tools/download/index.cfm
mentoras99 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Ρε παιδια, αλλαξα μπαταρια μεν, αλλα δοκιμαζω/τεσταρω και τραβω την πριζα, και καλα οπως οταν πεφτει το ρευμα, και μεχρι να αναλαβει το ups να τροφοδοτησει μεσω της μπαταριας, και μιλαμε για κλασματα του δευτερολεπτου, πεφτει το ρευμα σε ολες τις συσκευες. Οντως ετσι επρεπε να γινεται, ή έχει χαλασει κατι στα κυκλωματα του ups? Κατα τα αλλα δεν εχω καποια δυσλειτουργια, αλλα αμα ειναι να χανουν το ρευμα οι συσκευες οταν πεφτει το ρευμα και να μην προλαβαινω να κανω κιχ, τοτε ποιο το οφελος; Ειναι φυσιολογικο, για line-interactive, ή ...κάτι χάλασε;
coolerman Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 μπορείς να μας πείς τι συσκευές έχεις συνδέσει επάνω στο Apc;;
mentoras99 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Σχεδον τιποτε. Ενα laptop 15αρι, και ενα netbook. Μη το ψαχνεις σαν φορτιο. Μου το κανει αυτο, ακομη και με αυτά σβηστά! Άρα?
coolerman Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Σχεδον τιποτε. Ενα laptop 15αρι, και ενα netbook. Μη το ψαχνεις σαν φορτιο. Μου το κανει αυτο, ακομη και με αυτά σβηστά! Άρα? έχει πρόβλημα νομίζω. δεν έπρεπε να κάνει έτσι.
mentoras99 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Καποια στιγμη παλια σε αλλες συζητησεις καποιος μου ειχε πει να γυρισω το φις της πριζας του πολυμπριζου, πανω στο οποιο συνδεω το ups, αναποδα (με το καλωδιο ας πουμε προς τα πανω). Αλλάζει 'φαση' ή καπως ετσι μου ειχε πει. Δεν θυμαμαι αν με βοηθησε τοτε αυτο, οταν το εψαχνα, ή αν εχει καποια βαση (δεν ειμαι ηλεκτρολογος ή τεχνικός). Εξαλλου τωρα εχω μπαλαντεζα που φτανει μεχρι το ups και το τροφοδοτει. Τι να λεει, να γυριζω τα καλωδια αναποδα. Μπορει να εχει χαλασει κατι στα κυκλωματα του ups? Χαλάνε αυτα τα υποσυστηματα με τα χρονια; Παντως, παλια δεν μου το κανε, οχι οτι το τεσταρω και συχνα, αλλα θυμαμαι δεν το εκανε. Και τωρα ψαχνω τι μπορει να φταιει.
Roger Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Kαποια ups καταλαβαινουν φαση και ουδετερο και σου πετανε σφαλμα οταν ειναι αναποδα(site fault).Νομιζω ομως οτι τα apc δεν το εχουν αυτα.Εσενα απ'οτι καταλαιβαινω λειτουργει,αλλα δεν δινει ταση εξοδου. Δινει αλλα δινει αργα ταση εξοδου και δεν προλαβαινουν να δουλεψουν οι συσκευες,ή δεν δινει καθολου? Γνωριζεις να βρεις ενα πολυμετρο και να μετρησεις την εξοδο? Σε αλλη περιπτωση θα εχει ηλεκτρονικο προβλημα.Ποιο apc ειναι?
mentoras99 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δυστυχως δεν ξερω ουτε εχω πολυμετρο για μετρήσεις. Το rs-800 ειναι το μοντελο.
Roger Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Eμφανιζε συχνο προβλημα στο board το συγκεκριμενο μοντελο,οχι ομως με αυτα τα συμπτωματα. Αναβε το overload και δεν γινοτανε online
mentoras99 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Βασικα εχω κι αλλο, σχετικο με αυτο το θεμα, διλλημα. Εκανα το λάθος(μαλλον) να παραγγειλω κι αλλη μπαταρια, για το εν λογω ups. Η παραγγελια ειναι σε εξελιξη μεν. Το ups αυτο, ειναι απο τα ακριβα, θυμαμαι το ειχα παρει πανω απο 150 ευρω, και τα αντιστοιχα τωρα καπου εκει εχουν. Οποτε αναλογικα εχει και ακριβη μπαταρια, ενα 70ευρω! Βεβαια, αυτο το ups σηκωνει πολλα, αν το θελησεις. (αν λειτουργει καλα βεβαια) Και λεω τωρα. Μηπως, αν η παραγγελια της νεας μπαταριας δεν εχει προχωρησει ακομη για καποιο λογο, και 'προλαβαινα', και μου το 'εκαναν' απο το eshop, να ακυρωνα την παραγγελια; Και με τα ιδια λεφτα και λιγα παραπανω, να επαιρνα ενα νεο apc ups, αλλα μικροτερο αυτη τη φορα; Παντως σε apc και σε line interactive θα πηγαινα παλι. Απλα ειμαι μπερδεμενος, γιατι το εν λογω ups ειναι καλο, αλλα δεν ξερω αν εχει οντως βλαβη. Και δεν μπορω να βρω το καταλληλο προγραμμα να τρεξω κανενα διαγνωστικο (εχω το καλωδιο για συνδεση του ups μεσω usb), μηπως και εβρισκα καποια ακρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα