Προς το περιεχόμενο

ipod touch 32gb 3g vs 8gb 4g

thanos1916

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια αξιζει να παρω το καινουριο ipod touch δηλαδη εχει κατι καλυτερο απο το 3g η να παρω το παλαιοτερο που θα εχω την δυνατοτητα να το παρω στα 32gb;

Δημοσ.

Το καινούργιο είναι πιο ελαφρύ και πιο λεπτό, έχει μπρος-πίσω κάμερα για facetime, βιντεάκια 720p, φωτό, έχει τον επεξεργαστή A4 που γ...ει και δέρνει, έχει οθόνη retina display που μπροστά της η παλιά μοιάζει ξεπλυμένη.... Καμία σχέση με το παλιό! Η απόφαση βέβαια δική σου αν θα προτιμήσεις αυτά τα χαρακτηριστικά ή την χωρητικότητα.

Δημοσ.

εγω εχω το 2g 8gb τα οποια μου φτανουν ανετα σαν χωρητικοτητα και προσπαθω να το πουλησω για να παρω το καινουριο... βουρ!! :-D

Δημοσ.
εγω εχω το 2g 8gb τα οποια μου φτανουν ανετα σαν χωρητικοτητα και προσπαθω να το πουλησω για να παρω το καινουριο... βουρ!! :-D

off topic

ρε συ tre αφού έχεις desire που τα κάνει όλα και συμφερει γιατι θελεις ipod;

Δημοσ.
off topic

ρε συ tre αφού έχεις desire που τα κάνει όλα και συμφερει γιατι θελεις ipod;

off topic

εχεις δικιο εν μερη αλλα ακομα χρησιμοποιω το ipod για μουσικη και games... θελω να παρω το καινουριο λογω ταχυτητας, retina, facetime, λεπτοτητας, gyroscope, wifi-n, camera κλπ...

Δημοσ.
off topic

εχεις δικιο εν μερη αλλα ακομα χρησιμοποιω το ipod για μουσικη και games... θελω να παρω το καινουριο λογω ταχυτητας, retina, facetime, λεπτοτητας, gyroscope, wifi-n, camera κλπ...

off topic

Τελικά είσαι τρελός gadgetάκιας!!!!

Δημοσ.
:-D Καλόοοοοο!!!!!!!!! :-D

Σε πληροφορώ ότι το iPad μόνο gadget δεν είναι!!!!! :P:cool:

(κατσε να σου απαντησω στη γλωσσα σου) :P !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ε τοτε ουτε το iPod ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:cool::P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...