thanos1916 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια αξιζει να παρω το καινουριο ipod touch δηλαδη εχει κατι καλυτερο απο το 3g η να παρω το παλαιοτερο που θα εχω την δυνατοτητα να το παρω στα 32gb;
kpartsi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Το καινούργιο είναι πιο ελαφρύ και πιο λεπτό, έχει μπρος-πίσω κάμερα για facetime, βιντεάκια 720p, φωτό, έχει τον επεξεργαστή A4 που γ...ει και δέρνει, έχει οθόνη retina display που μπροστά της η παλιά μοιάζει ξεπλυμένη.... Καμία σχέση με το παλιό! Η απόφαση βέβαια δική σου αν θα προτιμήσεις αυτά τα χαρακτηριστικά ή την χωρητικότητα.
tr3quart1sta Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 εγω εχω το 2g 8gb τα οποια μου φτανουν ανετα σαν χωρητικοτητα και προσπαθω να το πουλησω για να παρω το καινουριο... βουρ!!
arxaggelos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 εγω εχω το 2g 8gb τα οποια μου φτανουν ανετα σαν χωρητικοτητα και προσπαθω να το πουλησω για να παρω το καινουριο... βουρ!! off topic ρε συ tre αφού έχεις desire που τα κάνει όλα και συμφερει γιατι θελεις ipod;
tr3quart1sta Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 off topicρε συ tre αφού έχεις desire που τα κάνει όλα και συμφερει γιατι θελεις ipod; off topic εχεις δικιο εν μερη αλλα ακομα χρησιμοποιω το ipod για μουσικη και games... θελω να παρω το καινουριο λογω ταχυτητας, retina, facetime, λεπτοτητας, gyroscope, wifi-n, camera κλπ...
kpartsi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 off topic εχεις δικιο εν μερη αλλα ακομα χρησιμοποιω το ipod για μουσικη και games... θελω να παρω το καινουριο λογω ταχυτητας, retina, facetime, λεπτοτητας, gyroscope, wifi-n, camera κλπ... off topic Τελικά είσαι τρελός gadgetάκιας!!!!
tr3quart1sta Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 off topic Τελικά είσαι τρελός gadgetάκιας!!!! :lol: αν ημουν θα ειχα παρει iPad :cool:
kpartsi Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 :lol: αν ημουν θα ειχα παρει iPad :cool: Καλόοοοοο!!!!!!!!! Σε πληροφορώ ότι το iPad μόνο gadget δεν είναι!!!!! :cool:
kpartsi Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 :lol: αν ημουν θα ειχα παρει iPad :cool: Καλόοοοοο!!!!!!!!! Σε πληροφορώ ότι το iPad μόνο gadget δεν είναι!!!!! :cool:
tr3quart1sta Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Καλόοοοοο!!!!!!!!! Σε πληροφορώ ότι το iPad μόνο gadget δεν είναι!!!!! :cool: (κατσε να σου απαντησω στη γλωσσα σου) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ε τοτε ουτε το iPod ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cool:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.