zoranb Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ψάχνω για ένα μικρό, portable ραδιόφωνο player, κάτι σαν το iPodnano (που παίζει radio) αλλά χωρίς τη δυνατότητα για mp3 ή videos κλπ. Να είναι μόνο ραδιοφωνάκι δηλαδή!
zoranb Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 καλό αλλά όχι ακριβώς αυτό που θέλω!
Traumatias Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Εδώ Δύσκολα θα βρεις μικρότερο...μπορείς να το αγοράσεις και από κάποιο άλλο κατάστημα...
Traumatias Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Εδώ Δύσκολα θα βρεις μικρότερο...μπορείς να το αγοράσεις και από κάποιο άλλο κατάστημα...
zoranb Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 χμμ πολύ ενδιαφέρον αλλά από ποιό άλλο κατάστημα μπορώ να το αγοράσω?
Traumatias Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Εδώ Δέχονται και αντικαταβολή, γιατί υποθέτω αυτό είναι το πρόβλημά σου με τον amazon;) Τώρα αν δεν θες να το αγοράσεις από το ιντερνετ δεν ξέρω, ρώτα σε μεγάλα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών αν και πάλι δεν βλέπω να βγάζεις άκρη.Κάτι τέτοια πράγματα νομίζω τα βρίσκεις μόνο μέσω του διαδικτύου
zoranb Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 ευχαριστώ για τη βοήθεια, τώρα να ρωτήσω, κανονικής διάστασης με ηχείο (κ όχι να ακούγεται από ακουστικά) γιατί θέλω ένα τώρα για το πατέρα μου που δεν θέλει ακουστικά κλπ. αλλά να λειτουργεί με φωτοβολταϊκά, πού μπορώ να βρώ; να έχει έτσι μερικά μοντέλα για να διαλέξω; καταλάβατε, κλασσικά ραδιοφωνάκια κ φυσικά μεγαλύτερα από το super ομολογουμένως που πρότεινες Traumatia
Traumatias Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.skroutz.gr/c/263/radiofona-kasetofona-hi-fi.html http://shopping.pathfinder.gr/?cat=1443 Sorry δεν μπόρεσα να βρω σελίδα μόνο με ραδιόφωνα με φωτοβολταικά θα πρέπει να τα ψάξεις λίγο... Βρήκα ένα εδώ αλλά αυτό δεν είναι μόνο ραδιόφωνο.Είναι βέβαια οικολογικό αλλά μόνο φραπέ δεν φτιάχνει Γενικά ότι βρήκα σε ραδιόφωνα με εναλλακτικές μορφές φόρτισης ερχόταν σε πακέτο με διάφορα άλλα χαρακτηριστικά... Ελπίζω να σε βοηθήσει κάποιος άλλος καλύτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.