Kokkinolemis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα παίδες, Θέλω να βάλω έναν επεξεργαστή σε ένα παλιό pc που έχω, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι συμβατά. Παρακάτω έχω επισημάνει δύο photo με τα χαρακτηριστικά της Motherboard και της CPU όπως τα έβγαλε το Everest. Ξέρει κανείς αν θα παίξει?
skim045 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Απο ότι είδα στο site της εταιρίας είναι συμβατά.
SpirosLouis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 [άσχετο] και νόμιζα ότι είμαι ο μοναδικός στον κόσμο που έχει ecs :/ [/άσχετο]
PaokToTheBone Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 το πληκτρολογιο δν εχει print screen? ειναι συμβατα οπως ειπε ο φιλος παραπανω.
Kokkinolemis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά έχετε δίκιο είναι συμβατά, αλλά έκανα ένα λάθος με τις foto. Μπερδεύτηκα να σας το πω άλλη μία, αυτήν την στιγμή το PC έχει Motherboard και CPU αυτά που είναι στις Foto , εγώ θέλω να βάλω άλλον επεξεργαστή ο οποίος είναι ένας Intel P3 866Mhz. Οπότε με την Motherboard που σας επισυνάπτω αν είναι συμβατός ο επεξεργαστής Intel P3 866Mhz. Απλώς αυτός που είναι στην foto είναι αυτό που έχει επάνω τώρα.
ocSe7en Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ειναι συμβατός. Δες Εδω. Απλά ίσως χρειαστείς ενα Bios Update.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω τη συγκεκριμενη μητρικη και υποστηριζει Coppermine-128 επεξεργαστες, με FSB 66, 100 ή και 133. (Η bat εκδοση της, ειχε προβλημα με τους 133FSB). Tualatin δεν υποστηριζει.
Kokkinolemis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστώ παίδες. Οπότε δοκιμάζω να τον βάλω επάνω και να δω αν χρειαστη να κάνω bios update!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.