louben Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Thanks m8.Το δοκιμασα και οντως δουλευει(οχι τιποτα αλλο αλλα η ισοτιμια του paypal ηταν αισχρη).
talos_2002 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Σήμερα είπα να το ελέγξω. Δοκίμασα το Manage Currencies του Paypal και μου επέστρεψε ότι θα είναι 1 EUR = 1.26888 USD. Αυτή είναι η τελική τιμή. Στην τράπεζα Πειραιώς η τιμή συναλλάγματος είναι στο 1.3240 και δεν ξέρω αν χρεώνει επιπλέον αυτής της τιμής κάποια προμήθεια. Τί δεν διαβάζω σωστά; Επεξεργασία: ΟΚ, με καθαρό μυαλό, «στρόφαρα» σήμερα το πρωί. Το παραπάνω δείχνει ότι το Paypal μετατρέπει σε λιγότερα δολάρια τα ευρώ μας. Μετατρέπει σε 1,2688$ το κάθε €, ενώ η τράπεζα σε 1,324$. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2011 από talos_2002
Technology fan Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Το ξέθαψα λίγο το θέμα αυτό, για να ρωτήσω αν ισχύει το ίδιο και τώρα? Να αφήσουμε την μετατροπή στη τράπεζα μας?
Sonick Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Σε περίπτωση που δεν έχω φτιάξει λογαριασμό στο PayPal ώστε να μπορέσω να επιλέξω ποια ισοτιμία θα ισχύει, της τράπεζας δηλαδή ή του PayPal, αλλά επιλέγω για μια αγορά μου να βάλω κατευθείαν τα στοιχεία της χρεωστικής μου και να κρατηθεί το ποσό, γνωρίζουμε τελικά με βάση ποια ισοτιμία γίνεται η χρέωση;
newtech Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Σε περίπτωση που δεν έχω φτιάξει λογαριασμό στο PayPal ώστε να μπορέσω να επιλέξω ποια ισοτιμία θα ισχύει, της τράπεζας δηλαδή ή του PayPal, αλλά επιλέγω για μια αγορά μου να βάλω κατευθείαν τα στοιχεία της χρεωστικής μου και να κρατηθεί το ποσό, γνωρίζουμε τελικά με βάση ποια ισοτιμία γίνεται η χρέωση; Της τραπεζας.
nzeppos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Το ξέθαψα λίγο το θέμα αυτό, για να ρωτήσω αν ισχύει το ίδιο και τώρα? Να αφήσουμε την μετατροπή στη τράπεζα μας? Πριν λίγες μέρες που δοκίμασα να κάνω μια τέτοια μετατροπή (από λίρες σε ευρώπουλα), νομίζω βγήκε λίγο φθηνότερη αυτή της τράπεζας. Μην φανταστείτε τίποτα φοβερές διαφορές όμως. Μιλάμε τώρα το πολύ κανα ευρώ στα 100 και αν...
kostask1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 επανερχομαι μετα απο καιρο.Κανοντας την ακολουθη επιλογη την ισοτιμια θα την καθοριζει η καρτα μου και οχι το PAYPAL? Uploaded with ImageShack.us που σκατά την έχει αυτήν την επιλογή ρε γ@μωτο...ντιπ στραβός είμαι?μια βοήθεια κάποιος... 21 λίρες αγγλίας μετατράπηκαν σε 27€ μέσω paypal...λογικό???
l3ft3r1s Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 που σκατά την έχει αυτήν την επιλογή ρε γ@μωτο...ντιπ στραβός είμαι?μια βοήθεια κάποιος... 21 λίρες αγγλίας μετατράπηκαν σε 27€ μέσω paypal...λογικό??? Αφου κάνεις login, πήγαινε εδώ και πατά conversion options για την κάρτα που θες
kostask1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Αφου κάνεις login, πήγαινε εδώ και πατά conversion options για την κάρτα που θες done....ευχαριστώ πολύ!θα έχει διαφορά μικρή φαντάζομαι ε?
nzeppos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Νομίζω ναι. Παλιότερα (βλ. προ... 5ετίας) είχα επιχειρήσει να κάνω κάποιες συγκρίσεις και η διαφορά ήταν της τάξης του 1 ευρώ για κάθε 100 ή κάπου εκεί. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τώρα, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει σημαντική διαφοροποίηση. Όπως και να 'χει όμως, ο πελάτης κερδίζει αν αλλάξει αυτή τη ρύθμιση. 1
kostask1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 μου επιστραφήκαν κάποια χρήματα στο paypal και φαίνονται σαν PayPal balance. πως μπορώ με αυτα τα χρήματα να τα χρησιμοποιήσω πάλι? εχω ψιλομπερδευτεί... οταν πάω να κάνω αγορά μου πετάει το paypal αλλά αφαιρούνται απο το ποσό που έχω στην κάρτα και οχι απο το balance καμιά βοήθεια????
pc_admin Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Νομίζω ναι. Παλιότερα (βλ. προ... 5ετίας) είχα επιχειρήσει να κάνω κάποιες συγκρίσεις και η διαφορά ήταν της τάξης του 1 ευρώ για κάθε 100 ή κάπου εκεί. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τώρα, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει σημαντική διαφοροποίηση. Όπως και να 'χει όμως, ο πελάτης κερδίζει αν αλλάξει αυτή τη ρύθμιση. διοκιμασα να κανω αγορα 150$ και μου "ετρωγε " η paypal 4,5 ευρω στην μετατροπη συνναλαγματος σε ευρω Αντι 117 ευρω που εβγαινε η ισοτιμια με τον μετατροπεα συναλλαγματος ήθελε 121,5 η paypayl ! Μεγαλο ποσο αν φανταστει κανει ποσο αναλογει σε μεγαλυτερες αγορες 500 ή 1000 ευρω
rialdo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 θελω να μεταφέρω λιρες απο το paypal σε λογαριασμο μου. Πχ Πειραιως) περα του οτι κοιτάς να μεταφερεις τα λεφτα οταν η λιρα ειναι στα ύψη εχω μια απορια προσπαθησα να μεταφερω τις προαλες οταν η λιρα ηταν στο 1.40 , ο μετατροπέας ομως του paypal μου τα μετέφερε με 1.36. μπορώ να κανω κατι να μεταφέρω τις λιρες με το πραγματικό η εστω καλύτερο ποσοστό σύμφωνα με το xe.com ?
stavroch Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ποια είναι τελικά η χρεώση για αγορά ενός αγαθού με χρήση PayPal;
kosmous Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 11/3/2014 στις 9:25 ΜΜ, l3ft3r1s είπε Αφου κάνεις login, πήγαινε εδώ και πατά conversion options για την κάρτα που θες Στην American express γιατί δεν δίνει επιλογή Conversion Options ? Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από kosmous
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα