blackstar Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Plawres Sanshiro JUMARU (Ηλεκτρονικός Ιππότης) Απο τα κορυφαία... http://www.youtube.com/watch?v=hE40uhQWSVg Φοβερό. Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
Symbad Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Σαν παιδί είχα τρομερό κόλλημα με τα καρτούν, οπότε από που να αρχίσω και που να τελειώσω; Η σειρά είναι τυχαία... Η Μάγια η Μέλισσα (ίσως τα πρώτα μου κινούμενα σχέδια) Νιλς Χολγκερσον Sport Billy Ροζ Πάνθηρας Τα Στρουμφάκια Σάγκμα (για όσους δεν το θυμούνται [ame= ]http://www.youtube.com/watch?v=RktQmx9FJmA&feature=player_embedded[/ame])Thundercats (όταν παίχτηκε για πρώτη φορά στην ΕΤ1 το βάζανε 10 το βράδυ! με την ένδειξη κινούμενα σχέδια για ενηλίκους, 88-89 αν δεν με απατά η μνήμη μου) Αστυνόμος Σαϊνης (Πρόβλημα; Πρόβλημα; Όλα τα λ7 το εισαγωγικό τραγούδι ) Οδύσσεια του διαστήματος ΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ (καταπληκτικά [ame= ]http://www.youtube.com/watch?v=tmZEgR0NiBg[/ame])Τάο-τάο Φρουφρου Οι τρεις σωματοφύλακες με σκύλους Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες (http://retro-gr.blogspot.com/2008/04/80.html) Κάπου κάπως κάποτε (με κούκλες αλλά πολύ καλό) Η τενεκεδούπολη (το ίδιο με από πάνω) Οι περιπέτειες του Μικρού Κοάλα (Έπεσα χτύπησα έ και τι μ' αυτό; Οι φίλοι μου ας ειν' καλά... ) Racoons Kockasfulu nyul ([ame= ]http://www.youtube.com/watch?v=cn754Xz-lQ8[/ame] πως μου 'ρθεΕννοείται τον Μίκυ και την παρέα του όπου και όποτε την πετύχαινα, αν και τότε μόνο σε βίντεο μπορούσες να τους δεις (δεκαετία 80) Και σίγουρα μια σειρά από άλλα που τώρα δεν μου έρχονται ή κάποια είναι αρκετά πιο πρόσφατα (δεκαετία 90), όπως transformers, gargoils κλπ, που ναι μεν τα παρακολουθούσα, αλλά όλα τα προηγούμενα που αναφέρω έχουν περάσει στη σφαίρα του παιδικού συνειδησιακού μου ονειρόκοσμου
kk1991 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Νομίζω το εδειχνε στην ΝΕΤ ή την ΕΤ1 δε το θυμαμε καθολου απο τη τηλεοραση...........ωραιο ηταν παντως!!!!!!!απ'εξω το ειχα μαθει!!!!!!!!!! α και ξεχασα να ανφερω τη λεσχη του μικυ ενταξει δεν ημουν και τοσο μικρη οταν ξεκινησε αλλα οκ.......!!!!!!!!!!!!
angelina_x Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Pingu!!!!! Πω πω που το θυμήθηκες... ήταν πολύ ωραίο... σαν να είναι όλα φτιαγμένα από πλαστελίνη Sent from my X10i using Tapatalk
Francisco Goya Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Επαναλαμβάνοντας τα Thundercats που βρίσκονται για μένα στην κορυφή θα προσθέσω σε όλα αυτά που είπατε: - Voltus 5 - Lazer Tag Academy - Bravestarr - Denver The Last Dinosaur - The Snorks - Count Duckula
ikaruga24 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 H οδύσσεια του διαστήματος σιγουρα ηταν αυτη που μου εμεινε ποιο πολυ μαζι με τα χελονονιντζακια. Να προσθεσω οτι ειχα δει στον πρωην Alpha για πρωτη φορα το Akira το 1990 ενα Σαββατο πρωι που ημουν αρρωστος και με ειχε σημαδεψει. Ητα "πολυ" και "μεγαλο" για τα τοτε δεδομενα μου απο παιδικα.
tarantules Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 @symbad με κούφανες με το βιντεάκι από τα Γιαπωνέζικα παραμύθια! Το θυμάμαι κι εγώ! Κορυφαίο! Ειδικά αυτό το εισαγωγικό τραγουδάκι μάρεσε να το ακούω πάλι και πάλι.Τις σειράς μου πρέπει να είσαι κι εσύ ε; Εγώ το 75 είμαι...
Linus_21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Από τα αγαπημένα μου. Λούκι Λούκ, Τιμόν και Πούμπα. Ανεξαρτήτου ηλικίας.
Symbad Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 @symbad με κούφανες με το βιντεάκι από τα Γιαπωνέζικα παραμύθια!Το θυμάμαι κι εγώ! Κορυφαίο! Ειδικά αυτό το εισαγωγικό τραγουδάκι μάρεσε να το ακούω πάλι και πάλι.Τις σειράς μου πρέπει να είσαι κι εσύ ε; Εγώ το 75 είμαι... Μέσα έπεσες! Για την ακρίβεια το 76. Άσε αξέχαστες εποχές
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδια θυμαμαι οτι εβλεπα μικρος ενα κινουμενο σχεδιο το οποιο δεν θυμαμαι πως λεγεται. Ηταν μια παπια ρομποτ (τουμπανο) που αντι για ποδια ειχε μια ροδο και γενικα νομιζω ηταν σε μια ομαδα με αλλες παπιες που προστατευανε τον κοσμο..θυμαται κανεις ???
imitheos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδια θυμαμαι οτι εβλεπα μικρος ενα κινουμενο σχεδιο το οποιο δεν θυμαμαι πως λεγεται. Ηταν μια παπια ρομποτ (τουμπανο) που αντι για ποδια ειχε μια ροδο και γενικα νομιζω ηταν σε μια ομαδα με αλλες παπιες που προστατευανε τον κοσμο..θυμαται κανεις ??? Ο GizmoDuck μήπως ?
frou frou Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 τα πιο αγαπημένα μου 1.ροζ πάνθηρας θεωρώ το καλύτερο από όλα 2. στρουμφάκια 3. Κάντυ κάντυ 4. ο σερίφης του διαστηματος και οι αστρομαχητές 5. Σπορτ Μπίλυ 6. βαβουροπατάτες 7. Αστυνόμος Σαήνης 8. Σκούμπη ντου 9. φρου φρου 10. Λαστιχένια αρκουδάκια
TheELF Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό υπήρχε εδώ στην Ελλάδα;Εγώ που μεγάλωσα Γερμανία ήταν αρκετά γνωστό,φοβερό κινούμενο.
Edelwaiss Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Το δικό μου αγαπημένο είναι η Sailormoon-ξυπνούσα ακόμη και 6:30 ώρα για να το προλάβω... Ο ant1 βέβαια δεν είχε δείξει το τελευταίο επεισόδιο(κάτι που μ' έκανε να το βλέπω ξανά και ξανά, νομίζοντας πως δεν είχε τέλος) γιατί περιείχε σκηνές ακατάλληλες για παιδιά-χαζομάρες... Σίγουρα έβλεπα και τα παρακάτω: Ρακούνς Μικρό μου Πόνυ Thundercats Λούκι Λουκ φυσικά Doug Σαμπρίνα Αστυνόμος Σαϊνης Την οδύσσεια του διαστήματος(όση πρόλαβα) Sport Billy (επίσης) Το Πιγκού Μπαμπάρ Τα στρουμφάκια(μερικές φορές) Αρθουρ Τα χελωνονιτζάκια Και δυο που δεν θυμάμαι πώς τα λένε το ένα είναι με ένα αγόρι και ένα λευκό δράκο(anime) που, αν θυμάμαι καλά, ήταν η μαμά του, και το άλλο που έλεγε "Σκέψου, κάτσε σκέψου, την λύση για να βρεις"... Μπάγκς Μπάνι και Looney Tunes γενικότερα Έβλεπα και το γατόσκυλο(φοβερό χιούμορ) το futurama και τους simpsons(αν και πιο καινούρια) Παρ' όλο που δεν είναι καρτούν, εγώ εκεί τα κατέτασσα, γι' αυτό θα τα βάλω: Αρτ Ατάκ Ατρόμητους Τσικιτίτας Φαντάζομαι ότι ξέχασα αρκετά, αλλά ελπίζω να μου τα θυμίσουν άλλοι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.