Προς το περιεχόμενο

απορια/ερωτηση για οποιον εχει tv/monitor LG m2262d

Vedetta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον οταν βαζω σε λειτουργια το pc δεν εχω σημα απο τα ψιφιακα καναλια

μολις κλεισω το pc παιρνει σημα κανονικα (δεν ξερω αν ειναι προβλημα η ετσι λειτουργει η συγκεκριμένη οθονη δηλαδή μολις μπει σε λειτουργια ο υπολογιστης απενεργοποιειται ο δεκτης mpeg4)

ευχαριστω εκ τον προτερων για τις απαντησεις

Δημοσ.
λοιπον οταν βαζω σε λειτουργια το pc δεν εχω σημα απο τα ψιφιακα καναλια

μολις κλεισω το pc παιρνει σημα κανονικα (δεν ξερω αν ειναι προβλημα η ετσι λειτουργει η συγκεκριμένη οθονη δηλαδή μολις μπει σε λειτουργια ο υπολογιστης απενεργοποιειται ο δεκτης mpeg4)

ευχαριστω εκ τον προτερων για τις απαντησεις

εχω την ιδια.καταρχην πες που συνδεεις τον υπολογιστη?εγω τον εχω στην εισοδο dvi και μια καρτα video που εχω την εχω στο hdmi.οταν αλλαζω στην κεραια δειχνει κανονικα τα ψηφιακα και ας ειναι ανοιχτος ο υπολογιστης.

Δημοσ.
εχω την ιδια.καταρχην πες που συνδεεις τον υπολογιστη?εγω τον εχω στην εισοδο dvi και μια καρτα video που εχω την εχω στο hdmi.οταν αλλαζω στην κεραια δειχνει κανονικα τα ψηφιακα και ας ειναι ανοιχτος ο υπολογιστης.

και εγω με dvi

οταν αλλαζω στην κεραια λει δεν υπαρχει σημα

Δημοσ.
και εγω με dvi

οταν αλλαζω στην κεραια λει δεν υπαρχει σημα

η κεραια συνδεεται κανονικα στην τηλεοραση απο την πριζα στον τοιχο?

Δημοσ.

εχω ενα καλωδιο περιπου τριών μέτρων απο τον τοιχο μεχρι την tv Πριν την tv εχω ενα

ανταπτοράκι (η πως αλλιως λεγεται δεν ξερω) που μετατρεπω το θηλυκο σε αρσενικο για να κουμποση στην tv

Δημοσ.

ε οχι η λυση βρισκεται μπροστα μου και δεν τον εβλεπα κατα 99% το ανταπτοράκι εφταιγε

---------- Προσθήκη στις 23:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:30 ----------

thanks suspiria η συντομη κουβεντα μαζι σου με εκανε να υποψιαστώ το ανταπτοράκι

---------- Προσθήκη στις 23:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:34 ----------

παντως ειναι λιγο κουφο ο υπολογιστης να επηρεαζει τον ψηφιακο δεκτη.τα αναλογικα τα πιανει κανονικα?

με έχει τρελάνει αυτο το θεμα ανοίγε το pc δεν εδιχνε τα Mpeg4 έκλεινε το pc τα εδιχνε κοπλε ισως καποιος ηλεκτρονικος να μας ελινε την απορια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...