Προς το περιεχόμενο

διπλωμα μηχανης

redplanet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το μοτοποδηλάτου είναι εντελώς άλλη κατηγορία (50cc). Δε γνωρίζω αν το δικό σου μπορείς να το αναβαθμίσεις μετά από δύο χρόνια. Το δικό μου που το έβγαλα το 2008 το έχω δώσει για αναβάθμιση για απεριόριστα κυβικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια θελω να ρωτισω κατι εχω διπλωμα για 125 κυβικα αυτο το διπλωμα θεωρειται αδεια οδηγησεις μοτοσικλετας?

Ναι θεωρείται μοτοσικλέτα.

να ρωτησω και κατι αλλο εβγαλα το διπλωμαμ για 125 πριν απο 5 χρονια εχο δικαιωμα ακομη να το κανω απεριοριστο η πρπει να δωσω παλι εξετασεισ

απ οσο ξερω,οσοι βγαλανε μεχρι 31/05/09 μπορουν μονο με παράβολο να το κανουν απεριοριστων..οσοι βγαλανε μετα...πρεπει να δωσουν πάλι εξετασεις!

επισης κατι ειχα ακουσει οτι απο 1/06/09 η μικρη κατηγορια χωριστηκε σε διπλωμα αυτοματο και με συμπλεκτη ...

απ οσο ξερω,οσοι βγαλανε μεχρι 31/05/09 μπορουν μονο με παράβολο να το κανουν απεριοριστων..οσοι βγαλανε μετα...πρεπει να δωσουν πάλι εξετασεις!

επισης κατι ειχα ακουσει οτι απο 1/06/09 η μικρη κατηγορια χωριστηκε σε διπλωμα αυτοματο και με συμπλεκτη ...

Όποιος έχει βγάλει δίπλωμα μοτο πριν το 2002 με παπί μπορει να οδηγήσει μέχρι 125 κυβικά και για να βγάλει απεριόριστο πρέπει να κάνει 4 πρακτικά και να δώσει εξετάσεις πάλι. Μετά το 2002 όποιος έβγαλε δίπλωμα μπορεί να οδηγήσει μέχρι 25kw και μετά απο δυο χρόνια γίνεται απεριόριστο με ένα παράβολο 30ε. Μεγάλη προσοχή όμως γιατι μετα το 2002 αν έδωσε κάποιος με παπί μπορεί να οδηγήσει μόνο αυτόματα και ημιαυτόματα μηχανακια (οχι με συμπλεκτη). Αυτο φαίνεται εύκολα γιατι μπαινει ο κωδικός 78 πάνω στο δίπλωμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...