Voodooman Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Κάθε φορά που θα κλείσω το router από το κουμπί του, όταν το ξανανοίξω, χάνω την σύνδεσή μου. Στο site μου γράφει "Υour DSL line is down". Για να το επαναφέρω, χρειάζεται να φορτώσω πολλές φορές τις default ρθυμίσεις και μετά να φορτώσω τις δικές μου, χωρίς να είναι σίγουρο πότε θα φιλοτιμηθεί να παίξει. Τί ειν'τούτο;
SpirtouLisS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Κάθε φορά που θα κλείσω το router από το κουμπί του, όταν το ξανανοίξω, χάνω την σύνδεσή μου. Στο site μου γράφει "Υour DSL line is down". Για να το επαναφέρω, χρειάζεται να φορτώσω πολλές φορές τις default ρθυμίσεις και μετά να φορτώσω τις δικές μου, χωρίς να είναι σίγουρο πότε θα φιλοτιμηθεί να παίξει.Τί ειν'τούτο; δωσε μας ενα γραφημα με ενα προγραμμα οπως το STMT μηπως εχεις gaps ή θορυβο αναβαθμισε το fw σε 7.4.4.7 (ισως το σταθεροτερο κατ εμε fw που κυκλοφορει) ή με το 8.2.5.0 και δε νομιζω να εχεις αλλα τετοια προβληματα αν φταιει το ρουτερ... p.s ισως φταει και η εταιρια που αργει το ρουτερ να συγχρονισει ή προβλημα και θορυβος στη γραμμη αυτα βεβαια θα τα ελεγξεις εσυ και να αρχισεις να αποκλειεις πιθανοτητες ps (2) φορθνετ εχεις? τις τελευταιες εβδομαδες ολοι μας αποσυνδεομαστε 2 3 φορες καθε μερα
nick#18 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 firmware update +1 Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
Voodooman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις! Forthnet είμαι. Αυτό μου το παρουσιάζει το τελευταίο τρίμηνο περίπου, μέχρι τότε δεν τα έκανε αυτά. Μάλλον φαίνεται σαν πρόβλημα της γραμμής περισσότερο, έτσι; Επειδή είμαι σε φάση μετακόμισης, θα κάνω υπομονή, σε κανέναν μήνα στο καινούργιο σπίτι θα κάνω την αναβάθμιση του FW και ελπίζω στη νέα περιοχή να έχω και καλύτερη γραμμή, χειρότερη από την τωρινή δεν γίνεται...
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 καντην απο τωρα την αναβαθμιση/ https://www.yousendit.com/directDownload?phi_action=app/directDownload&fl=SWhZekZwY3lwaFR2WnE4Q3J3T09SMHVDeVNFRkF0Qm1kRmM2aXU1dg
Voodooman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 καντην απο τωρα την αναβαθμιση/https://www.yousendit.com/directDownload?phi_action=app/directDownload&fl=SWhZekZwY3lwaFR2WnE4Q3J3T09SMHVDeVNFRkF0Qm1kRmM2aXU1dg Αφού μπαίνεις εσύ στον κόπο και μου δίνεις τη λύση στο πιάτο, είναι ντροπή να μην την αξιοποιήσω, και ας είναι φασαρία πριζώσω το router με καλώδιο στο PC. Σε ευχαριστώ!!!
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 δεν μου ειναι κοπος.ειχα ανεβασει το Update Πριν λιγες μερες και για αλλον οποτε απλα ενα copy paste to link.
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 δεν μου ειναι κοπος.ειχα ανεβασει το Update Πριν λιγες μερες και για αλλον οποτε απλα ενα copy paste to link.
Voodooman Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Πολύ ωραία, μια χαρά εύκολο το firmware update. Και καταπληκτικό το νέο interface της Thompson, αυτό το ντεγκραντέ μωβάκι μου άρεσε πολύ. Αλλά το πρόβλημά μου δεν λύθηκε!!! Μάλλον κάτι παίζει με την γραμμή. Συνεχίζει να μου γράφει "your DSL connection is down" και "could not bring up link." Μπορεί άραγε να φταίει και το router; Όπως και να'χει, σε κανέναν μήνα που μετακομίζω, θα το λύσω το πρόβλημα οριστικά.
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 η το ρουτερ πραγμα δυσκολο η η γραμμη του σπιτιου η κανα χαλασμενο φιλτρο η η γραμμη μεχρι τον οτε.δοκιμασε να βγαλεις ολα τα τηλ.αν εχεις συναγερμο θελει φιλτρο.επισης οτι συγχρονιζει οταν κανεις reset to default μαλλον ειναι τυχαιο.απλα καποια στιγμη και ετσι να το αφησεις θα συγχρονισει.γραψε μας τυπικα τα στοιχεια της γραμμης να δουμε.αν και οπως ειπες θα μετακομισεις οποτε οκ.αν και εκει εχεις το ιδιο θεμα τοτε μπορει να φταιει και το ρουτερ αν και δυσκολο αφου παιζει οκ οταν παιζει.αλλη λυση θα ηταν να το βαλεις να συγχρονισει σε g.dmt απο κονσολα πρεπει να γινει η αλλαγη ειτε να σου αλλαξουν προφιλ απο forthnet.μειωνεται η ταχυτητα αλλα ειναι πιο σταθερο.μεχρι τοτε μην κλεινεις το ρουτερ να μην χανει την γραμμη.δεν υπαρχει λογος να το κλεινεις.εκτος αν το κλεινεις για θεμα ακτινοβολιας wi fi οποτε εκει η το κλεινεις μεσα απο το μενου η απλα μην το κλεινεις καν διοτι δεν υπαρχει λογος για θεμα ακτινοβολιας.
nikolas8141 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 poulinos, επειδη εχω την 7.4.2.7 να μπω στην διαδικασια να κατεβασω την πιο νεα εκδοση? Το link που εδωσες για το firmware update να υποθεσω οτι δεν κανει για 64-bit εκδοση.......γιατι το κατεβασα και δεν τρεχει.......Τι setup ακριβως ειναι αυτο?? edit Το βρηκα απο αλλου.......θα το περασω τωρα.....
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 νεα κατεβασε την.στον φακελο build ειναι το firmware.δεν τρεχει σε 64.καντο απο αλλο pc Η κατεβασε πιο νεο wizard απο Thomson η απο αλλου.δεν θυμαμαι αν υπαρχει στην Thomson ο wizard.
Voodooman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 μεχρι τοτε μην κλεινεις το ρουτερ να μην χανει την γραμμη.δεν υπαρχει λογος να το κλεινεις.εκτος αν το κλεινεις για θεμα ακτινοβολιας wi fi οποτε εκει η το κλεινεις μεσα απο το μενου η απλα μην το κλεινεις καν διοτι δεν υπαρχει λογος για θεμα ακτινοβολιας. Αυτό θα κάνω, αν και μου έχει χάσει την σύνδεση και 'κανα δυό φορές με τον ίδιο τρόπο, ενώ ήμουν συνδεδεμένος. Μπορεί να ήταν και τυχαίο, ποιός ξέρει. Αυτό με το κλείσιμο μέσω του μενού θα με σώσει! Έχουν γίνει ομηρικοί καυγάδες με τη σύζυγο που πιστεύει ότι καίω τον εγκέφαλο της οικογένειας με αυτό το διάολο! Ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό θα κάνω, αν και μου έχει χάσει την σύνδεση και 'κανα δυό φορές με τον ίδιο τρόπο, ενώ ήμουν συνδεδεμένος. Μπορεί να ήταν και τυχαίο, ποιός ξέρει.Αυτό με το κλείσιμο μέσω του μενού θα με σώσει! Έχουν γίνει ομηρικοί καυγάδες με τη σύζυγο που πιστεύει ότι καίω τον εγκέφαλο της οικογένειας με αυτό το διάολο! Ευχαριστώ! αν η γραμμη ειναι χαλια ναι τοτε μπορει να την χασει ετσι και αλλιως.απο εκει και περα πες στην συζηγο και βαλτεις να διαβασει αυτο το ποστ. α.ψαξε και ασυρματα δικτυα και πεστης.αυτην την στιγμη βλεπεις πχ 5-6 δικτυα.εφοσον τα πιανεις η ακτινοβολια φτανει μεχρι εσενα.β.τρως ακτινοβολια απο τα κινητα ακομα και οταν den μιλας.αν η συζηγος δεν μιλαει με handsfree bluetooth τοτε σιγουρα θα καψει τον εγκεφαλο της.επισης τρωει την ακτινοβολια απο ολα τα ασυρματα τηλεφωνα που υπαρχουν γυρω της.ειτε μεσα στο σπιτι ειτε κοντα απο αυτο μια και τα ασυρματα dect εχουν εμβελεια 300 μετρα.οποτε το δικο σου ασυρματο ρουτερ με τα 100 mw απλα ειναι μια σταγονα στον ωκεανο
Voodooman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 αν η γραμμη ειναι χαλια ναι τοτε μπορει να την χασει ετσι και αλλιως.απο εκει και περα πες στην συζηγο και βαλτεις να διαβασει αυτο το ποστ.α.ψαξε και ασυρματα δικτυα και πεστης.αυτην την στιγμη βλεπεις πχ 5-6 δικτυα.εφοσον τα πιανεις η ακτινοβολια φτανει μεχρι εσενα.β.τρως ακτινοβολια απο τα κινητα ακομα και οταν den μιλας.αν η συζηγος δεν μιλαει με handsfree bluetooth τοτε σιγουρα θα καψει τον εγκεφαλο της.επισης τρωει την ακτινοβολια απο ολα τα ασυρματα τηλεφωνα που υπαρχουν γυρω της.ειτε μεσα στο σπιτι ειτε κοντα απο αυτο μια και τα ασυρματα dect εχουν εμβελεια 300 μετρα.οποτε το δικο σου ασυρματο ρουτερ με τα 100 mw απλα ειναι μια σταγονα στον ωκεανο Δεν καταλαβαίνει λέμε!.. Δεν νοιώθει τίποτα, έχει κολλήσει ανεπανόρθωτα. Σου λέει, ό,τι μπορούμε να το γλιτώσουμε, να το γλιτώσουμε. Φυσικά τρώει πρόλογο ως τώρα, αλλά στο νέο σπίτι προνόησα και έκανα εγκατάσταση να μην το έχουμε ασύρματο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.