Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με PS3!!!

Corey

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Είχω ενα PS3 40Gb στο οποίο έβαλα απροβλημάτισμα ένα σκληρό 160Gb. Πρόσφατος βγήκε η αναβάθμιση 3.41 που δημιούργησε πολλά προβλήματα, το ίδιο έκανε κ σε μένα κολλώντας την αναβάθιση στο 42%. Διάβασα ότι αυτή η αναβάθμιση δημιουργεί πρόβλημα στα "πειραγμένα PS3" και ότι τώρα διορθώθηκε.

Όποτε σκέφτηκα να βάλω τον παλιό σκληρό για να το δουλέψω με εκείνο όμως όταν τον βάζω κ πατάω να ανόιξει 1. η τηλεόραση δεν δείχνει τίποτα 2. μετά απο λίγα δευτερόλεπτα κλείνει από μόνο του το PS3. Για τσεκ ξαναβάζω τον 160σκληρό κ δουλεψε κανονικά (πήγε να κανει αναβάθμιση κ κολλησε).

όποτε λέω θα κάνω φορμάτ τον 160 στο PC και θα τον βάλω στο PS3. Το κάνω κ τσίφος, κάνει τα ίδια με τον 40αρι, δεν δείχνει τίποτα κ μετά από λίγο κλείνει μόνο του. Κάνει ακριβώς το ίδιο κ χωρίς σκληρό.

Προσπάθησα με reset κλπ αλλά δεν δούλεψε τίποτα... Έχετε καμιά ιδέα??

Μπορώ να βάλω μήπως λειτουργίκό στον σκληρό από το PC?

Αν δεν κάνω λάθος και χωρίς σκληρό δεν θα έπρεπε να ανοίξει το PS, και να μου λεεί ότι λείπει σκληρός κλπ??

Πάω για κάδο??

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

δεν μου λεει κατι που δεν ξέρω, οκ, λεει να κατεβάσω το καινούργιο, αλλα πως θα το βάλω αφού δεν μου ανόιγει καν! ουτε μενού ούτε τπτ... απλα βλέπω το πράσινο λαμπάκι κ μετά απο λίγο κλείνει. Έβαλα κ το αρχειο του update μέσα στο φορμαρισμένο σκληρό... αλλά τίποτα.

Ευχαριστώ παντως.

---------- Προσθήκη στις 19:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:00 ----------

Λοίπον έκανα πρόοδο, μπαίνω στο restore menu (http://blogallalong.com/2008/12/05/ps3-green-light-on-and-system-wont-start/#comment-31058) δοκίμασα όλες τις επιλογές και πάλι τίποτα.

Ακόμα κ στο update μου βγάζει κατευθείαν error 8002F281 άλλα δεν βρίσκω τι είναι...

Δημοσ.

Ελπίζω να είχες τραβήξει backup του παλιού δίσκου, δεδομένου λοιπόν ότι το έκανες, διαμόρφωσε τον παλιό δίσκο από το PC και χρησιμοποίησε κι ένα usb stick σε FAT32 στο οποίο θα φορτώσεις το update 3.41 και θα ξεκινήσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...