bnvdarklord Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 @natural_sgf Ισως φταιει που συνεχιζω να παταω κουμπια και αφου τελειωσει, και φαινονται πχ οτι αλλαζουν απαντησεις. Θα σε βοηθούσε video της συμπεριφοράς αυτής;
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 @natural_sgfΙσως φταιει που συνεχιζω να παταω κουμπια και αφου τελειωσει, και φαινονται πχ οτι αλλαζουν απαντησεις. Θα σε βοηθούσε video της συμπεριφοράς αυτής; όχι, video δεν χρειάζεται γιατί μπόρεσα να το κάνω replicate. το κλειδί ήταν στο γεγονός οτί συνεχίζεις να πατάς και αφότου είχει τελείωσει το τεστ και πάει να σου εμφανίσει τα αποτελεσματα... εντάξει, δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αλλά δεν ειναι και τίποτα τραγικό, θα το βάλω να κάνει ignore shortcuts πρωτού παράξει τα αποτελεσματα... σε ευχαριστώ πολύ...ούτε αγορασμένο feedback να ήταν το δικό σου... (δε μου λες; τεστερ επαγγέλεσαι; :-p ) @orotoi σε ευχαριστώ, κοίτα την γραμματοσειρά, αν ειναι και ενοχλεί να την κάνω καμία πολύ κλασσική...
bnvdarklord Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 (δε μου λες; τεστερ επαγγέλεσαι; :-p ) χαχα όχι αλλα μ'αρεσει το testing :p
bnvdarklord Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Νομίζω βρήκα κάτι σχετικό με το bug στο Opera. Παρατήρησα οτι στην 24η ερώτηση οι ερωτήσεις επιλέγονται με το mouse αν το πας στο δεξι πέρας της απάντησης. Στην 25 και μετα δεν γινεται αυτό. Υποθέτω οτι μετα την 24 το clickable πλαισιο μετατοπίζεται δεξια, και συνεχιζει σε καθε επόμενη ερώτηση. Αυτο εξηγεί και γιατι με zoom out μπορεις να κανεις click στις απαντήσεις κανονικά. (Ανάλυση 1280χ1024)
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 είσαι απίστευτος! θα το κοιτάξω σήμερα...
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Και οπως είπαμε ε Εντάξει, και λίγα ζητάς! σου επισυνάπτω 1000 euros (ανύπαρκτο) :-p το bug στο Opera είναι τελικά CSS πρόβλημα...το εντόπισα... θα το διορθώσω σύντομα...promise on another note, ενεργοποιήθηκαν τα βασικά στατιστικά (τα οποία μου φαίνονται ψιλό-άχρηστα, αλλά, όπως κ να έχει, είναι πλέον διαθέσιμα... ) οποιοδήποτε σχόλιο ευπρόσδεκτο...
telas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Καταρχήν, εσκαψες! τα σπάει! και έψαχνα κάτι τέτοιο γιατί βαριέμαι να διαβάζω από το βιβλίο, θα το λιώσω! Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά, μια πρόταση, θα ήθελα το κουτάκι με τις ερωτήσεις πιο κέντρο θα βόλευε καλύτερα νομίζω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Καταρχήν, εσκαψες! τα σπάει! και έψαχνα κάτι τέτοιο γιατί βαριέμαι να διαβάζω από το βιβλίο, θα το λιώσω! Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά, μια πρόταση, θα ήθελα το κουτάκι με τις ερωτήσεις πιο κέντρο θα βόλευε καλύτερα νομίζω. Νομιζω οτι το διαβασμα του βιβλιου ειναι απαραιτητο πριν κανουμε test αν τα ξαρουμε τα σηματα.Με το να προσπαθουμε να τα μαθουμε απο τα εκαστοτε λαθη δεν νομιζω οτι ειναι σωστο.
bnvdarklord Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Με το να προσπαθουμε να τα μαθουμε απο τα εκαστοτε λαθη δεν νομιζω οτι ειναι σωστο. Εγω ετσι τα πέρασα τα σήματα πάντως. Στην ουσία διαβάζεις μόνο αυτά που δεν ξέρεις. Και δεν εννοω λογική του στυλ "Α εκει εκανα λάθος το σωστό ηταν το Γ οκ οκ θα το θυμαμαι". Κανοντας αυτό οσο προχώραγα με τα τεστ είδα οτι βελτιωνόμουν, μεχρι που τα περναγά όσα και να εκανα. @natural_sgf: Ωραίο αυτό με τα στατιστικά... Είδα επίσης οτι καποιες επιλογές απαιτούν συνδεση χρήστη. Γιατι να βάλεις τον αλλο να εγγραφεί σε μία σελίδα που δεν θα χρησιμοποιήσει για πάνω απο ένα μήνα;
poscaman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα,έχοντας την βασική λειτουργικότητα έτοιμη, είπα να σας παρουσιάσω το δικό μου web app που βοηθάει στην θεωρητική εκπαίδευση υποψηφίων οδηγών. Είναι δωρεάν και υποστηρίζει όλους τους σύγχρονους browsers (ήτοι, δεν παίζει με ΙΕ6). Έχει βασιστεί σε επίσημο υλικό που παρέχει το Υ.Μ.Ε και περιέχει όλα τα τελευταία updates. Οι ερωτήσεις επιλέγονται τυχαία κάθε φορά( δεν είναι στατικά τεστ δηλαδή). Σκοπός της διαδικτυακής εφαρμογής εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών δεν είναι η αντικατάσταση του βιβλίου. Έχει συμπληρωματικό/ βοηθητικό χαρακτήρα. Θα το βρείτε στην διεύθυνση www.testdriveme.gr (μένουν κάποιες τελευταίες βελτιώσεις(sprites, preloading etc.)- διορθώσεις). Σε λίγες μέρες θα ενεργοποιηθούν και τα στατιστικά. Με ενδιαφέρει το feedback σας, ακόμα και αν είναι πολύ αρνητικό... Περιόρισε όσο μπορείς την χρήση κεφαλαίων, πχ στο <title>
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 @poscaman μόνο στο title χρησιμοποιώ κεφαλαία...αλλά θα το δω...βασικά αυτά είναι λεπτομέρειες... @bnvdarklord για προχωρημένα στατιστικά χρήστη αντί να τον κάνω track με cooκie το οποίο μπορεί ευκολα να σβήσει, το κάνω με login...(θα δηλαδή)...σου φαίνεται περιττό; τα βασικά στατιστικά δεν απαιτούν login γιατί είναι επί του session thnx
Psaris Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 σαν πολυ ευκολα δεν ειναι? τοσο εύκολα ειναι στο πραγματικό τεστ? παντός τρομερό site μπράβο
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 είναι εύκολα αν έχεις διαβάσει την θεωρεία και τα σκεφτείς λίγο λογικά... thnx..πραγματικά χαίρομαι που σου αρέσει...
bnvdarklord Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 @bnvdarklordγια προχωρημένα στατιστικά χρήστη αντί να τον κάνω track με cooκie το οποίο μπορεί ευκολα να σβήσει, το κάνω με login...(θα δηλαδή)...σου φαίνεται περιττό; τα βασικά στατιστικά δεν απαιτούν login γιατί είναι επί του session Σωστό και αυτό. Δεν ξερω αν θα γραφόταν κανεις, αλλα δεν γινεται αλλιώς να κρατάς scores.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.