bnvdarklord Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Για το bug με το Opera εκανες τίποτα? Ισως μπορώ να βοηθίσω αν δεν εχεις πρόβλημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 δυστυχώς όχι ακόμα (έλλειψη χρόνου λόγω δουλειάς...). το σ/κ θα το κοιτάξω και θα το κάνω fix σίγουρα... σε ευχαριστώ πολύ όμως, και για το input σου αλλά και για την βοήθεια...
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 @natural Ενα μπραβο και ενα ευχαριστω απο ενα φιλο που χτες διαβαζε και απο το site σου και σημερα περασε τα σηματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μου έφτιαξες τη μέρα...(καλά, το βράδυ)! Σε ευχαριστώ και γω...Είναι ευχάριστο να ακούς ότι το λογισμικό που αναπτύσσεις στον ελεύθερό σου χρόνο, έχει πρακτική αξία και βοηθάει... Υ.Γ. έχεις καταλάβει γιατί είναι χρήσιμο; είναι βασισμένη στην battle tested τεχνολογία που αναπτύσσει η κοινή συμπάθειά μας...νο κιντινγκ :-p
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μου έφτιαξες τη μέρα...(καλά, το βράδυ)!Σε ευχαριστώ και γω...Είναι ευχάριστο να ακούς ότι το λογισμικό που αναπτύσσεις στον ελεύθερό σου χρόνο, έχει πρακτική αξία και βοηθάει... Eκεινος να δεις ποσο χαρουμενος ηταν μολις τα περασε Υ.Γ. έχεις καταλάβει γιατί είναι χρήσιμο; είναι βασισμένη στην battle tested τεχνολογία που αναπτύσσει η κοινή συμπάθειά μας...νο κιντινγκ :-p Ομπβιουσλυ μεσιε,ομπβιουσλυ!
tarantules Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Στο δρόμο που κινείσθε βλέπετε τον εθελοντή σχολικό τροχονόμο να είναι σε αυτήν τη θέση. (Ο τροχονόμος είναι στη μέση του δρόμου και κρατάει στα χέρια ένα σήμα STOP) Τι θα κάνετε: 1.Θα κορνάρετε για να φύγει από το οδόστρωμα και να περάσετε :lol::lol: Πολλές απαντήσεις βγάζουν τρελό γέλιο....
bnvdarklord Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Θυμαμαι αντιστοιχη ερώτηση που ελεγε κατι σαν αυτό: Το φανάρι ειναι πράσινο αλλα πεζοι περνανε ακομα απο την διαβαση. Τι κανετε; και ειχε απαντηση : Προχωράτε γιατι μπορειτε να ελιχθειτε γύρω τους
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Καλα ...Καποιες ρωτησεις ειναι παντελως ηλιθιες!!!!
bnvdarklord Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ξερω αν πειραζες τίποτα πριν λίγο, αλλα παταγα απαντησεις τυχαια με το πληκτρολόγιο στην μηχανή(button mashing style) και πήρα αυτό:
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 χαχα, you broke it! όχι δεν πείραξα τίποτα! και δεν μπορώ να το κάνει replicate... πατάω και γω με αμοκ τα πλήκτρα (δοκίμασα opera, safari, firefox, chrome)... Υ.Γ. κανονικά θα έπρεπε να βλέπεις μόνο το τελευταίο μήνυμα αλλά είχα κάνει την βλακεία να ανεβάσω την dev db connection κλάση...fixed
bnvdarklord Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Το ξαναδοκίμασα τώρα μηπως ειχε τύχει και πήρα αυτό ΣΦΑΛΜΑ: Αδυναμία εξαγωγής απαντήσεων απο τη ΒΔ. (λογικα που αλλαξες το error). Στο τεστ της μηχανής το κανω. Strange. edit: Το εκανα 4 φορες και στις 3 εβγαλε το σφαλμα, στην μία μονο δουλεψε οκ.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 @bnvdarklord δε ξέρω, εμένα δε μου το κάνει... τι ώρα το κάνεις και στο παρουσιάζει; good news everyone! Ενημέρωσα τις ερωτήσεις σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Υ.Μ.Ε. εδώ. Δε νομίζω να μου έχει ξεφύγει κάτι για τα διπλο-check-αρα...(αλλά ποτέ δε ξέρεις...) Ολοκληρώθηκε και η μετάφραση αλλά δεν βλέπω να χρησιμοποιούνται οι υπόλοιπες γλώσσες... oh well... Σειρά έχουν τα στατιστικά... @bnvdarklord Θα σε δυσαρεστήσω, αλλά το bug στον Opera παραμένει... Προσπάθησα να το κάνω debug το σ/κ(δεν είχα internet) και το ηλίθιο το dragonfly δεν φορτώνει αν δεν έχεις internet (baffled!). Ωστόσο εντόπισα ότι είναι bug που έχει να κάνει με μια από τις js βιβλιοθήκες (η jquery.localScroll κατά πάσα πιθανότητα)...Μέχρι να το φτιάξω όμως, συνέχισε να χρησιμοποιείς τις συντομεύσεις!
gvarth Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Σε Chrome που χρησιμοποιώ έπαιξε άψογα. Εξαιρετικό. Μόνο προσοχή σε έντονα και κεφαλαία.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Εξαιρετικό. Μόνο προσοχή σε έντονα και κεφαλαία. τι εννοείς φίλε μου; thank u
orotoi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Συγχαρητήρια για το site natural.. Και έχω στο μυαλό μου να ξεκινήσω για το δίπλωμα σε λίγο καιρό.. καλά έκατσε Εδώ με firefox όλα καλά.. Δεν ξέρω αν με ενοχλεί η γραμματοσειρά. Θα κάνω το βράδυ πιο πολλά τεστ για να δώ αν κουράζει μετα απο ώρα. Και χαίρομαι και γω που δε βλέπω flash Στο τεστ έβγαλα 25/30.. για αρχή καλά μου φαίνεται :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.