Προς το περιεχόμενο

Προσωπική δημιουργία: testdriveme.gr - web app εκμάθησης Κ.Ο.Κ

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι εννοεις με αυτο φιλε μου ? Δεν το καταλαβα.

Στις ερωτήσεις των τεστ αναφερόμουν.

Δημοσ.
Στις ερωτήσεις των τεστ αναφερόμουν.

Αυτο το καταλαβα αλλα νομιζω δεν υπαρχουν ερωτησεις SOS.

Οι ερωτησεις ειναι τοσο ανημερωτες που σε μια που μιλαει για προστιμο το μετραει με χιλαδες δραχμες.Αυτο βεβαια ειναι θεμα Υπουργειου.

Δημοσ.
Αυτο το καταλαβα αλλα νομιζω δεν υπαρχουν ερωτησεις SOS.

Οι ερωτησεις ειναι τοσο ανημερωτες που σε μια που μιλαει για προστιμο το μετραει με χιλαδες δραχμες.Αυτο βεβαια ειναι θεμα Υπουργειου.

Είναι random όλη η δοσμένη ύλη του υπουργείου λες ;

χμ...οκ τότε. :-)

Υ.Γ σε δραχμές μετράνε επειδή είναι χρόνια μπροστά οι ανθρώποι! έχουν προβλέψει μέχρι και ότι η δραχμή θα ξανά έρθει οσονούπω :P

Δημοσ.
Είναι random όλη η δοσμένη ύλη του υπουργείου λες ;

χμ...οκ τότε. :-)

Υ.Γ σε δραχμές μετράνε επειδή είναι χρόνια μπροστά οι ανθρώποι! έχουν προβλέψει μέχρι και ότι η δραχμή θα ξανά έρθει οσονούπω :P

Ετσι ακριβως.random ειναι.

Για την δραχμη αυτο σημαινει να κοιτας μπροστα !!!:devil:

Δημοσ.

Ο Γιάννης έχει δίκιο. Αυτές είναι οι επίσημες ενημερωμένες ερωτήσεις του Υ.Μ.Ε. Οι οποίες δεν είναι τελικά ενημερωμένες αφού είναι σε δραχμές ακόμα μερικές. Οπότε, συνοψίζοντας: είναι η ενημερωμένη (δεκ. 09) ανημέρωτη επίσημη ύλη του υπουργείου. Καταλάβατε; lol

Δημοσ.
Ο Γιάννης έχει δίκιο. Αυτές είναι οι επίσημες ενημερωμένες ερωτήσεις του Υ.Μ.Ε. Οι οποίες δεν είναι τελικά ενημερωμένες αφού είναι σε δραχμές ακόμα μερικές. Οπότε, συνοψίζοντας: είναι η ενημερωμένη (δεκ. 09) ανημέρωτη επίσημη ύλη του υπουργείου. Καταλάβατε; lol

Το οτι παιδια 18χρονα σαν το γιο μου που θα δωσει τον αλλο μηνα δεν ξερουν τι σημαινει 150.000 δραχμες προστιμο και τα πιανει δεος ειναι αλλαη ιστορια.

:cry::cry::cry::cry:

Δημοσ.

δεν έχεις άδικο...λένε ότι θα τις ενημερώσουν σύντομα...

αλλά και γω δεν μπορώ να πάω να τις αλλάξω να τις βάλω σε ευρώ, γιατί όταν είναι να πάει να δώσει και τις έχει δει σε ευρώ στο testdriveme.gr, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνει λάθος...

Δημοσ.

έχεις ένα δίκιο, και εξηγώ:

Η εφαρμογή υποστηρίζει και συντομεύσεις όπως έχω πει (θα τις προσθέσω και στις οδηγίες χρήσης).

Αν είσαι στο τεστ, με Space πας στην επόμενη ερώτηση (όπως και αν χρησιμοποιήσεις το δεξί βελάκι του πληκτρολογίου). Και επειδή υπάρχει η δυνατότητα διακοπής του τεστ, το άφησα με Enter να σου το διακόπτει (το enter συνήθως υποδηλώνει ότι τελείωσες ένα task).

Τώρα, εδώ είναι το "bug", το Enter το έχω αφήσει και στη σελίδα των αποτελεσμάτων να επανεκκινεί το τεστ. Οπότε προκύπτει μη συνεκτική συμπεριφορά...άρα ένα από τα δύο πρέπει να αλλάξει αφού έτσι μπορεί να μπερδευτεί ο άλλος..

Δημοσ.
Κάτι ακόμα.

Όταν αλλάζεις γλώσσα, το μενού παραμένει στα ελληνικά. Μήπως θα ήταν καλύτερο να είναι στην επιλεγμένη γλώσσα;

Το localization ολοκληρώθηκε(μένουν κάτι πολύ μικρές λεπτομέρειες). Παρακαλείται όποιος γνωρίζει Ρώσικα, και θέλει να συνεισφέρει, να τσεκάρει την ρώσικη μετάφραση (ακόμα καλύτερα, να συνεισφέρει την δική του)...

ευχαριστώ...

Δημοσ.

Στην ερώτηση 18 (ταχύτητα) τη μια φορά μου βγάζει ως 2η επιλογή τα 130 km/h και την άλλη 120 Km/h. Σε ένα τεστ μου έχει τύχει η ίδια ερώτηση 16 (αυτοκινητόδρομος) να εμφανιστεί δύο φορές με τη διαφορά στην 2η επιλογή (120/130 km/h). Στην ερωτήση 07 (ταχύτητα) πρέπει να διορθώσεις τα 120 km/h. Οι ερωτήσεις 5, 9, 18 (αλκοόλ) και 10 (ατύχημα) είναι εκτός ύλης σύμφωνα με το νέο ερωτηματολόγιο, πιθανόν κι άλλες που αναφέρονται ακόμα στις δραχμές. Εκτός είναι και η 14 (αλκοόλ), 14 (κανόνες) που πρόλαβα να δω και όλες όσες αναφέρει εδώ το Υπουργείο.

Δημοσ.

νομίζω έχεις δίκιο... θα φτιαχτεί πολύ σύντομα :-)

ευχαριστώ...

Δημοσ.

Στις άλλες γλώσσες, οι πληροφορίες που βγαίνουν όταν είναι το ποντίκι πάνω από τις επιλογές βγαίνουν στα ελληνικά, όπως επίσης και στο stop ή στο new test.

Και εκεί που λέει αποτελέσματα εξέτασης βγαίνει στα ελληνικά.

Δημοσ.

ναι, τα γνωρίζω αυτά...

είπα ότι πραγματοποιήθηκε το localization του μενού. σύντομα και αυτά που αναφέρεις..

thank u

edit: my bad, δεν φαίνεται ξεκάθαρα ότι αναφέρομαι στο menu.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...