miza Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι για να αλλάξεις κατηγορία άμεσος, νταξ δεν είναι τόσο σημαντικό, γιατί το συνηθέστερο είναι να δίνει ο άλλος ένα δίπλωμα τη φορά, όποτε δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία.
markelos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Πολύ καλή προσπάθεια! Στον νέο chrome (ΧΡ), μόλις πατάω κλικ για τη σωστή απάντηση, μου ανοίγει παράθυρο για να στείλω mail στο testdriveme.gr at gmail dot com (η απάντηση όμως πιάνεται και προχωράει στην επόμενη ερώτηση). Επίσης, τη δεύτερη φορά που πάτησα να ανοίξω το μενού μου το εμφάνισε δεξιότερα με αποτέλεσμα να τραβήξει τη σελίδα. Επίσης θα ήταν πιο όμορφο αν άλλαζες το font των ερωτήσεων
Vatos_locos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 εμένα μου αρέσει παίζει δεν παίζει σε σχέση με την άλλη πατάτα που δίνει το υπουργείο είναι χρόνια μπρωστά αυτό... δες μπας και βρεις καμιά άκρη και το πουλήσεις στο υπουργείο να βγάλεις κάνα φράγκο
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 @markelos σε ευχαριστώ, θα το κοιτάξω γιατί στον chrome που το τέσταρα δεν παρουσίαζε τέτοιο πρόβλημα...κοίτα το επισυναπτόμενο... οκ, το font θα αλλάξει τι ανάλυση οθόνης έχεις; @barman ευχαριστώ
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 @Vatos_locos χαχα...στο υπουργείο είναι να στα πάρουν, όχι να στα δώσουν!
Vatos_locos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 @Vatos_locosχαχα...στο υπουργείο είναι να στα πάρουν, όχι να στα δώσουν! εγώ στο λέω πέτα 1-2 διαφημίσεις μέσα να κάνουμε κανένα κλικ κάθε μέρα να βγάζει τα έξωδά του μόλις ανέβει το σιτε το πουλάς και είσαι κύριος
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 @Vatos_locosχαχα...στο υπουργείο είναι να στα πάρουν, όχι να στα δώσουν! Αν εχεις τον καταλληλο ανθρωπο εκει και οπουδηποτε ολα γινοντε !!!!:cry:
markelos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 @markelosσε ευχαριστώ, θα το κοιτάξω γιατί στον chrome που το τέσταρα δεν παρουσίαζε τέτοιο πρόβλημα...κοίτα το επισυναπτόμενο... οκ, το font θα αλλάξει τι ανάλυση οθόνης έχεις; 1366χ768 Παρατήρησα πως κάθε φορά που ξεκινάω ένα νέο τεστ το μενού μου το εμφανίζει στο κέντρο κανονικά. Μετά όταν το πατάω μετακινείται δεξιά όπως στο scrot. Αν πατήσω νέο τεστ μου το εμφανίζει πάλι κέντρο, μετά που το ξανακάνω δεξιά, etc...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 @markelos κάνα float θα έχει πρόβλημα...θα το κοιτάξω σήμερα...chrome 6 είπες σε XP;
tarantules Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω ΙΕ8 και ανάλυση 1440Χ900 αλλά δεν νομίζω αυτό να έχει καμία σχέση που με έκοψε....Έχει;
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 εγώ στο λέω πέτα 1-2 διαφημίσεις μέσα να κάνουμε κανένα κλικ κάθε μέρα να βγάζει τα έξωδά του μόλις ανέβει το σιτε το πουλάς και είσαι κύριος χεχε, καλά είναι και τα όνειρα! πέρα απο τη πλάκα, κάποιο στατικό banner θα βάλω για να καλύψω τα έξοδα του server-domain...αργότερα όμως... ---------- Προσθήκη στις 23:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:02 ---------- Έχω ΙΕ8 και ανάλυση 1440Χ900 αλλά δεν νομίζω αυτό να έχει καμία σχέση που με έκοψε....Έχει; τι να σου πω, πολύ περίεργο...και ξέρεις ποιο ειναι το θέμα; σε IE8 σε windows 7 το τέσταρα και δεν είχα κανένα τέτοιο πρόβλημα...δεχόταν την απάντηση που επέλεγα... θα το ξανατεστάρω επομένως, thank you...
tarantules Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω ακόμα τα ΧP.Ξέχασα να το αναφέρω.Θα ξανακάνω μια το τέστ πάλι και θα σου πω αποτελέσματα ---edit--- ΟΚ μια χαρά το τέστ.Δεν υπάρχει πρόβλημα
markelos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 @markelosκάνα float θα έχει πρόβλημα...θα το κοιτάξω σήμερα...chrome 6 είπες σε XP; yeap! Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
markelos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 @markelosκάνα float θα έχει πρόβλημα...θα το κοιτάξω σήμερα...chrome 6 είπες σε XP; yeap! Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.