Προς το περιεχόμενο

Προσωπική δημιουργία: testdriveme.gr - web app εκμάθησης Κ.Ο.Κ

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια...

θα το φροντίσουμε και αυτό που αναφέρεις...

:-)

Πάντως στα αποτελέσματα υπάρχει το κουμπί πάνω αριστερά που λέει "Νέο τεστ". Αν πατήσεις εκεί θα σε πάει σε "σελίδα" που έχεις πρόσβαση στο μενού, και άρα να πας στην αρχική...αλλά, για ποιο λόγω να πας στην αρχική; για να διαλέξεις άλλη κατηγορία τεστ;

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγώ το έκανα προχτές το τέστ (νομίζω το είδα απο την υπογραφή σου) και πέρασα... !! :-):-) με ένα λάθος... χαχα δεν το περίμενα οτι θα τα θυμόμουν :lol:

πέρα απτην πλάκα το site είναι πολύ όμορφο... !

Δημοσ.

ωραία, να και κάποιος που τα θυμάται ακόμα...!

ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...

χαίρομαι που σου αρέσει...

Δημοσ.

Εκανα το τεστ δυο φορες και απετυχα παταγωδως !!!! Το 1979 ειχα περασει με την πρωτη τα σηματα.

Προκαλω οποιον εχει παρει απο παλια το διπλωμα και περασει το test να κανει prin screen με το αποτελεσμα εδω !!!

Μιας και δινει ο γιος μου τον αλλο μηνα ποσα λαθη επιτρεποντε ?

Εκανα share και σε facebook.

post-2288-129063117577_thumb.jpg

Δημοσ.

Αισθητικά μου άρεσε, λιτό χωρίς να είναι απλοϊκό. Τεχνικά δεν μπορώ αν το κρίνω (ως προς τον προγραμματισμό κτλ) αφού δεν έχω τέτοιες γνώσεις, αλλα ως χρήστης είδα οτι τρέχει απροβλημάτιστα και χωρίς δυσκολίες.

Συγχαρητήρια λοιπόν για την πολύ καλή προσπάθεια!

Ως οδηγός βέβαια απέτυχα...26/30 λολ λολ.

Δημοσ.

Πολύ καλή προσπάθεια! Μπράβο.

Ένα bug όμως... από την 24 ερώτηση και μετά δεν μπορώ να επιλέξω απάντηση! Σε Opera αυτά.

Δημοσ.
Καλή προσπάθεια! Μπράβο.

Ένα bug όμως... από την 24 ερώτηση και μετά δεν μπορώ να επιλέξω απάντηση! Σε Opera αυτά.

Με firefox κανενα απολυτως προβλημα.

---------- Προσθήκη στις 11:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:23 ----------

Αν και δεν σου ζητησα την αδεια εκανα αντιγραφη και στο myphone το test σου αναφεροντας φυσικα την πηγη.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3300197#post3300197

Δημοσ.
Πολύ καλή προσπάθεια! Μπράβο.

Το εχω αναφέρει δυο σελίδες πριν, θα το κοιταξει ειπε...

Δημοσ.

χαίρομαι που σας αρέσει και σας ευχαριστώ...

το bug στο Opera θα το δω σήμερα γιατί είναι πολύ περίεργο...

@Γιάννης Platano

φυσικά και πολύ καλά έκανες...αφού είναι χρήσιμο και δωρεάν, δημοσίευσε το όπου θες... :D

---------- Προσθήκη στις 13:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:46 ----------

Την πρώτη φορά που μπήκα, κλίκαρα στην ερώτηση 21, απάντησα και μου έβγαλε Ajax error update και μετά έλεγε κάτι για shortcuts, δυστυχώς δεν συγκράτησα ακριβώς τι έλεγε.

Είχα ανοιχτά πολλά tabs και torrent, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.

Fixed. Το όριο αυξήθηκε στα 10 δευτερόλεπτα προτού "φας" ajax error...

Πες μου αν εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα να κάτσω να το ανεβάσω και άλλο...

Δημοσ.

το έχω σκεφτεί, το θέμα είναι ποιος θα το αγοράσει...δηλαδή, πόσοι Έλληνες έχουν iPhone και δεν έχουν δίπλωμα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...