Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 ναι, τρώει ajax timeout γιατί το έχω ορίσει στα 2 sec, οπότε αν έχεις πολύ αργή σύνδεση (ή αν τη σκίζεις) τότε σου εμφανίζει το μήνυμα...θα αυξήσω το timeout επομένως... thank you...
bnvdarklord Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Πάρα πολύ καλo αλλα δεν μπορώ να επιλεξω απαντήσεις μετά την ερώτηση 24(Opera 10.61) edit : πηγα το zoom στο 70% και επιλεγονται.. Αν το αυξήσω δεν μπορω να επιλεξω τπτ(οι ερωτ. 1-23 επιλεγονται κανονικα)... Κουλό edit2: η 25 θελει zoom 50%... WTF edit3: Εκανα νέο test και παλι στην 24 για να επιλεξω θελει zoom 70% και για καθε επομενη zoom -20%...
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 χαχα...τι κουλό bug είναι αυτό; το δοκίμασα σε Opera 10.50 και έχεις δίκιο! θα το ερευνήσω... ...μπορείς να συνεχίσεις απαντώντας τις ερωτήσεις πατώντας τον αντίστοιχο αριθμό της ερώτησης από το πληκτρολόγιο (θα μπει και αυτό στις οδηγίες χρήσης)
bnvdarklord Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Εντελώς κουλό... Καλα που γινεται με πληκτρολόγιο γιατι διαβαζα την ερωτηση με 100% zoom και την απανταγα με 20% Μια απορία : Τα ποσοστά των ερωτήσεων σε καθε κατηγορία ειναι τα επίσημα(πχ 40% σηματα 10% οικολογια κτλ(τυχαια τα εβαλα))
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι, την ποσόστωση θα την ενεργοποιήσω σύντομα... Η αρχική ιδέα ήταν να τα μάθεις όλα καλά...αλλά το έχουν ζητήσει αρκετοί να υπάρχει ποσόστωση οπότε θα ενεργοποιηθεί σύντομα (σε καμία βδομάδα) Αν πας στο Μενού, θα δεις ότι υπάρχει επιλογή "Ενεργοποίηση Ποσόστωσης" που είναι απενεργοποιημένη... Επίσης, θα το κάνω να σου εμφανίζει και στατικά/ προκαθορισμένα τεστ έτσι ώστε να καλυφθεί όλη η ύλη... σε ευχαριστώ που ασχολείσαι...
Tigran Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Εξαιρετική δουλειά φίλε! Πολλά συγχαρητήρια! Επιτέλους θα γλιτώσει ο κόσμος από εκείνη την πατάτα το TestDrive, που για να τρέξει έπρεπε να κάνεις ολόκληρη διαδικασία. Σε Chrome 6 όλα τζάμι! Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Το αισθητικό κομμάτι μου άρεσε πολύ. Κράτησε το όπως είναι.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 σε ευχαριστώ πολύ... το όλο θέμα άρχισε γιατί τότε που έδινα δεν μπορούσα να τρέξω το TESTDRIVE σε linux(by the way, θα πρέπει να το τεστάρω και εκεί)...οπότε αναγκάστηκα και έβαλα Windows και έκανα τις γνωστές ταρζανιές...έλα όμως που στο τέλος το TESTDRIVE δεν σου λέει που ακριβώς έκανες λάθος (τι απάντησες εσύ και τι είναι το σωστό) και έπρεπε να ψάχνω, σα βλάκας, μια ώρα στο τέλος του βιβλίου για την σωστή απάντηση...
proudqueen Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Πολυ καλο! Τα θετικα 1) Ειναι online! Δεν χρειαζεται να εγκαταστησεις το προγραμμα που δινουν και μετα να καθεσαι να ρυθμιζεις και ναι ξερυθμιζεις την οθονη..Με επανεκκινησεις κτλ 2)Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ειναι οτι στο τελος στις λαθος ερωτησεις σου δειχνει την ερωτηση με την σωστη απαντηση! Ενω στο testdrive ελεγε πχ διασταυρωσεις 12 και αντε να ανατρεχεις συνεχεια στο βιβλιο να δεις τι εκανες λαθος.. 3)Ομορφο design και ευκολο στην πλοηγηση Οπως ειπαν και τα παιδια πρεπει να προσεξεις τις αναλογιες των ερωτησεων να ειναι οπως και στο κανονικο για να ειναι και εγκυρο.. Εγω ευτυχως τα περασα τον Ιουλιο
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 οκ, θα το προσέξω αυτό με τις αναλογίες...σύντομα θα "διορθωθεί".. σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...
Evgenios1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Κλικ απο δω, κλικ απο κει, και πουθενα δεν ειδα FLASH. Απλα respect!
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 thank you...κάποια στιγμή όμως ένα μικρό στατικό banner θα μπει γιατί δε λέει τώρα να τα βάζω όλα από τη τσέπη μου... νομίζω είναι λογικό και αποδεκτό...
Members gsarig Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Members Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραία προσπάθεια, μπράβο! Μήπως το link στην αρχική σελίδα να ήταν πάντα σε εμφανές σημείο και όχι κρυμμένο στο μενού; Ο χώρος υπάρχει. PS: να υποθέσω ότι το έστησες σε AlphaCMS;
Evgenios1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Αλλο εννοουσα, πχ αλλος θα το εφτιαχνε σε flash επειδη ειναι πολυ πιο ευκολο, αλλα εσυ εκατσες και το εγραψες με js που θελει δουλεια. Για αυτο και το respect. PS: να υποθέσω ότι το έστησες σε AlphaCMS; Την ιδια απορια εχω.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 χαχαχα...ε βέβαια...AlphaCMS based...οποιαδήποτε άλλη επιλογή είναι fail... @Evgenios1, σε παρεξήγησα... Ο λόγος που δεν το έφτιαξα σε flex (σίγουρα όχι flash) είναι επειδή στο laptop που έχω, όταν ανοίγω κάτι σε flash, παίρνει φωτιά το λαπτοπ... ενώ με js όλα καλά και ωραία... Υ.Γ. το παλικάρι μας έχει εξαφανιστεί τελευταία... :-p
antonis_man Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Πάρα πολύ ωραίο στήσιμο, πάρα πολύ ωραία παρουσίαση, απλό, λιτό, περιεκτικό και απίστευτα βολικό! Δεν ξέρω αλλά η λέξη που μου έρχεται στο μυαλό για να το περιγράψω είναι "Στιβαρό"! Μια παρατήρηση, θα ήταν βολικό να υπάρχει ένα κουμπί μεγάλο και ευδιάκριτο, σε όλη τη διάρκεια του τεστ κάπου ορατό, ακόμα και στη μέση του τεστ ή και εκεί που λέει τα αποτελέσματα, που να σε πηγαίνει στην αρχική σελίδα. Μόνο αυτό με "δυσκόλεψε" λιγάκι. Κατά τα άλλα, πολλά συγχαριτήρια! Προσωπικά δεν έχω δει πιο χρήσιμο site! Αυτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.