Προς το περιεχόμενο

Προσωπική δημιουργία: testdriveme.gr - web app εκμάθησης Κ.Ο.Κ

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ο κοκκινος κύκλος σημαινει απαγορευεται η είσοδος.(Τωρα γιατι ειναι το μονο τετοιο σήμα με γραμμη δεν ξερω, αλλα στο βιβλίο αυτο λεει)

Με μπερδεψε η λοξη κοκκινη γραμμη που αφορα απαγορευση σταθμευσης.

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σωστή είναι η δεύτερη...

απλώς, αυτοί που εφτιαχναν τα σήματα δεν είχαν ακούσει ποτέ για Gestalt psychology (είναι ολόκληρη σχολή αλλά συνοπτικά αφορά τον τρόπο που ο εγκέφαλος ερμηνεύει τις συσχετίσεις μεταξύ των αντικειμένων στον χώρο, βάσει της διάταξής τους)

Ουσιαστικά θέλει το σήμα να σου πει ότι απαγορεύεται η είσοδος σε οτιδήποτε έχει μηχανή και στα ζωήλατα, αλλά επειδή δεν μπορούσαν να ζωγραφίσουν και φορτηγό και λεωφορείο και τρακτέρ και βυτιοφόρο και και και, προτίμησαν αυτόν τον αποτυχημένο συμβολισμό (οι περισσότεροι αποτυγχάνουν να group-άρουν τη μηχανή με το αυτοκίνητο λόγω της αντιδιαμετρικής θέσης τους - και λόγω του γεγονότος ότι υπάρχει χοντρή κόκκινη διαχωριστική γραμμή..)

ελπίζω να σε κάλυψα...

Δημοσ.

Μόλις έδωσα εξετάσεις και πέρασα, να 'σαι καλά natural_sgf, βοήθησες πολύ. :-)

Αν θέλεις διόρθωσε τον τονισμό στο "ανεμού" εδώ και μάλλον πρέπει να βγάλεις μια ερώτηση που είδα με δρχ [νομίζω ερ. 10 (ατύχημα)].

Δημοσ.

@mikaha

θα τα δω...

πέρασες ε; έκανες κάνα λάθος;

Δημοσ.
τι εννοείς φίλε μου;

thank u

Sorry για την αργοπορία της απάντησης.

Εννοούσα ότι τα έντονα γράμματα και τα μεγάλα μεγέθη , αν γίνεται εκτεταμένη χρήση, διευκολύνουν στην ανάγνωση αλλά κουράζουν.

Δημοσ.

όσον τα έντονα γράμματα, θα το κοιτάξω γιατί νομίζω έχεις δίκιο

όσον αφορά τα μεγάλα μεγέθη, επιφυλάσσομαι καθώς υπάρχουν και άνθρωποι μεγάλης ηλικίας που δίνουν...

Δημοσ.
πέρασες ε; έκανες κάνα λάθος;

Όχι κανένα. Με τόσα τεστ, τις έμαθα όλες τις ερωτήσεις απέξω.

To μέγεθος των γραμμάτων μια χαρά είναι.

Δημοσ.

Φίλε μου, έχεις δίκιο...

Έχουν μείνει κάποιες ερωτήσεις που πρέπει να διαγραφούν αφού το υπουργείο τις έχει βγάλει...

Το πρόβλημα είναι ότι αν δεν είσαι δάσκαλος οδήγησης, δύσκολα τις ξέρεις καθώς δεν καταγράφονται κάπου...

Φαντάσου, όσες υπάρχουν εδώ τις έχω ενημερώσει-διαγράψει αλλά φαίνεται υπάρχουν και άλλες αλλαγές (αυτές που αφορούν τα πρόστιμα) που δεν έχουν καταγραφεί "επίσημα"...

Τέλος πάντων, βρέθηκε δάσκαλος οδήγησης να με βοηθήσει και το διορθώνω το πρόβλημα, as we speak..

edit: congrats για το δίπλωμα! με προσοχή στο δρόμο...

Δημοσ.

οι παρωχημένες ερωτήσεις αφαιρέθηκαν...

(κυρίως όσες είχαν να κάνουν με πρόστιμα σε δρχ...)

ευχαριστώ για την ανάδραση (feedback)

:-)

Δημοσ.

πολύ ωραία σελίδα και χρίσιμη.το καλό είναι ότι δε χρειάζεται να βάλεις το πρόγραμμα του υπουργείου(που είναι gtp). έκανε ένα test και είχα 5 λάθη, να χαρώ το δίπλωμα που πήρα.

Δημοσ.
πολύ ωραία σελίδα και χρίσιμη.το καλό είναι ότι δε χρειάζεται να βάλεις το πρόγραμμα του υπουργείου(που είναι gtp). έκανε ένα test και είχα 5 λάθη, να χαρώ το δίπλωμα που πήρα.

thank u..

ναι δυστυχώς αυτό παθαίνουμε (τα ξεχνάμε...)

Δημοσ.

Παιδιά, βοήθεια!

Σήμερα (04/10/2010) στην εκπομπή του Γιάννη Σερβετά (+ Δέλλιος) στον Imagine 89.7, παρουσιάστηκε το http://www.testdriveme.gr από τον τεράστιο Σερβετά...

Pls, αν κάποιος το έχει ηχογραφήσει, το θέλω!!! (και κερνάω καφέ εννοείται...)

• Moderators
Δημοσ.

Ψεμματα λεει.Τον πληρωσε 2-3 μπουγατσουλες για να του κανει τη χαρη αλλα ο Σερβετας στο υψος του.Ηθελε 4.

Ευγε και παλι natural:-D

Δημοσ.

@Gi0

Ε βέβαια, μπουγάτσα για να κινήσω τα νήματα...!

@bnvdarklord

Τώρα διορθώνω κάποια πράγματα που μου είπαν τα παιδιά σε προηγούμενα posts και θα ανέβει μαζί με τις μικρές διορθώσεις! :-)

thanks..!

δε μπορεί, όλο και κάποιος θα το έχει ηχογραφήσει...(ήμουν στην δουλειά...δεν μπορούσα να το ηχογραφήσω...) ή θα ξέρει που να το βρούμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...