Προς το περιεχόμενο

Προσωπική δημιουργία: testdriveme.gr - web app εκμάθησης Κ.Ο.Κ

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μια ερώτηση αναφέρει: "το σύστημα πεδήσεως του δικύκλου σας". Κανονικά δεν θα έπρεπε να λέει: "το σύστημα πέδησης του δικύκλου σας"; Αν και είναι καθαρεύουσα το πρώτο, οπότε δεν είναι "λάθος", απλά έχουμε εξυγχρονιστεί λιγάκι.

Κατα τα άλλα πάρα πολύ καλή προσπάθεια.:-)

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σωστό και αυτό. Δεν ξερω αν θα γραφόταν κανεις, αλλα δεν γινεται αλλιώς να κρατάς scores.

κοίτα, δεν θα απαιτεί επαλήθευση mail το registration..απλά θα συμπληρώνεις captcha...

πολύ εύκολη διαδικασία...πιστεύω σε σχολές οδηγών, ο δάσκαλος θα τους βάζει να γράφονται για να παρακολουθεί και που "πάσχει" ο μαθητής (επειδή θα δείχνω ότι έχει πρόβλημα στην ενότητα "Διασταυρώσεις" π.χ.)...θα δείξει βασικά...

@Catalyst

Τα παράπονα στο Υ.Μ.Ε :-p

σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...

edit: με πρόλαβε ο bnvdarklord

Δημοσ.

@derasto

ωραίος, μη ξεχάσεις να διαβάσεις κ το βιβλίο..

αυτό είναι το σωστό!

Δημοσ.
κοίτα, δεν θα απαιτεί επαλήθευση mail το registration..απλά θα συμπληρώνεις captcha...

πολύ εύκολη διαδικασία...πιστεύω σε σχολές οδηγών, ο δάσκαλος θα τους βάζει να γράφονται για να παρακολουθεί και που "πάσχει" ο μαθητής (επειδή θα δείχνω ότι έχει πρόβλημα στην ενότητα "Διασταυρώσεις" π.χ.)...θα δείξει βασικά...

Σωστό, καλή ιδέα.

edit: Οι πίτες που βγάζει στα στατιστικά εχουν παντα το ιδιο σχήμα?

Δημοσ.

Αν και τα έχω πάρει τα διπλώματα μου, το δοκίμασα για χαβαλέ.

Μου φάνηκε πολύ καλό και θα το προτείνω σε γνωστούς που ψάχνουν κάτι αντίστοιχο.

Μία απορία όμως η οποία δε ξέρω αν έχει αναφερθεί.

Στα στατιστικά παρατήρησα το εξής.

πχ 9 σωστές απαντήσεις 1 λάθος

Στην πίτα το χρώμα που αντιστοιχεί στην λάθος απάντηση έχει μεγαλύτερο ποσοστό από το χρώμα των σωστών απαντήσεων.

Μήπως υπάρχει κάποιο λάθος εκεί;

Δημοσ.

@Vancas

η πίτα δεν είναι αναλογική...βλακείες του google charts

σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...

edit: θα το ψάξω παραπάνω...σίγουρα κάτι θα υπάρχει..

Δημοσ.
η πίτα δεν είναι αναλογική...βλακείες του google charts

Ι see.

Αν υπάρχει κάποιο fix ίσως θα ήταν καλό να το κοιτάξεις γιατί εγώ με μία λάθος απάντηση φοβήθηκα ότι πρέπει να σκίσω το δίπλωμα μου. :P

Έφυγε ήδη το link se δύο γνωστούς. :P

Keep up the good work

Δημοσ.

σε ευχαριστώ...θα το κοιτάξω...μη πανικοβάλλεσαι!

• Moderators
Δημοσ.

Natural sorry κιολας αλλα τελικα τιγκα στα bug ειναι το site σου.Κ αδικα σου εδωσε συγχαρητηρια ο φιλος μου για τη βοηθεια στα σηματα.

Δεν το φτιαχνεις με κανα cms της προκοπης.............;)

/inside joke mode on

Δημοσ.

φίλε μου, σκληρά τα λόγια σου αλλά λένε μόνο την αλήθεια...

σκέφτηκα να φτιάξω το ΩMEGA CMS αλλά δεν θα έχει την ίδια αποδοχή όπως το επιτυχημένο ALPHA CMS...υπό τη σκιά του ΜΕΓΙΣΤΟΥ Δελλαπόρτα, εμείς φαντάζουμε μυρμήγκια (coding ants :-p)...

είναι και hack proof το δικό του...αυτό που το πας;;;

Υ.Γ. σύντομα θα ενσωματωθεί το νέο υλικό και θα βγει η έκδοση 7...ντάξει, καλά πάμε..

Υ.Υ.Γ. you dont mess with the hax0r delaportas

Δημοσ.

Ο κοκκινος κύκλος σημαινει απαγορευεται η είσοδος.(Τωρα γιατι ειναι το μονο τετοιο σήμα με γραμμη δεν ξερω, αλλα στο βιβλίο αυτο λεει)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...