digimyth Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Χαιρετώ, Το πρόβλημα που έχω είναι ότι το λάπτοπ μου σέρνεται. Για να φανταστείτε ούτε το ποντίκι δεν κουνιέται (με δυσκολία). Ανοίγω το task manager και βλέπω ότι η cpu είναι στο τέρμα, αλλά όταν πάω στις διεργασίες δε φαίνεται τίποτα που να τρώει τον επεξεργαστή. Έχω κοιτάξει την εκκίνηση για μήπως τρέχει κάποιο κακόβουλο πρόγραμμα αλλά τίποτα. Έχω τρέξει σκανάρισμα με το comodo και τίποτα. Το πιο ενοχλητικό είναι ότι δε φαίνεται στις διεργασίες ποιο πρόγραμμα τρώει επεξεργαστή Έχετε καμία ιδέα; Εγώ έχω μια μικρή υποψία για κάποιο svchost αλλά δε φαίνεται και δεν είμαι σίγουρος. Έχω αυτό τον υπολογιστή HP COMPAQ PRESARIO CQ61-310SD VT994EA με win7 (τα default που είχε).
preskos7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Χαιρετώ, Το πρόβλημα που έχω είναι ότι το λάπτοπ μου σέρνεται. Για να φανταστείτε ούτε το ποντίκι δεν κουνιέται (με δυσκολία). Ανοίγω το task manager και βλέπω ότι η cpu είναι στο τέρμα, αλλά όταν πάω στις διεργασίες δε φαίνεται τίποτα που να τρώει τον επεξεργαστή. Έχω κοιτάξει την εκκίνηση για μήπως τρέχει κάποιο κακόβουλο πρόγραμμα αλλά τίποτα. Έχω τρέξει σκανάρισμα με το comodo και τίποτα. Το πιο ενοχλητικό είναι ότι δε φαίνεται στις διεργασίες ποιο πρόγραμμα τρώει επεξεργαστή Έχετε καμία ιδέα; Εγώ έχω μια μικρή υποψία για κάποιο svchost αλλά δε φαίνεται και δεν είμαι σίγουρος. Έχω αυτό τον υπολογιστή HP COMPAQ PRESARIO CQ61-310SD VT994EA με win7 (τα default που είχε). Τις περισσοτερες φορες με την αγορα καινουργιου λαπτοπ κατα την εγκατασταση και εισοδο στο λειτουργικο υπαρχουν εγκαταστημενες και αλλες εφαρμογες οπως Norton Internet Security , Mcafee κτλ. Ολα αυτα κανουν τον υπολογιστη πιο αργο και με αποτελεσμα να ειναι συνεχως στην τσιτα. Απο προσωπικη εμπειρια αγορασα στην αδερφη μου ενα λαπτοπ καναμε την εγκατασταση και οταν μπηκε στο λειτουργικο μονο εγω ελειπα απο εκει... Εφερα το παλιο λαπτοπ το οποιο το ειχα στησει εγω με συγκεκριμενα προγραμματα ηταν η μερα με την νυχτα στο ανοιγμα αλλα και στην συμπεριφορα γενικοτερα. Οποτε εκανα φορματ περασα αυτα που ηθελα εγω και πλεον δουλευει σωστα και γρηγορα
preskos7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Χαιρετώ, Το πρόβλημα που έχω είναι ότι το λάπτοπ μου σέρνεται. Για να φανταστείτε ούτε το ποντίκι δεν κουνιέται (με δυσκολία). Ανοίγω το task manager και βλέπω ότι η cpu είναι στο τέρμα, αλλά όταν πάω στις διεργασίες δε φαίνεται τίποτα που να τρώει τον επεξεργαστή. Έχω κοιτάξει την εκκίνηση για μήπως τρέχει κάποιο κακόβουλο πρόγραμμα αλλά τίποτα. Έχω τρέξει σκανάρισμα με το comodo και τίποτα. Το πιο ενοχλητικό είναι ότι δε φαίνεται στις διεργασίες ποιο πρόγραμμα τρώει επεξεργαστή Έχετε καμία ιδέα; Εγώ έχω μια μικρή υποψία για κάποιο svchost αλλά δε φαίνεται και δεν είμαι σίγουρος. Έχω αυτό τον υπολογιστή HP COMPAQ PRESARIO CQ61-310SD VT994EA με win7 (τα default που είχε). Τις περισσοτερες φορες με την αγορα καινουργιου λαπτοπ κατα την εγκατασταση και εισοδο στο λειτουργικο υπαρχουν εγκαταστημενες και αλλες εφαρμογες οπως Norton Internet Security , Mcafee κτλ. Ολα αυτα κανουν τον υπολογιστη πιο αργο και με αποτελεσμα να ειναι συνεχως στην τσιτα. Απο προσωπικη εμπειρια αγορασα στην αδερφη μου ενα λαπτοπ καναμε την εγκατασταση και οταν μπηκε στο λειτουργικο μονο εγω ελειπα απο εκει... Εφερα το παλιο λαπτοπ το οποιο το ειχα στησει εγω με συγκεκριμενα προγραμματα ηταν η μερα με την νυχτα στο ανοιγμα αλλα και στην συμπεριφορα γενικοτερα. Οποτε εκανα φορματ περασα αυτα που ηθελα εγω και πλεον δουλευει σωστα και γρηγορα
digimyth Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Χμ το θέμα είναι ότι όταν το πήρα δεν είχε αυτά τα τραγικά σκαλώματα. Ήταν μια χαρά. Επίσης σκέφτομαι ότι αν κάνω φορμάτ ίσως βγει εκτός εγγύησης. Επίσης είναι HP και έχει κάποια επιπλέον partitions που έχουν πιθανόν το "restore" του υπολογιστή και δε ξέρω πως δουλεύουν ή αν θέλουν κάποιο ειδικό πρόγραμμα...
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Να βγει εκτος εγγυησης απο format δεν παιζει με τιποτα.
preskos7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Χμ το θέμα είναι ότι όταν το πήρα δεν είχε αυτά τα τραγικά σκαλώματα. Ήταν μια χαρά. Επίσης σκέφτομαι ότι αν κάνω φορμάτ ίσως βγει εκτός εγγύησης.Επίσης είναι HP και έχει κάποια επιπλέον partitions που έχουν πιθανόν το "restore" του υπολογιστή και δε ξέρω πως δουλεύουν ή αν θέλουν κάποιο ειδικό πρόγραμμα... Οπως ειπε και ο φιλος απο φορματ δεν χανεται καμια εγγυηση. Προχωρα στο φορματ , drivers υπαρχουν και στο επισημο site της Hp για το μοντελο σου οποτε καμια ανησυχια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.