Προς το περιεχόμενο

WD σε λαπτοπ έχει εγγύηση;

GreekG33k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες όταν άνοιξα το acer aspire 5920 laptop μου διέκρινα το προειδοποιητικό μήνυμα του s.m.a.r.t. να με ενημερώνει ότι ο δίσκος μου δεν θα τη βγάλει για πολύ ακόμα.

SMART Failure Predicted on Hard Disk 0

WARNING: Immediately back-up your data and replace your hard disk drive A failure may be imminent

Press F1 to Continue

Ο δίσκος είναι ένας WD 250GB. Έχουν περάσει 2 χρόνια και ~2 μήνες από όταν πήρα το λαπτοπ και η εγγύηση έχει λήξει. Η ερώτηση μου είναι:

Έχει ο WD ξεχωριστή εγγύηση για 3 ή 5 χρόνια και αν ναι τι πρέπει να κάνω για να μου τον αλλάξουν. Αν όχι μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον αντικαταστάτη γύρω στα 50€;

Δημοσ.

Το κοίταξα στη wd και λέει ότι πρέπει να αυτοί τον πούλησαν σε κατασκευαστή άρα πρέπει να έχω εγγύηση από αυτόν. Αυτή έχει λύξει οπότε πέρνω καινούριο. Αυτός που προτείνεις είναι 3,5 εγώ έχω λαπτοπ. Αυτός θα κάνει; http://www.e-shop.gr/s/PER.301685/SEAGATE-MOMENTUS-54006-ST9320325AS-320GB-SATA2.html

• Moderators
Δημοσ.

Εφοσον εχει Sata υποδοχη το λαπτοπ, οποιοσδηποτε θα κανει.

Σου προτεινω να δεις και καποιον στις 7200 στροφες, εχουν αισθητη διαφορα σε αποκρισιμοτητα.

Δημοσ.

Τι λετε ρε παιδες???

Θα μπει 3,5 ιντσων δισκος μεσα στο λαπτοπ? Που θα χωρεσει????

Αν στην wd ο δισκος εχει πωληθει λιγοτερο απο 3 χρονια πριν κανε online αιτηση rma για να τους τον στειλεις και σου στειλουν αλλον. Ειναι αρκετα ευκολο.

Αν δεν το κανεις αυτο, καλο ειναι να παρεις εναν δισκο 2,5 στις 7200 οπως ειπε και ο georgeman.

Δημοσ.

Οκ, παιδιά ευχαριστώ πολύ. Παράγγειλα άυτόν που είχα στο ποστ μου, γιατι βιαζούμουν και γιατί ήθελα 300gb και όχι πάνω απο 50€. Ευχαριστώ πάντως..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...