NIKOsVAIO Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα, εχω ενα sony vaio vgn-ns21z/s το οποιο θελω να το συνδεσω με την τηλεοραση μου ωστε να μπορω να δω στην τηλεοραση ακομα και High Definition υλικο.Το προβλημα ειναι δεν εχω θυρα HDMI αλλα μια απλη θυρα.Αυτο που θελω να ρωτησω επειδη τα 'χω μπλεξει λιγο ειναι 1)Η απλη θυρα που εχω ονομαζεται 'dvi' ? 2)Αν ναι, ποιο καλωδιο 'η ανταπτορα θα μπορουσα να αγορασω ωστε να την μετατρεψω σε HDMI και να παιξει στην τηλεοραση? Ευχαριστω
TheELF Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 vga dvi scart hdmi Πες μας τη έχεις και πού να σου πούμε τη μπορείς να κάνεις.
NIKOsVAIO Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 vga dvi scart hdmi Πες μας τη έχεις και πού να σου πούμε τη μπορείς να κάνεις. Κατ'αρχας σ'ευχαριστω πολλυ για τη βοηθεια σου.Εχω τη μπλε που λεει vga in.Γινεται τιποτα?
TheELF Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παλικάρι τη βύσμα έχεις στον υπολογιστή και τη βύσμα έχεις στην tv.VGA IN είναι είσοδος,πού την έχεις αυτήν;
disqualified Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 δεν μπορεις να τη συνδεσεις σε HDMI.
NIKOsVAIO Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παλικάρι τη βύσμα έχεις στον υπολογιστή και τη βύσμα έχεις στην tv.VGA IN είναι είσοδος,πού την έχεις αυτήν; Εχω HDMI στην tv και vga in στο pc.Ξερω οτι το vga δουλευει με αναλογικο σημα ενω το HDMI με ψηφιακο,απλα λεω μηπως υπαρχει κανας μετατροπεας ή κατι τετοιο...
rafail1994 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 υπαρχει κανας μετατροπεας ή κατι τετοιο... υπάρχει εδω αλλά είναι ακριβός η κάρτα γραφικών σου έχει dvi έξοδο;
PCharon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω HDMI στην tv Είσαι σίγουρος πως μόνο HDMI είσοδο έχει η TV σου; Αν δεν ξέρεις τί να απαντήσεις πέσε μας το μοντέλο της TV να στο βρούμε .
devilfish Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 δεν ξερω αμα γινετε ετσι αλλα εγω θα την δωσω την ιδεα μου αμα βαλει αυτο: http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=17948&cat=372&page=1 και μετα πανω σε αυτο βαλει αυτο: http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=17946&cat=372&page=1 μετα θα ειναι σαν εχει θυρα hdmi δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο αυτο που λεω ας πει και καποιος με παραπανω γνωσης την γνωμη του EDIT στον πρωτο adaptor αμα βαλει αυτο : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751907 γινεται δουλεια?
bluesattack Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Να σου προτεινο τον ακριβο τροπο ? Αντι να μπλεξεις με μετατροπες (καλα ακριβες δεν το συζητω ) με αμφιβολο αποτελεσμα , παρε με 100 Ε εναν media player (η μεταχειρισμενο αρκετα πιο κατω ) για να δεις και το ΗD υλικο που θες..Περιττη αγορα δεν θα την πεις ,θα το δεις και μονο σου. Εκτος αν θες να παιζεις και παιχνιδια στην tv..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδια, εφοσον η τηλεοραση του εχει HDMI, παιζει να μην εχει VGA; Αφου ολες εχουν εδω και πολυ καιρο... Παιρνει ενα καλωδιακι VGA->VGA και τα συνδεει. Τι media player και λυσεις των 100 ευρω λετε;
bluesattack Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδια, εφοσον η τηλεοραση του εχει HDMI, παιζει να μην εχει VGA; Αφου ολες εχουν εδω και πολυ καιρο... Παιρνει ενα καλωδιακι VGA->VGA και τα συνδεει. Τι media player και λυσεις των 100 ευρω λετε; Aυτο θα ρωταγα τωρα, το μοντελο της τηλεορασης και τι αλλες συνδεσεις εχει, μηπως και.. Λεμε ομως , οταν καποιος λεει οτι η τηλεοραση εχει hdmi (μονο προφανως , αντε και κανα scart )...
PCharon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Όταν ο άλλος δεν ξέρει να ξεχωρίσει το είδος των εισόδων μεταξύ τους, δε θα έλεγα "προφανές" το να έχει μόνο HDMI. Το μόνο προφανές είναι πως η TV του έχει κι άλλες εισόδους εκτός από την HDMI... Υ.Γ. VGA > HDMI ΔΕΝ παίζει, μόνο με συσκευή μετατροπής, κολοκύθια δηλαδή.
NIKOsVAIO Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Είσαι σίγουρος πως μόνο HDMI είσοδο έχει η TV σου; Αν δεν ξέρεις τί να απαντήσεις πέσε μας το μοντέλο της TV να στο βρούμε . Νομιζω ναι.Μονο HDMI πρεπει να εχει και SCART αλλα τσεκαρε το.Οριστε το μοντελο:http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?mode=search&session=20100905083717_91.138.138.116&scy=GR&ctn=32PFL5322/10&ds=32PFL5322/10&slg=ELL&qslg=on&searchtext=dvi&submit=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7
bluesattack Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Όταν ο άλλος δεν ξέρει να ξεχωρίσει το είδος των εισόδων μεταξύ τους, δε θα έλεγα "προφανές" το να έχει μόνο HDMI. Oκ παιδια λαθος δικο μου.Αν και ακομα και αν καποιος δεν ξερει την ονομασια των εισοδων μπορει να διακρινει αν υπαρχουν δυο ιδιες (οτι και αν ειναι αυτο ) στο laptop και στην tv To media player το ανεφερα γιατι βλεπω οτι ο φιλος σκοπευει να βλεπει και HD(δεν θα θελει την μεγιστη ποιοτητα εικονας που θα μπορει να παρει ? )Mετα θα μπλεξει με σεταρισματα,player (να'χε το vaio blu ray drive να πεις οτι εχει ενα επιπλεον ατου ) κλπ.Ειπα ομως οτι ειναι η ακριβη λυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.