Ntinaras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 να ξερεις οτι αν εισαι και κοντα στη σχολη θα πατας πιο ευκολα,θα παρακολουθεις πιο ευκολα,αρα θα γνωριζεις και περισσοτερο κοσμο και φυσικα θα τελειωσεις πιο ευκολα
paylidis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδια εκει θα ειναι νεκρα.. σαν χωριο.. ας ειναι φοιτητριες και ας είναι και στα ιμαλάια... ρε αυτη η νεα γενια με απογοητεύει... μόνο τα νετ καφε την ενδιαφέρουν...
MAXIMUM Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σ φιλε Κωστα.Με λενε και μενα Κωστα και περασα και γω οικονομικο ρεθυμνο(ομως εγω ειμαι απο πατρα).Aν θες δωσε μσν ή ονομα στο φεισμπουκ να κρατησουμε μια επαφη εφοσων ειμαστε και στην ιδια σχολη.Τα λεμε οταν απαντησεις!
Ntinaras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 δεν ειναι δυσκολο να τον γνωρισεις. θα ειστε οι 2 σας
greekboy Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 λοιπον και εγω ρεθυμνο πρωτη χρονια φετος στο τει ομως(προς ηρακλειο μερια δηλαδη,το ΑΕΙ ειναι προς χανια οπως βλεπουμε το χαρτη) ,μερικες πληροφοριες που ζητησες: για το σπιτι,αργησες πολυ να κατεβεις και δεν ξερω κατα ποσο θα βρεις κατι καλο,εγω πηγα 2 φορες(μενω Χανια) και να φανταστεις δεν βρηκα ακριβως αυτο που ηθελα(η 1η φορα 26/08 και ηδη πολλα τα ειχαν παρει),ελπιζω παντως να βρεις/βρηκες! οσο για περιοχη,Καλλιθεα ειναι η καλυτερη επιλογη,εξαλου με το λεωφορειο 10λεπτα ειναι,σκεψου τα βραδια βασικα,στην περιοχη π λεω γυρνας και με τα ποδια σε ενα 15λεπτο το πολυ,στου Γαλλου,δεν παιζει κατι τετοιο..οποτε αναγκαστικα ταξι..και γενικοτερα Καλλιθεα ειναι η περιοχη των φοιτητων..επισης καλα στη σχολη χωροφυλακης απο πανω που ειναι καινουργιες πολυκατοικιες,αλλα εχει λιγακι περπατημα μεχρι την σταση κ ειναι και ψιλοκουραστικο γιατι ειναι σαν μικρο προαστιο και εχει ανηφορες και κατηφορες..Μασταμπας δεν ειναι κακη επιλογη αλλα εγω θα την ειχα σαν τελευταια μετα απο τις 2 παραπανω για τα μαγαζια,καφετεριες παρα πολυ καλες ειδικα οι χωροι τους κ γενικοτερα η λειτουργια τους,απο clubs τωρα, 2 ξεχωριζουν Ice κ Opera για mainstream,και ΑΜΑΝ για πιο λαϊκο-καταστασεις(σε σημειο καψηματος βασικα ) απο φαγητο που ανεφερες,εκτος απο τα κλασσικα σουβλατζιδικα,κρεπες κτλπ τα ρακαδικα στα στενα της παλιας πολης απο οτι ακουω πρεπει να ειναι πολυ καλα και να μαζευονται παρα πολλοι φοιτητες οτι αλλο θες να ρωτησεις εδω ειμαστε ΥΓ. τα παιδια ξερουν τι λενε για τις κοπελιες,φανταζομαι οταν γυρισεις θα εχεις την ιδια αποψη,αρκει μονο μια βολτα στο ρεθυμνο για να καταλαβεις ποσο περισοτερες ειναι
Costis321 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σ φιλε Κωστα.Με λενε και μενα Κωστα και περασα και γω οικονομικο ρεθυμνο(ομως εγω ειμαι απο πατρα).Aν θες δωσε μσν ή ονομα στο φεισμπουκ να κρατησουμε μια επαφη εφοσων ειμαστε και στην ιδια σχολη.Τα λεμε οταν απαντησεις! ωραια ωραια ! γιου χαβ πι εμ ---------- Προσθήκη στις 11:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:37 ---------- λοιπον και εγω ρεθυμνο πρωτη χρονια φετος στο τει ομως(προς ηρακλειο μερια δηλαδη,το ΑΕΙ ειναι προς χανια οπως βλεπουμε το χαρτη) ,μερικες πληροφοριες που ζητησες: για το σπιτι,αργησες πολυ να κατεβεις και δεν ξερω κατα ποσο θα βρεις κατι καλο,εγω πηγα 2 φορες(μενω Χανια) και να φανταστεις δεν βρηκα ακριβως αυτο που ηθελα(η 1η φορα 26/08 και ηδη πολλα τα ειχαν παρει),ελπιζω παντως να βρεις/βρηκες! οσο για περιοχη,Καλλιθεα ειναι η καλυτερη επιλογη,εξαλου με το λεωφορειο 10λεπτα ειναι,σκεψου τα βραδια βασικα,στην περιοχη π λεω γυρνας και με τα ποδια σε ενα 15λεπτο το πολυ,στου Γαλλου,δεν παιζει κατι τετοιο..οποτε αναγκαστικα ταξι..και γενικοτερα Καλλιθεα ειναι η περιοχη των φοιτητων..επισης καλα στη σχολη χωροφυλακης απο πανω που ειναι καινουργιες πολυκατοικιες,αλλα εχει λιγακι περπατημα μεχρι την σταση κ ειναι και ψιλοκουραστικο γιατι ειναι σαν μικρο προαστιο και εχει ανηφορες και κατηφορες..Μασταμπας δεν ειναι κακη επιλογη αλλα εγω θα την ειχα σαν τελευταια μετα απο τις 2 παραπανω για τα μαγαζια,καφετεριες παρα πολυ καλες ειδικα οι χωροι τους κ γενικοτερα η λειτουργια τους,απο clubs τωρα, 2 ξεχωριζουν Ice κ Opera για mainstream,και ΑΜΑΝ για πιο λαϊκο-καταστασεις(σε σημειο καψηματος βασικα ) απο φαγητο που ανεφερες,εκτος απο τα κλασσικα σουβλατζιδικα,κρεπες κτλπ τα ρακαδικα στα στενα της παλιας πολης απο οτι ακουω πρεπει να ειναι πολυ καλα και να μαζευονται παρα πολλοι φοιτητες οτι αλλο θες να ρωτησεις εδω ειμαστε ΥΓ. τα παιδια ξερουν τι λενε για τις κοπελιες,φανταζομαι οταν γυρισεις θα εχεις την ιδια αποψη,αρκει μονο μια βολτα στο ρεθυμνο για να καταλαβεις ποσο περισοτερες ειναι κοιτα σημερα το πρωι γυρισα.. ! δυσκολευτικα οντως ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ για να βρω σπιτι αλλα μετα απο 2 κ κατι μερες συνεχομενο ψαξιμο βρηκα σπιτι στον Μασταμπα σχετικα χαμηλα που ας πουμε με τα ποδια κατεβαινεις ανετα στο Κεντρο, δεν εχει ανηφορα ! Κοιταξα και καλιθεα , αλλα νταξει...εχει αρκετο περπατημα για να πας.. δεν ειναι κοντα. Και δεν ειναι και τιποτα φοβερο.. νταξει εχει φοιτητες αλλα και στην πολυκατοικια μου ας πουμε που ειναι σχετικα καινουρια εχει σχεδον μονο φοιτητες.. Το μονο που δεν μου αρεσε ειναι οτι δεν βρηκα 2αρι και βρηκα γκαρσονιερα :mad::mad: επισης δεν εχει γραμμη το σπιτι μου και πηρα ενα στικακι απο την vodafone για ασυρματο internet το οποιο αργει πολυ σε σχεση με κανονικη σταθερη συνδεση
MAXIMUM Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Το ιδιο επαθα και γω βασικα με την γραμμη τηλεφωνου και αναγκαστικα θα βαλω καρτα στην αρχη.Μετα απο κανα μηνα θα την πιεσω να μου βαλει τηλεφωνο γιατι η καρτα δεν την παλευει καθολου.
greekboy Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 να φανταστεις και εγω που εψαχνα απο τις 26/08 δεν βρηκα 2αρι που ηθελα,τα ειχαν παρει ολα κατευθειαν,αλλα του χρονου θα κλεισω καποιο απο νωρις να μετακομισω.. οσο για το ιντερνετ επειδη με ενδιαφερει κ εμενα,ποσο θα δινεις το μηνα? επισης κανενα wifi δεν εχει γυρω γυρω τοσοι φοιτητες
Costis321 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Eγω πληρωνω 50 τον μηνα για το "απεριορηστο " -ειναι μεχρι 30GB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.