Costis321 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια αυριο φευγω να παω να βρω σπιτι !! Λετε να τα εχουν καπαρωσει ολα ηδη και να μεινω στον δρομο τελικα ? χαχα
karmaCode Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια περασα οικονομικα στο ρεθυμνο και την αλλη βδομαδα θα κατεβω για να βρω σπιτι.. Δυστυχως δεν εγραψα (καθολου)καλα σε ΕΝΑ μαθημα και καταστραφηκα,δεν καταφερα να περασω Αθηνα. Ξερει κανεις αν ειναι ωραια ? Να ξαναδωσω δεν το σκεφτομαι με ΤΙΠΟΤΑ. αν τελικα πας ρεθυμνο, καλα γ*****α!!!
Costis321 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 χααχαχα γιατι ρε παιδια το λετε ολοι αυτο ??! τοσο πολυ πραμα εχει πια?? οποιον εχω ρωτησει γ αυτα μου λεει.. τιποτα αλλο στην πολη δεν υπαρχει? νυχτερινη ζωη? μερη για φαγητο κτλπ ?
karmaCode Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 χααχαχα γιατι ρε παιδια το λετε ολοι αυτο ??! τοσο πολυ πραμα εχει πια?? οποιον εχω ρωτησει γ αυτα μου λεει.. τιποτα αλλο στην πολη δεν υπαρχει? νυχτερινη ζωη? μερη για φαγητο κτλπ ? υπαρχει.. αλλα οταν οι αναλογιες ειναι 7 γυναικες για εναν ανδρα, καταλαβαινεις ποιο ειναι το ατου του ρεθυμνου...
paylidis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 υπαρχει.. αλλα οταν οι αναλογιες ειναι 7 γυναικες για εναν ανδρα, καταλαβαινεις ποιο ειναι το ατου του ρεθυμνου... παιζει καμια θεση μεταδιδακτορα, διδακτορα, δεπ, πδ, καθαριστριας, κυλικειάρχη;;; :lol:
mavroulis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μια χαρά θα περάσεις!! Για σπίτι είτε πας στο Γάλλο (χωριό-οικισμός ~15 λεπτά με τα πόδια απ'το Πανεπιστήμιο γεμάτο με ενοικιαζόμενα) είτε μέσα στο Ρέθυμνο. Εγώ προτείνω Γάλλο, γιατί τα σπίτια είναι γενικά πιο καινούρια και η ατμόσφαιρα πιο ήρεμη, αλλά ό,τι προτιμάει ο καθένας. Λεωφορεία για το Πανεπιστήμιο έχει συχνά από Ρέθυμνο, αλλά λίγα πάνε μέχρι το Γάλλο και μετά τις ~11 νομίζω σταματάνε. Οπότε, αν μείνεις εκεί, αρκετές φορές θα χρειαστεί να περπατήσεις από το Πανεπιστήμιο. Αν έχεις μηχανή-αυτοκίνητο δεν θα έχεις πρόβλημα (πέρα από την πανάκριβη βενζίνη και ίσως τον τρόπο οδήγησης ορισμένων ντόπιων )
vaso7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δυστυχώς που στο λέω αλλά μάλλον έχεις καθυστερήσει να κατέβεις! Δεν λέω οτι δεν θα βρεις τίποτα αλλά τα σπίτια στο κέντρο θα τα έχουν πιάσει αν και έχεις κάποιες πιθανότητες επειδή τελειώνει τώρα η εξεταστική και θα φύγουν οι πτυχιούχοι. Υπάρχει και η εναλλακτική να βρεις από τα δωμάτια που τα δίνουν από 01/10 - 30/06 (μετά τα θέλουν για τους τουρίστες) και τον Μάϊο να αρχίσεις να ψάχνεις για κάτι πιο μόνιμο. Στο Γάλλο που ανέφερε ο mavroulis είναι καλά και με καινούρια σπίτια αλλά να ξέρεις οτι τα βράδια θα πρέπει να πέρνεις ταξί γιατί τα λεωφορεία σταματάνε στις 11. Το ταξί υπολόγιζε κανα 5ευρω από το κέντρο να σε πάει Γάλλο. Μακριά από Περιβόλια και οτιδήποτε πέρα απο εκεί γιατί χειμώνα και βράδυ δεν κυκλοφορεί ψυχή, ασε που οι έλληνες είναι πλέον η μειοψηφία εκεί. Γενικά από τότε που τελείωσα (πριν 5 χρόνια) η πόλη έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Τώρα για το τμήμα σαν τμήμα είναι πολύ καλό. Σε μια ερευνα πριν κάποια χρόνια είχε βγει το τρίτο καλύτερο οικονομικό μετά από ΑΣΟΕ και ΠΑ.ΠΕΙ. Ειναι βεβαίως πολύ θεωρητικό. Καθηγητές αρκετά καλοί χωρίς κολλήματα και βοηθάνε αν χρειαστείς κάτι. Καλές σπουδές και καλή διαμονή στο Ρέθυμνο!
Costis321 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδια ο Γαλλος ειναι μακρυα απο το Κεντρο ,δηλαδη με τα ποδια δεν πηγαινεις.. Εγω για κεντρο Μασταμπα ακουσα οτι ειναι καλα..
Ntinaras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 αν πας κεντρο,εχεις σουπερμαρκετ,καφετερειες κλπ διπλα αν πας διπλα στο πανεπιστημιο εχεις πανεπιστημιο εστιες εστιατοριο διπλα προτεινω το δευτερο. παντως μη κανεις το λαθος και δεν πας ρεθυμνο,ειναι μακραν η καλυτερη φοιτητικη πολη και ειδικα για αντρες πρωτη φορα που πηγα για να επισκευθω ενα φιλο μου που σπουδαζε ψυχολογια,ανεβηκαμε με το λεωφορειο στο πανεπιστημιο εγω,αυτος ,ο οδηγος και 50 γκομενες. αποτε τοτε τον επισκεπτομαι συχνα.
Costis321 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 ναι ρε συ αλλα στον Γαλλο ειναι εντελως απομονωμενα.. Δεν εχει κοντα κατι να πεταχτεις να παρεις ας πουμε.. Ουτε γυμναστηριο εννοειται. Σε ολα με λεοφωρειο πρεπει να πηγαινεις. Χιλιες φορες Μασταμπα που ειναι λιιιιγο πιο εξω απο τον κεντρο αλλα ειναι αποσταση 2 λεπτων..
mavroulis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Έχει ρε συ ένα μινι-μάρκετ. Ντάξει, τα ψώνια σου τα κάνεις στο Ρέθυμνο. Γυμναστήριο έχει το Πανεπιστήμιο, αλλά δε ξέρω που είναι (λογικά με τα υπόλοιπα κτήρια). edit: Δες εδώ: http://www.gallou.gr/index.php/oikismos-gallou/
Costis321 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδια εκει θα ειναι νεκρα.. σαν χωριο..
Ntinaras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 νομιζεις θα εχει μονο φοιτιτριες εκτος κι αν προτιμας να βλεπεις τους ντοπιους...
Costis321 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 καλα θα δω και τις δυο περιοχες και θα αποφασισω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.