pankaixilaren Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα στην παρέα και καλώς σας βρήκα... Ξέρω ότι, βλέποντας και μόνο τον τίτλο του θέματος, πολλοί από σας θα κουνήσουν συγκαταβατικά το κεφάλι τους και οι περισσότεροι θα το αγνοήσουν. Γνωρίζω, επίσης ότι είναι ένα θέμα που έχει αναφερθεί χιλιάδες φορές εδώ μέσα και έχει εξαντληθεί άλλες τόσες. Πιστεύω, όμως, ότι η δική μου περίπτωση είναι κάπως ιδιαίτερη και δε νομίζω να έχει συμβεί στο παρελθόν κάτι ανάλογο σε κάποιον. Εάν κάνω λάθος, παρακαλώ συγχωρείστε με (μιας και είναι το πρώτο μου post) και παραπέμψτε με στο σχετικό link ή στην ανάλογη σελίδα. Λοιπόν... Έχουμε και λέμε: Μέχρι πρόσφατα, παρακολουθούσα αποκλειστικά ταινίες με ενσωματωμένους υπότιτλους. Αποφάσισα, όμως, να διευρύνω τη γκάμα μου (και τη ταινιοθήκη μου) με ταινίες στις οποίες θα προσθέσω εγώ τους υπότιτλους, με τη κατάλληλη εφαρμογή. Θα ήθελα, λοιπόν, να μου προτείνετε κάποιο προγραμματάκι, καλό, αξιόπιστο, αποδοτικό και, πάνω απ' όλα, να λειτουργεί! Τί θέλω να πω: 1)WinAVI - δεν "βλέπει" το .srt αρχείο στο φάκελλο... Καμμία έκδοσή του (ούτε η 8, ούτε η 9, ούτε η 10) 2)AVIAddXSubs - θέλει dvd για να λειτουργήσει... (Και όχι, δεν είμαι διατεθειμένος να "καίω" ένα dvd για κάθε έργο που θέλω να παρακολουθώ). 3)AVIReComp - σταματάει, προτού καλά-καλά αρχίσει το πρώτο "πέρασμα". (Βγάζει ένα πινακάκι error, αλλά δεν προλαβαίνω να το διαβάσω). Και τώρα, ορισμένα infos που μπορεί να σας βοηθήσουν: α) Το PC μου "φοράει" Win7, original β) Όλες τις ταινίες τις βλέπω στο PS3 - και μέχρι σήμερα, με όσες έχω δει, δεν είχα συναντήσει κανένα απολύτως πρόβλημα. (Αναφέρομαι σε αυτές που έχουν, ήδη, ενσωματωμένους τους υπότιτλους). γ) Θα ήθελα να μπορώ να βλέπω και τις "μεταποιημένες" ταινίες στο PS3. (Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, λύσεις σαν το VLC media player δε κάνουν τίποτα). Αυτό ήταν το πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Ελπίζω -και εύχομαι- να μπορεί να βρεθεί κάποια λύση πάνω σε αυτό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων... pankaixilaren
TheELF Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 PS3 Aναπαραγωγη ταινιων HD/MKV και υποτιτλων SRT μεσω TVersity
pankaixilaren Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μάλιστα... Θα το δοκιμάσω -κι εύχομαι να τα καταφέρω. Ακούγεται λιγάκι περίπλοκο, αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά! Σε ευχαριστώ πολύ, φιλαράκι, για την άμεση ανταπόκριση και απάντησή σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.