Προς το περιεχόμενο

system32/config/system....

vaggelis304

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χθες το βραδυ έπρεπε να φύγω βιάστηκα και πάνω που άνοιξα το pc έπρεπε να το κλείσω...οποτε πάτησα το κουμπί και έκλεισα το laptop!σήμερα το μεσημέρι πάω να το ανοίξω και μου βγάζει ένα μήνυμα ότι το αρχείο (δεν θυμάμαι ακριβώς πως άρχιζε) system32/config/system είναι κατεστραμμένο η λείπει!και κάτι να κάνω με το cd των χρ πατώντας το ''r''!

εγώ όμως δεν έχω cd των windows χρ...όταν το αγόρασα από το γερμανό δεν μου το έδωσαν...λογικά δεν ήταν απαραίτητο!τι πρέπει να κάνω!το pc μου είναι lg και ευτυχώς έχει smart on και ανοίγω από εδώ και μπαίνω στο internet αλλα έχω ποσα αρχεία που χρειάζομαι....!τι θα κάνω...please...βοήθεια!

Δημοσ.

κοίτα άμα μου έλεγες και που μπορώ νατο βρω.. ..!μήπως αυτό που λέει 'sata''...υπάρχει τέτοια εταιρία?δεν ξέρω και πολλά άπαυτα...

Δημοσ.

υπάρχουν 2 τρόποι ((αυτούς ξέρω)) μου λες μέσα από το bios τη λέει στην καρτέλα που είναι οι δίσκοι η ανοίγεις το καπάκι από το laptop που είναι ο δίσκος και το γραφεί επάνω σε ένα χαρτάκι κολλημένο

η για να μην παιδεύεσε πες μου το μοντέλο του laptop για να βρω εγώ ποιον έχει

Δημοσ.

model:LGX12

---------- Προσθήκη στις 17:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:04 ----------

wastern digital 1600 BEVT

---------- Προσθήκη στις 17:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:05 ----------

λοιπόν τον άνοιξα και γραφει wastern digital 1600 BEVT

Δημοσ.

Φίλε το πρόβλημά σου δεν είναι με τον σκληρό σου δίσκο,αλλά με το ότι σβήνοντας τον PC από το κουμπί δεν προλάβανε να κλείσουν όλα τα αρχεία με τον προβλεπόμενο τρόπο για αυτό σου λέει και να φορτώσεις το cd τον windows και να κάνεις ®epair της εγκατάστασης.Διάβασε το εγχειρίδιο μπας και έχει κάποιο τρόπο επαναφοράς τον windows, αλλιώς δύσκολα να τον φτιάξεις μόνος σου.

Δημοσ.

Όντως...!να ρωτήσω κάτι...!Άνοιξα το laptop και έβγαλα τον σκληρό για να τον συνδέσω με τον desktop ώστε να πάρω τα αρχεία που θέλω και να τον ξαναβάλω ώστε να τον στείλω για format...αλλά δεν μπορώ να τον συνδέσω γιατί δεν βρίσκω κάποια θύρα!τι καλώδιο πρέπει να πάρω ώστε να τον συνδέσω;;;ξέρει κανείς;;

Δημοσ.

Όντως...!να ρωτήσω κάτι...!Άνοιξα το laptop και έβγαλα τον σκληρό για να τον συνδέσω με τον desktop ώστε να πάρω τα αρχεία που θέλω και να τον ξαναβάλω ώστε να τον στείλω για format...αλλά δεν μπορώ να τον συνδέσω γιατί δεν βρίσκω κάποια θύρα!τι καλώδιο πρέπει να πάρω ώστε να τον συνδέσω;;;ξέρει κανείς;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...