chris_cure Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια εχω ενα πραοβληματακι με το pc,εχω τα 7 και θελω να τα βγαλω να βαλω τα xp,για λογους επειδη δεν μπορει να τα σηκωσει το μηχανημα.βαζω το cd με τα xp και δεν το διαβαζει καθολου απο το boot,ξερει κανεις τι μπορω να κανω?
damastes Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 άλλαξες απο το BIOS το boot order για να διαβάζει πρώτα το cd?
kurokokoro Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Κατ αρχήν έλεγξε οτι το DVD που έχει μπορεί να διαβαστεί απο τα windows 7. Αν δεν μπορεί τότε πρέπει να αλλάξεις DVD. Αν μπορεί να διαβαστεί κάνε ότι σου λεεί ο damastes
preskos7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια εχω ενα πραοβληματακι με το pc,εχω τα 7 και θελω να τα βγαλω να βαλω τα xp,για λογους επειδη δεν μπορει να τα σηκωσει το μηχανημα.βαζω το cd με τα xp και δεν το διαβαζει καθολου απο το boot,ξερει κανεις τι μπορω να κανω? Καλησπερα , Τι μηχανημα εχεις και δεν μπορει να σηκωσει τα 7?
chris_cure Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 ACER ASPIRE 1350 ATHLON 2400+ STA 800 MHZ κανει αρκετα κολληματα γενικως.το boot order το αλλαξα,αλλα τιποτα.
pournaras Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Οταν εισαι μεσα στα windows 7 και βαλεις το cd των XP το διαβαζει; μπαινεις μεσα στους φακελους του cd κλπ? Τρχει το cd (εστω κι αν σου βγαλει λαθος εκδοση windows)?
preskos7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 ACER ASPIRE 1350ATHLON 2400+ STA 800 MHZ κανει αρκετα κολληματα γενικως.το boot order το αλλαξα,αλλα τιποτα. Οταν εισαι στα windows και βαλεις καποιο cd η dvd το διαβαζει ? Εκτος απο το cd των xp οτιδηποτε αλλο εαν το διαβαζει...?
kurokokoro Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Τα Win7 διαβάζουν το DVD των Winxp που έχεις?
SpirtouLisS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 πρεπει να πατησεις μια φορα ενα πληκτρο στην εκκινηση για να φορτωσει απο cd (στο λεει βεβαια) απο εκει και περα αν δεν φορτωνει το cd αλλα κανει μπουτ τα 7 τοτε ή εχει προβλημα το drive ή το δισκακι. εδω δε μπορουμε να σε βοηθησουμε δοκιμασε αλλο drive και αλλο δισκακι να δεις τι φταει. απο εκει και περα οπως και να εχει πρεπει να προσεξεις μετα. αν ο σκληρος σου δισκος ειναι σατα δε θα τον δουν τα xp. το γτ ειναι απλο δεν εχουν οδηγους για σατα
djskoufos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα! Έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα. Έχω τα 7 σε λαπτοπ και θέλω να εγκαταστήσω τα xp σε διαφορετικό partition. Αλλάζω το boot order έτσι ώστε να διαβάζει το cd, και βάζω μέσα το cd των αυθεντικών windows που έχω εδώ και κάποια χρόνια. Bootάρει από το cd, αρχίζει να φορτώνει drivers, και όταν τελειώνουν οι drivers, μου βγάζει την εικόνα παρακάτω. Ξανακατέβασα τα windows από γνωστό site, τα έκαψα, πήγα να κάνω φορμάτ, πάλι η ίδια εικόνα. Το λαπτοπ είναι ένα multirama δυο χρονών. Την ίδια ιστορία με αυτήν την εικόνα την έχω ξαναπετύχει την τελαυταία φορά που πήγα να κάνω φορμάτ σε λαπτοπ acer με vista. Μου έλεγε ότι δεν βρίσκει hdds. Και τα δύο λαπτοπ έχουν σκληρούς sata σωστά συνδεδεμένους και μέχρι στιγμής δεν έχουν εμφανίσει κάποιο πρόβλημα. Τί να φταίει?
lostson Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Χρειάζεσαι WIndows XP με ενσωματωμένους sata drivers
preskos7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα! Έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα. Έχω τα 7 σε λαπτοπ και θέλω να εγκαταστήσω τα xp σε διαφορετικό partition. Αλλάζω το boot order έτσι ώστε να διαβάζει το cd, και βάζω μέσα το cd των αυθεντικών windows που έχω εδώ και κάποια χρόνια. Bootάρει από το cd, αρχίζει να φορτώνει drivers, και όταν τελειώνουν οι drivers, μου βγάζει την εικόνα παρακάτω. Ξανακατέβασα τα windows από γνωστό site, τα έκαψα, πήγα να κάνω φορμάτ, πάλι η ίδια εικόνα. Το λαπτοπ είναι ένα multirama δυο χρονών. Την ίδια ιστορία με αυτήν την εικόνα την έχω ξαναπετύχει την τελαυταία φορά που πήγα να κάνω φορμάτ σε λαπτοπ acer με vista. Μου έλεγε ότι δεν βρίσκει hdds. Και τα δύο λαπτοπ έχουν σκληρούς sata σωστά συνδεδεμένους και μέχρι στιγμής δεν έχουν εμφανίσει κάποιο πρόβλημα. Τί να φταίει? Εαν μπεις στις ρυμθισεις του bios θα δεις οτι ειναι επιλεγμενο το ahci ... Uploaded with ImageShack.us Aλλαξε το σε Native Ide η Ide only δεν ξερω τι επιλογη εχεις στο bios σου και θα εισαι ενταξει. Αλλιως οπως ειπε και ο φιλος θα πρεπει να βρεις εκδοση XP με ενσωματωμενους sata drivers...
mavlamemos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Aλλαξε το σε Native Ide η Ide only δεν ξερω τι επιλογη εχεις στο bios σου και θα εισαι ενταξει. Αλλιως οπως ειπε και ο φιλος θα πρεπει να βρεις εκδοση XP με ενσωματωμενους sata drivers... ...οπως τα xp sp2
chris_cure Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 οταν βαζω το cd τον Xp,απο την αρχη,δεν το διαβαζει,δεν λεει καπου πατα ενα οποιοδοιποτε πληκτρο,και κανει κανονικη εκκινηση αλλα ακουγετε να λειτουργει το δισκακι.Οταν μπαινει μεσα στα Win αν παω απο το Υπολογ. μου,λεει κανονικα setup.exe.Το ανοιγω,και δεν μου βγαζει την επιλογη καντε εγκατασταση των win.ολα τα αλλα μου τα αφηνει να κανω.Οπως επισης αν παω απο το BIOS,παω κανονικα στο BOOT Κ βαζω 1 επιλογη πανω πανω να κανει boot απο cd-dvd rom,αλλα ματαια δυστυχως..........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.