Προς το περιεχόμενο

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ FORMAT:shifty:

chris_cure

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα πραοβληματακι με το pc,εχω τα 7 και θελω να τα βγαλω να βαλω τα xp,για λογους επειδη δεν μπορει να τα σηκωσει το μηχανημα.βαζω το cd με τα xp και δεν το διαβαζει καθολου απο το boot,ξερει κανεις τι μπορω να κανω?

:rolleyes:

Δημοσ.

Κατ αρχήν έλεγξε οτι το DVD που έχει μπορεί να διαβαστεί απο τα windows 7. Αν δεν μπορεί τότε πρέπει να αλλάξεις DVD. Αν μπορεί να διαβαστεί κάνε ότι σου λεεί ο damastes

Δημοσ.
Παιδια εχω ενα πραοβληματακι με το pc,εχω τα 7 και θελω να τα βγαλω να βαλω τα xp,για λογους επειδη δεν μπορει να τα σηκωσει το μηχανημα.βαζω το cd με τα xp και δεν το διαβαζει καθολου απο το boot,ξερει κανεις τι μπορω να κανω?

:rolleyes:

Καλησπερα ,

Τι μηχανημα εχεις και δεν μπορει να σηκωσει τα 7?

Δημοσ.

Οταν εισαι μεσα στα windows 7 και βαλεις το cd των XP το διαβαζει; μπαινεις μεσα στους φακελους του cd κλπ? Τρχει το cd (εστω κι αν σου βγαλει λαθος εκδοση windows)?

Δημοσ.
ACER ASPIRE 1350

ATHLON 2400+ STA 800 MHZ

κανει αρκετα κολληματα γενικως.το boot order το αλλαξα,αλλα τιποτα.

Οταν εισαι στα windows και βαλεις καποιο cd η dvd το διαβαζει ? Εκτος απο το cd των xp οτιδηποτε αλλο εαν το διαβαζει...?

Δημοσ.

πρεπει να πατησεις μια φορα ενα πληκτρο στην εκκινηση για να φορτωσει απο cd (στο λεει βεβαια)

απο εκει και περα αν δεν φορτωνει το cd αλλα κανει μπουτ τα 7 τοτε ή εχει προβλημα το drive ή το δισκακι. εδω δε μπορουμε να σε βοηθησουμε δοκιμασε αλλο drive και αλλο δισκακι να δεις τι φταει.

απο εκει και περα οπως και να εχει πρεπει να προσεξεις μετα. αν ο σκληρος σου δισκος ειναι σατα δε θα τον δουν τα xp. το γτ ειναι απλο δεν εχουν οδηγους για σατα

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα. Έχω τα 7 σε λαπτοπ και θέλω να εγκαταστήσω τα xp σε διαφορετικό partition. Αλλάζω το boot order έτσι ώστε να διαβάζει το cd, και βάζω μέσα το cd των αυθεντικών windows που έχω εδώ και κάποια χρόνια. Bootάρει από το cd, αρχίζει να φορτώνει drivers, και όταν τελειώνουν οι drivers, μου βγάζει την εικόνα παρακάτω. Ξανακατέβασα τα windows από γνωστό site, τα έκαψα, πήγα να κάνω φορμάτ, πάλι η ίδια εικόνα.

Το λαπτοπ είναι ένα multirama δυο χρονών. Την ίδια ιστορία με αυτήν την εικόνα την έχω ξαναπετύχει την τελαυταία φορά που πήγα να κάνω φορμάτ σε λαπτοπ acer με vista. Μου έλεγε ότι δεν βρίσκει hdds.

Και τα δύο λαπτοπ έχουν σκληρούς sata σωστά συνδεδεμένους και μέχρι στιγμής δεν έχουν εμφανίσει κάποιο πρόβλημα.

Τί να φταίει? :-(

Δημοσ.
Καλησπέρα!

Έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα. Έχω τα 7 σε λαπτοπ και θέλω να εγκαταστήσω τα xp σε διαφορετικό partition. Αλλάζω το boot order έτσι ώστε να διαβάζει το cd, και βάζω μέσα το cd των αυθεντικών windows που έχω εδώ και κάποια χρόνια. Bootάρει από το cd, αρχίζει να φορτώνει drivers, και όταν τελειώνουν οι drivers, μου βγάζει την εικόνα παρακάτω. Ξανακατέβασα τα windows από γνωστό site, τα έκαψα, πήγα να κάνω φορμάτ, πάλι η ίδια εικόνα.

Το λαπτοπ είναι ένα multirama δυο χρονών. Την ίδια ιστορία με αυτήν την εικόνα την έχω ξαναπετύχει την τελαυταία φορά που πήγα να κάνω φορμάτ σε λαπτοπ acer με vista. Μου έλεγε ότι δεν βρίσκει hdds.

Και τα δύο λαπτοπ έχουν σκληρούς sata σωστά συνδεδεμένους και μέχρι στιγμής δεν έχουν εμφανίσει κάποιο πρόβλημα.

Τί να φταίει? :-(

Εαν μπεις στις ρυμθισεις του bios θα δεις οτι ειναι επιλεγμενο το ahci ...

img0022im.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Aλλαξε το σε Native Ide η Ide only δεν ξερω τι επιλογη εχεις στο bios σου και θα εισαι ενταξει. Αλλιως οπως ειπε και ο φιλος θα πρεπει να βρεις εκδοση XP με ενσωματωμενους sata drivers...

Δημοσ.

Aλλαξε το σε Native Ide η Ide only δεν ξερω τι επιλογη εχεις στο bios σου και θα εισαι ενταξει. Αλλιως οπως ειπε και ο φιλος θα πρεπει να βρεις εκδοση XP με ενσωματωμενους sata drivers...

...οπως τα xp sp2

Δημοσ.

οταν βαζω το cd τον Xp,απο την αρχη,δεν το διαβαζει,δεν λεει καπου πατα ενα οποιοδοιποτε πληκτρο,και κανει κανονικη εκκινηση αλλα ακουγετε να λειτουργει το δισκακι.Οταν μπαινει μεσα στα Win αν παω απο το Υπολογ. μου,λεει κανονικα setup.exe.Το ανοιγω,και δεν μου βγαζει την επιλογη καντε εγκατασταση των win.ολα τα αλλα μου τα αφηνει να κανω.Οπως επισης αν παω απο το BIOS,παω κανονικα στο BOOT Κ βαζω 1 επιλογη πανω πανω να κανει boot απο cd-dvd rom,αλλα ματαια δυστυχως..........

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...