mavroulis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 νομίζω ότι έχετε ξεχάσει και το αειθαλές colt όμορφο αυτοκίνητο δεν βάζει φωτιές με της επιδόσεις του , το έχει πάρει μια φίλη μου με το αρραβωνιαστικό της και είναι πολύ ευχαριστημένη και από χώρους και από οδική συμπεριφορά. πριν είχε ενα 206 1.600 . το μόνο πρόβλημα είναι ο σαρακακης http://www.tuningnews.net/wallpaper/mitsubishi-colt-panther/ Και η εμφάνισή του. Το προηγούμενο ήταν πιο όμορφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μου θυμιζει εντονα σκυλακι Και απο πισω δεν το λες και ομορφο παντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μια χαρά είναι το coltάκι ρε παιδιά. Και είναι και ελαφρύ αμαξι και πάει καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 ek4 σε μεταχειρισμενο βεβαια,αν υπαρχει σε καλη κατασταση! ε απο πανε τι λες? :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 ek4 σε μεταχειρισμενο βεβαια,αν υπαρχει σε καλη κατασταση! ε απο πανε τι λες? :Ρ Αυτό θα ήταν το καλύτερο! Χεχέ.. Τι Polo και φλωριές μου λες τώρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.