Προς το περιεχόμενο

Απλες ερωτησεις για κλεισιμο domain name

goodMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ηδη κλεισει ενα domain name hello.gr και τωρα θελω να κλεισω και τα hello.com , xello.gr , xello.com.Το πακετο που εχω κλεισει ειναι το standard απο εδω -> http://servers.phox.gr/index.php και μου ειπαν πως για να κλεισω και τα αλλα domain names θα πρεπει να αλλαξω το πακετο μου στο professional της ιδιας εταιρίας.( η εταιρια αυτη μου το ειπε ).Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν πρεπει να γινει αυτη η "μεταβαση" του πακετου μου η θελουν με προσχημα τα domain names να με κανουν να πληρωσω περισσοτερα.Επισης η αλλη μου ερωτηση εχει να κανει με το .com.gr γιατι δεν ξερω αν πρεπει να επιλεξω αυτο στο drop down menu για να κλεισω το domain που θελω.Ειναι δηλαδη ιδιο με το .com ?

Δημοσ.

μπορείς να τα κλείσεις απο άλλη εταιρία η οποία να σου δίνει την δυνατότητα για redirect ωστε να μην χρειαστεί να βάλεις όλα τα domain στον server, και να μην χρειαστεί να πας σε professional

Δημοσ.

Eγω ξέρω οτι απο τη στιγμή που τα domain είναι ελεύθερα μπορείς να τα κλείσεις ένα ένα στην κλασική τιμή των 20κάτι ευρώ. Τα πακέτα τι είναι ?

Μήπως προσπαθούν να σου πουλήσουν και hosting (ένα server δηλαδή) μαζί με το κάθε domain που πας να κλείσεις ? Αν είναι ετσι, εσύ προφανώς και ΔΕΝ το θέλεις αυτό αφού ένα server χρειάζεσαι ,για το βασικό σου domain, και τα υπόλοιπα domain names απλά θα κάνουν redirect στο πρώτο.

Αν κατάλαβα καλά δηλαδη.....

Δημοσ.

Κάθε εταιρεία έχει και τους δικούς τις κανόνες όπου και δεν μπορείς να αλλάξεις.

Η προσθήκη των domain δεν θα επιβαρύνει το χώρο σου στο δίσκο αλλά ούτε και αλλά services.

Μάλλον το πακέτο σου είναι για 1 μόνο domain. Οι περσότερες έχουν όρια στα domain στα email στις databases κλπ

Δημοσ.
Εχω ηδη κλεισει ενα domain name hello.gr και τωρα θελω να κλεισω και τα hello.com , xello.gr , xello.com.Το πακετο που εχω κλεισει ειναι το standard απο εδω -> και μου ειπαν πως για να κλεισω και τα αλλα domain names θα πρεπει να αλλαξω το πακετο μου στο professional της ιδιας εταιρίας.( η εταιρια αυτη μου το ειπε ).Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν πρεπει να γινει αυτη η "μεταβαση" του πακετου μου η θελουν με προσχημα τα domain names να με κανουν να πληρωσω περισσοτερα.

goodman αν κοιτάξεις προσεκτικά στο τι περιέχει το πακέτο που πλήρωσες, γράφει για διαχείριση ΕΝΟΣ domain. Εσυ λοιπόν μπορείς να νοικιάσεις όσα domain θέλεις (αρκεί να είναι ελεύθερα) αλλά δεν μπορείς να τα εντάξεις και διαχειριση που έχεις ήδη. Αλλάζεις πακέτο ή αλλάζεις εταιρεία.

Επισης η αλλη μου ερωτηση εχει να κανει με το .com.gr γιατι δεν ξερω αν πρεπει να επιλεξω αυτο στο drop down menu για να κλεισω το domain που θελω.Ειναι δηλαδη ιδιο με το .com ?

Άλλο το com και άλλο το com.gr

Δημοσ.

Οκ παιδια καταλαβα αυτο που ηθελα οποτε ολα καλα.Πρέπει να αλλαξω πακετο γιατι πραγματι υποστηριζει ενα μονο domain το πακετο που εχω τωρα.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

φιλέ goodman, αν θέλεις να έχεις στα hello.com , xello.gr , xello.com διαφορετικά site τότε ναι πρέπει να αλλάξεις πακέτο. Αν θέλεις όταν πχ κάποιος γράφει hello.com να εμφανίζεται το hello.gr τότε δεν χρειάζεται να αλλάξεις πακέτο, απλώς πρέπει να κλείσεις και τα υπόλοιπα ονόματα και να τα κάνεις redirect στο hello.gr

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...