Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι το πρωτο κινητο που αγορασα για να κανω ευρεια χρηση εκτος των τηλεφωνηματων (μπαινω στο Internet με δαυτο). Οπως ειπε κι ο nikosgalis παραπανω ας μη βιαστουμε να καταδικασουμε τη Microsoft ασχετως συμπαθειων ή αντιπαθειων.

Εξαλλου υπαρχουν και αρκετες freeware εφαρμογες για WM κινητα, ενταξει ρε παιδια δε θα τρεξουμε Prime95 ή Autocad απο το κινητο...

Ας σκεφθουμε οτι η κυρια χρηση του ειναι να καλεις/δεχεσαι κλησεις, μετα εβαλαν καμερες επανω για να τραβαμε photos και κανενα βιντεο, μπαινουμε στο Internet, δεν ειναι δυνατον να αντικαταστησει και τον Η/Υ το κινητο, γιατι θα το κλεισει το μαγαζι μετα η Intel και θα πουλαει πατατες!

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι το πρωτο κινητο που αγορασα για να κανω ευρεια χρηση εκτος των τηλεφωνηματων (μπαινω στο Internet με δαυτο). Οπως ειπε κι ο nikosgalis παραπανω ας μη βιαστουμε να καταδικασουμε τη Microsoft ασχετως συμπαθειων ή αντιπαθειων.

Εξαλλου υπαρχουν και αρκετες freeware εφαρμογες για WM κινητα, ενταξει ρε παιδια δε θα τρεξουμε Prime95 ή Autocad απο το κινητο...

Ας σκεφθουμε οτι η κυρια χρηση του ειναι να καλεις/δεχεσαι κλησεις, μετα εβαλαν καμερες επανω για να τραβαμε photos και κανενα βιντεο, μπαινουμε στο Internet, δεν ειναι δυνατον να αντικαταστησει και τον Η/Υ το κινητο, γιατι θα το κλεισει το μαγαζι μετα η Intel και θα πουλαει πατατες!

Δημοσ.

Το νέο interface των windows phone 7 το βρίσκω πολύ καλό μίνιμαλ και φρέσκο σε σχέση με τις υπόλοιπες προτάσεις, έχει 2d & 3d στοιχεία, paralax, θολώματα κλπ, όπως έχω πει και στον Vice, είναι η φαντασίωση του κάθε Motion graphics designer το νέο user interface, οπότε αφήστε τον χρόνο να δείξει εαν θα αρέσει η όχι, δεν νομίζω όμως μια εταιρεία του μεγέθους της microsoft να χαράμισε τόσα χρήματα για να ετοιμάσει κάτι εντελώς νέο και παράλληλα χρηστικό (όσον αφορά το UI) και να μην αρέσει.

Για τις υπόλοιπες λειτουργίες αναμένουμε, αυτό που πρέπει να δώσουν βάση είναι στην ποιότητα του SDK και κίνητρα σε developers να φτιάξουν εφαρμογές, πολλές εφαρμογές για να γίνει χαμός όπως με iphone & android.

Έχουν και έναν άσσο στο μανίκι όμως, xbox τίτλοι για windows phone 7 για να δούμε τι θα γίνει και εκεί.

Δημοσ.

Το νέο interface των windows phone 7 το βρίσκω πολύ καλό μίνιμαλ και φρέσκο σε σχέση με τις υπόλοιπες προτάσεις, έχει 2d & 3d στοιχεία, paralax, θολώματα κλπ, όπως έχω πει και στον Vice, είναι η φαντασίωση του κάθε Motion graphics designer το νέο user interface, οπότε αφήστε τον χρόνο να δείξει εαν θα αρέσει η όχι, δεν νομίζω όμως μια εταιρεία του μεγέθους της microsoft να χαράμισε τόσα χρήματα για να ετοιμάσει κάτι εντελώς νέο και παράλληλα χρηστικό (όσον αφορά το UI) και να μην αρέσει.

Για τις υπόλοιπες λειτουργίες αναμένουμε, αυτό που πρέπει να δώσουν βάση είναι στην ποιότητα του SDK και κίνητρα σε developers να φτιάξουν εφαρμογές, πολλές εφαρμογές για να γίνει χαμός όπως με iphone & android.

Έχουν και έναν άσσο στο μανίκι όμως, xbox τίτλοι για windows phone 7 για να δούμε τι θα γίνει και εκεί.

Δημοσ.

Σωστές οι παρατηρήσεις.

1. Πρέπει να δώσουν κίνητρα στον λαό των developers ώστε να αναπτυχθούν πολλές εφαρμγές (βασικό στοιχείο επιτυχίας του iPhone)

2. Δεν ξέρουμε τι άλλο θα εκμεταλευτεί η Microsoft (και έχει πολλά όπλα στο συρτάρι της)

Πάντως, γενικά μου κάνει εντύπωση ο Έλληνας. Κάποια στιγμή στη ζωή του επιλέγει (για χ λόγους) ένα στρατόπεδο. Και μετά ταμπορώνεται σ' αυτό και το υπερασπίζεται, άσχετα αν οι χ λόγοι δεν ισχύουν πλέον. Γίνεται συναισθηματικός με αντικείμενα που δεν σηκώνουν συναισθηματισμό...

Ο μπαμπάς μου επέλεξε ένα κόμμα το 1980 (τυχαία ημερομηνία) και το ψηφίζει ακόμη, ασχετα αν τα τότε στελέχη δεν ζουν καν, ή αν οι σημερινοί είναι κλέφτες. Κάποιοι άλλοι επιλέγουν browser (ναι, browser) ή λειτουργικό (Windows ή αντι-Windows) και μετά ασχολούνται αποκλειστικά με το να παινεύουν την επιλογή τοπυς και να κράζουν τις άλλες... Σ' αυτό το forum βαρεθηκα να ακουω για iPhone και Android, για google chrome και για Firefox, κλπ.

Δημοσ.

Σωστές οι παρατηρήσεις.

1. Πρέπει να δώσουν κίνητρα στον λαό των developers ώστε να αναπτυχθούν πολλές εφαρμγές (βασικό στοιχείο επιτυχίας του iPhone)

2. Δεν ξέρουμε τι άλλο θα εκμεταλευτεί η Microsoft (και έχει πολλά όπλα στο συρτάρι της)

Πάντως, γενικά μου κάνει εντύπωση ο Έλληνας. Κάποια στιγμή στη ζωή του επιλέγει (για χ λόγους) ένα στρατόπεδο. Και μετά ταμπορώνεται σ' αυτό και το υπερασπίζεται, άσχετα αν οι χ λόγοι δεν ισχύουν πλέον. Γίνεται συναισθηματικός με αντικείμενα που δεν σηκώνουν συναισθηματισμό...

Ο μπαμπάς μου επέλεξε ένα κόμμα το 1980 (τυχαία ημερομηνία) και το ψηφίζει ακόμη, ασχετα αν τα τότε στελέχη δεν ζουν καν, ή αν οι σημερινοί είναι κλέφτες. Κάποιοι άλλοι επιλέγουν browser (ναι, browser) ή λειτουργικό (Windows ή αντι-Windows) και μετά ασχολούνται αποκλειστικά με το να παινεύουν την επιλογή τοπυς και να κράζουν τις άλλες... Σ' αυτό το forum βαρεθηκα να ακουω για iPhone και Android, για google chrome και για Firefox, κλπ.

Δημοσ.

ο fanboyσμος η αλλιως φανατισμος δεν ειναι καλο πραγμα, ουτε στην τεχνολογια ουτε στον αθλητισμο ουτε στην πολιτικη αλλα ουτε και στην θρησκεια. προσωπικα εγω θα τονισω τα υπερ αλλα και τα κατα και αντιμετωπιζω τα παντα με σκεπτικισμο, θα πω μπραβο στην apple πχ που εφερε επανασταση στην κινητη τηλεφωνια αλλα θα την κραξω για τις διαφορες πολιτικες που ακολουθει το ιδιο κ για την microsoft, πρεπει να τα βλεπουμε σφαιρικα τα πραγματα και οχι μονοπλευρα.

Δημοσ.

ο fanboyσμος η αλλιως φανατισμος δεν ειναι καλο πραγμα, ουτε στην τεχνολογια ουτε στον αθλητισμο ουτε στην πολιτικη αλλα ουτε και στην θρησκεια. προσωπικα εγω θα τονισω τα υπερ αλλα και τα κατα και αντιμετωπιζω τα παντα με σκεπτικισμο, θα πω μπραβο στην apple πχ που εφερε επανασταση στην κινητη τηλεφωνια αλλα θα την κραξω για τις διαφορες πολιτικες που ακολουθει το ιδιο κ για την microsoft, πρεπει να τα βλεπουμε σφαιρικα τα πραγματα και οχι μονοπλευρα.

Δημοσ.

Είμαι και εγώ κάτοχος ενός Mio a701 με Windows mobile 2005. Όταν το αγόρασα δεν υπήρχε ούτε iphone αλλά ούτε και κάποιο άλλο PDA που να μπορει να συναγωνιστει τα windows mobile ppc. Φυσικά, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των ppc, την έλευση δηλαδή του iphone και την έλευση συσκευών με λειτουργικό android, δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσω στο μέλλον να έχω συσκευή με windows mobile, όποια έκδοση και αν έιναι. Ο λόγος είναι φυσικά οτι κολλάνε πολύ εύκολα και χρειάζεται κάθε τρείς και λίγο soft reset για να ξεκολλήσει. Το επόμενο smart phone δηλαδη που πρόκειται να πάρω, θα είναι είτε iphone, είτε htc με android.

Δημοσ.

Εκτός όλων των off topic, ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΑΚΟΜΑ!

άλλο πράγμα η καχυποψία και άλλο το να προδικάζεις.

Δημοσ.

Απλα ειναι δυσκολο να δινεις καθε χρονο 450 και 500

ευρω για κινητο.

Τα τελευταια 5 χρονια ολα μου τα smartphones ηταν

με WinMo. Τωρα το γυρισα σε Android.

Με ποια λογικη θα πρπ εγω να ξαναγυρισω σε WinMo

οσο καλα και να ειναι.

Για να λεγομαι ανοιχτομυαλος ?

Ουτως η αλλος πλεον οι πλατφορμες τινουν να

μοιασουν η μια στην αλλη οποτε βασικος

παραγοντας ειναι το κοστος.

Δημοσ.

Η νέα πρόταση της M$ δεν είναι Windows Mobile, αλλά Windows Phone. Και όχι, δεν εννοώ ότι άλλαξε το όνομα. Είναι ένα νέο λειτουργικό από την αρχή (βασισμένο στο windows ce αν δεν κάνω λάθος). Κάποιος θα πάει σε windows phone για τους ίδιους λόγους που πήγε σε android ή σε iphone: επειδή θα του αρέσει/εξυπηρετεί περισσότερο. Δε λέω ότι σίγουρα αυτό θα γίνει. Και εγώ δεν έχω πιστεί πλήρως, αλλά δε μπορώ να μην πω ότι το wp είναι μία νέα πρόταση στο mobile χώρο. δεν είναι μία αντιγραφή του iphone (όπως συμβαίνει με τον android), θα έχει πολλές και διαφορετικές συσκευές και γενικά έχει κάποιες αρκετά καλές ιδέες (βλέπε hub και φήμες για το πώς θα λειτουργεί το copy & paste -σε μελλοντική, αλλά μάλλον άμεση, αναβάθμιση). τώρα θα φανεί στη χρήση τι γίνεται.

P.S. ως συνήθως το sdk του wp είναι έτη φωτός μπροστά από τον ανταγωνισμό και το development βασίζεται στο silverlight

P.S.2 Αν και όλες οι εφαρμογές που τρέχει είναι σε silverlight, ο browser δεν θα το υποστηρίζει!!!! (πραγματικά δεν ξέρω πώς γίνεται... αλλά μάλλον και αυτό θα προστεθεί πολύ γρήγορα όπως και το copy paste :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...