alexzzz Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Απο εμφάνιση ήταν ΟΚ όμως,φαίνεται ότι σε κανέναν δεν αρέσει το νέο look των WM7 Εκ πρώτης μου άφησε ανάμικτα συναισθήματα, όσο το βλέπω όμως μου φαίνεται ιδιαίτερα έξυπνο σαν δεύτερη "home screen" τα tiles κλπ... Το 4 σειρές χ 4 στήλες apps δεν βοηθάει πουθενά και κανέναν, για αυτό σε πολλούς αρέσει το στήσιμο του android με τα widgets
Villis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Το iPhone ανέβηκε διότι δημιούργησε μια αγορά από μόνο του. Την εποχή που κυκλοφόρησε ήταν το μοναδικό με οθόνη αφής με άμεση απόκριση (και χωρίς stylus!) και αξιόπιστο, εύχρηστο και όμορφο λειτουργικό. Αυτό το έκανε προσιτό στον πολύ κόσμο. Σαφώς και είχε τραγικότατες ελλείψεις, αλλά επαναλαμβάνω... σε μια εποχή που ο ανταγωνισμός δεν είχε να επιδείξει κάτι καλύτερο! Τον επόμενο καιρό που παρουσιάστηκαν σχετικά σοβαρές προτάσεις, άρχισε και το iPhone να διορθώνεται. Και λέω «σχετικά» σοβαρές προτάσεις, διότι τότε όλες οι συσκευές έτρεχαν το καρκίνωμα, τα WinMO. Τώρα όμως το iPhone είναι υπερ-ολοκληρωμένο σαν συσκευή (μέχρι και HDR τραβάει από μόνο του!). Τα WinMO πέθαναν και έχει πάρει τη θέση τους το Android στο υπόλοιπο κομμάτι της αγοράς. Κι εδώ είναι ο λόγος που πιστεύω ότι θα αποτύχει το WP7: παρουσιάζει κάτι ελλειμματικό, τη στιγμή που η αγορά βρίθει από άριστες προτάσεις. Την εποχή που το iPhone έκανε το ίδιο πράγμα, ήταν μόνο του... Δε συγκρίνω το ένα λειτουργικό με το άλλο. Συγκρίνω δυο smartphone την ίδια εποχή-εννοώ την εποχή που πρωτοβγήκαν. Το iphone όταν βγήκε, υπήρχε μόνο το wm, το οποίο όμως ΚΑΙ multitasking είχε KAI copy-paste. Δε λέω ότι ήταν καλύτερο. Προφανώς δεν ήταν! Απλά λέω πως αυτό δεν είναι λόγος να προεξοφλούμε, πως επειδή έχει αυτές τις ελλείψεις, θα αποτύχει, γιατί και το iphone είχε αυτή την πάρα πολύ σημαντική έλλειψη (δε διαφωνώ ότι είχε άλλα 8921737982137 καλά) σε περίοδο που το αντίπαλο δέος δεν αντιμετώπιζε κανένα τέτοιο πρόβλημα και έπιασε και έγινε και παράδειγμα προς μίμηση. Απλά αυτό που θέλω να πω, είναι ότι μέχρι να το δούμε (και από κοντά μόλις βγει αλλά και σε βάθος χρόνου) δεν μπορούμε να ξέρουμε. Κατά τ'άλλα συμφωνούμε. Και το iphone και όλα τα κινητά έχουν ελαττώματα και δε θα το κάνουμε κι αυτο "vs", αλλά ο καθένας παίρνει ότι ταιριάζει στις ανάγκες του. Τώρα για τα wp7, δεν ενθουσιάζομαι κι εγώ. Θεωρώ μεγάλο λάθος τους να κάνουν το ίδιο λάθος με το iphone, μη όντας τόσο καινοτόμοι ώστε να το προσπεράσουμε και να δούμε τα άλλα καλά του-όποια κι αν είναι. Οπότε αν και δεν περιμένω ότι θα είναι κάτι ιδιαίτερο, ελπίζω να είναι, γιατί αυτό βοηθάει τον ανταγωνισμό να γίνεται καλύτερος με τελικό επωφελημένο εσένα, εμένα και τον καθένα μας
kfyros Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δε συγκρίνω το ένα λειτουργικό με το άλλο. Συγκρίνω δυο smartphone την ίδια εποχή-εννοώ την εποχή που πρωτοβγήκαν. Το iphone όταν βγήκε, υπήρχε μόνο το wm, το οποίο όμως ΚΑΙ multitasking είχε KAI copy-paste. Δε λέω ότι ήταν καλύτερο. Προφανώς δεν ήταν! Απλά λέω πως αυτό δεν είναι λόγος να προεξοφλούμε, πως επειδή έχει αυτές τις ελλείψεις, θα αποτύχει, γιατί και το iphone είχε αυτή την πάρα πολύ σημαντική έλλειψη (δε διαφωνώ ότι είχε άλλα 8921737982137 καλά) σε περίοδο που το αντίπαλο δέος δεν αντιμετώπιζε κανένα τέτοιο πρόβλημα και έπιασε και έγινε και παράδειγμα προς μίμηση. Απλά αυτό που θέλω να πω, είναι ότι μέχρι να το δούμε (και από κοντά μόλις βγει αλλά και σε βάθος χρόνου) δεν μπορούμε να ξέρουμε. Κατά τ'άλλα συμφωνούμε. Και το iphone και όλα τα κινητά έχουν ελαττώματα και δε θα το κάνουμε κι αυτο "vs", αλλά ο καθένας παίρνει ότι ταιριάζει στις ανάγκες του. Τώρα για τα wp7, δεν ενθουσιάζομαι κι εγώ. Θεωρώ μεγάλο λάθος τους να κάνουν το ίδιο λάθος με το iphone, μη όντας τόσο καινοτόμοι ώστε να το προσπεράσουμε και να δούμε τα άλλα καλά του-όποια κι αν είναι. Οπότε αν και δεν περιμένω ότι θα είναι κάτι ιδιαίτερο, ελπίζω να είναι, γιατί αυτό βοηθάει τον ανταγωνισμό να γίνεται καλύτερος με τελικό επωφελημένο εσένα, εμένα και τον καθένα μας Λάθος κάνεις ! Είχε 736320283723 καλά και όχι 8921737982137 όπως αναφέρεις Πάντως , τελευταία η Microsoft βλέπω ότι έχει τρελλά fails σε πάρα πολλά προϊόντα της. Και κυρίως σε επαγγελματικές εφαρμογές, που θα έπρεπε να είναι προσεγμένες στο παραμικρό. (το πιο σχετικό με το θέμα μας είναι Πχ. η μη δυνατότητα συγχρονισμού του Outlook 2010 64bit με wm συσκευές !!!!).. Ελπίζω και τα win phone 7 να μην ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, αλλά τα πρώτα δείγματα δεν είναι ενθαρρυντικά. Επίσης το τμήμα που ασχολείται με τα winmobile έχει συνεχόμενες αποτυχίες τα τελευταία χρόνια . Πρόσφατο παράδειγμα οι συσκευές που λανσάρανε στην Αμερική και τις σταμάτησαν πριν λίγο καιρό γιατί απέτυχαν παταγωδώς.
kurkosdr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω μολις ειδα τις απαιτησεις των win mobile 7 πηρα τα ποπκορν μου να φυγω. Βαλε λοιπον κοστος του hardware και κοστος του license που δεν εχει το Αndroid, και ανετα τα τηλεφωνα θα κοστιζουν οσο ενα λαπτοπ. Γενικα ψιλοακυρο το νεο λειτουργικο. Λιγοτερες λειτουργιες σε σχεση με το Αndroid και σιγα μην δωσει ο κοσμος ενα σωρο λεφτα για "social phone" ή οπως αλλιως εχουν ονομασει το καινουριο UI, γιατι απο αλλες λειτουργιες δεν βλεπω και πολλα...
elven Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 σιγα μην δωσει ο κοσμος ενα σωρο λεφτα για "social phone" κι όμως αυτό πουλάει και όλοι στα facebook κτλ τρώνε τα mb τους,θα δούμε βέβαια
Vasilisxd Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Να κάνω μια ερώτηση που την εχω απορεια. Το WP7 έχει απο κάτω του τον πύρινα των windows έτσι ώστε να παίζουν file browsers κλτ ή όχι ; http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=8335 Εδω φαίνεται απο τα screenshots ότι έχει ίσως "ανεπίσημα"
nikosBruin Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ξέρει κανείς πότε θα κυκλοφορήσουν τηλέφωνα με WP7; Επειδή υπάρχουν αμέτρητοι windows developers, σαφέστατα υπάρχει η δυνατότητα σε 1-2 χρόνια η MS να είναι κορυφή και στα τηλέφωνα.
Vasilisxd Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Υπάρχουν παρά πολλοί windows developers , αλλά αυτά είναι windows; έχουν έστω συμβατό πύρινα η είναι εντελώς νέο λειτουργικό ; Για Οκτώβριο λέει η επίσημη ανακοίνωση της MS
nikosgalis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ λέω ότι ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαπτισαμε. Είχα WM για πολλά χρόνια και το iphone που έχω τώρα είναι κατα πολύ ανώτερο. Όμως, δεν βιαζομαι να καταδικασω κάτι που δεν έχω δει, και κυρίως από μια κορυφαία εταιρία (άσχετα από συμπάθειες ή αντιπαθειες). Ας δούμε τι θα παρουσιάσει και κραζουμε μετά. Και στο κάτω κάτω, ας υπάρχουν αντίπαλοι στον στίβο, ώστε να πιέζεται και ο jobs και ο balmer και οι μάστορες στην google, για να βγάλουν την μεγαλύτερη Sent from my iPhone using Insomnia.app
mourlos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Ας δούμε τι θα παρουσιάσει και κραζουμε μετά. Και στο κάτω κάτω, ας υπάρχουν αντίπαλοι στον στίβο, ώστε να πιέζεται και ο jobs και ο balmer και οι μάστορες στην googleSent from my iPhone using Insomnia.app μια χαρα τα λες, εμεις βγαινουμε κερδισμενοι.....ειδωμεν παιδες.... και για να σπασουμε λιγο πλακα ειχα Iphone 1st gen με PC και τωρα εχω MBP με WinMob....ο μαζοχισμος στο μεγαλειο του :-p
mourlos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Ας δούμε τι θα παρουσιάσει και κραζουμε μετά. Και στο κάτω κάτω, ας υπάρχουν αντίπαλοι στον στίβο, ώστε να πιέζεται και ο jobs και ο balmer και οι μάστορες στην googleSent from my iPhone using Insomnia.app μια χαρα τα λες, εμεις βγαινουμε κερδισμενοι.....ειδωμεν παιδες.... και για να σπασουμε λιγο πλακα ειχα Iphone 1st gen με PC και τωρα εχω MBP με WinMob....ο μαζοχισμος στο μεγαλειο του :-p
paliatsouras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Καλο ειναι να τσουχτει λιγο η Micro$oft ωστε να βγαλει κατι καλο. Πριν μερικους μηνες αγορασα το Samsung Omnia (εχει Windows mobile v6.5) και δε μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος, αλλα ουτε κι απογοητευμενος. Αν κι εχει γυρισει σε Android η Samsung (βλεπε Galaxy series) εντουτοις απο οτι εχω διαβασει θα βγαλει και συσκευες για τα WM 7.
paliatsouras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Καλο ειναι να τσουχτει λιγο η Micro$oft ωστε να βγαλει κατι καλο. Πριν μερικους μηνες αγορασα το Samsung Omnia (εχει Windows mobile v6.5) και δε μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος, αλλα ουτε κι απογοητευμενος. Αν κι εχει γυρισει σε Android η Samsung (βλεπε Galaxy series) εντουτοις απο οτι εχω διαβασει θα βγαλει και συσκευες για τα WM 7.
egw_eimai_re Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Καλο ειναι να τσουχτει λιγο η Micro$oft ωστε να βγαλει κατι καλο. Πριν μερικους μηνες αγορασα το Samsung Omnia (εχει Windows mobile v6.5) και δε μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος, αλλα ουτε κι απογοητευμενος.Αν κι εχει γυρισει σε Android η Samsung (βλεπε Galaxy series) εντουτοις απο οτι εχω διαβασει θα βγαλει και συσκευες για τα WM 7. Τα σπαει το omniaκι
egw_eimai_re Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Καλο ειναι να τσουχτει λιγο η Micro$oft ωστε να βγαλει κατι καλο. Πριν μερικους μηνες αγορασα το Samsung Omnia (εχει Windows mobile v6.5) και δε μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος, αλλα ουτε κι απογοητευμενος.Αν κι εχει γυρισει σε Android η Samsung (βλεπε Galaxy series) εντουτοις απο οτι εχω διαβασει θα βγαλει και συσκευες για τα WM 7. Τα σπαει το omniaκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα