dim1990 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω internet με συνδεμένο ένα ενσύρματο isdn modem router speedtouch. Κάποιος φίλος μου έδωσε ένα ασύρματο modem router baudtec αλλά είναι pstn. Επειδή δεν μπορώ να βάλω το ασύρματο στη γραμμή απευθείας γιατί είναι pstn υπάρχει τρόπος να το συνδέσω στο speedtouch και να έχω ασύρματο δίκτυο στο laptop μου και σε ένα άλλο απομακρυσμένο pc μέσω του baudtec;
dim1990 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μάλλον έβαλα το θέμα σε λάθος κατηγορία. Μήπως κάποιος θα μπορούσε τουλάχιστον να μου δώσει κάποιο Link που να έχει σχετικές πληροφορίες; Ουσιαστικά αυτό που θέλω είναι να χρησιμοποιήσω το δεύτερο (baudtec) wireless modem router σαν access point για το ενσύρματο speedtouch modem router, τουλάχιστον έτσι νομίζω γιατί οι γνώσεις μου σε αυτά τα θέματα είναι περιορισμένες. Και κάτι ακόμα. Αν μπορεί να γίνει αυτό που ρωτάω μπορώ να συνδέσω στο wireless και ένα pc με ενσύρματη σύνδεση;
yannis18 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μάλλον έβαλα το θέμα σε λάθος κατηγορία. Μήπως κάποιος θα μπορούσε τουλάχιστον να μου δώσει κάποιο Link που να έχει σχετικές πληροφορίες; Ουσιαστικά αυτό που θέλω είναι να χρησιμοποιήσω τοδεύτερο (baudtec) wireless modem router σαν access point για το ενσύρματο speedtouch modem router, τουλάχιστον έτσι νομίζω γιατί οι γνώσεις μου σε αυτά τα θέματα είναι περιορισμένες. Και κάτι ακόμα. Αν μπορεί να γίνει αυτό που ρωτάω μπορώ να συνδέσω στο wireless και ένα pc με ενσύρματη σύνδεση; Τα baudtec παίζουν και με isdn και με pstn. Οπότε, καλυτερα βάλε σε ένα άλλο pc το baudtec, ρύθμισε το και μετά αντικατέστησε το sppedtouch με το bautec
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.