alexis333 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Αφελής ερώτηση:Τι ακριβώς σας κερδίζει δεν καταλαβαίνω,η ταχύτητα και καλά γιατί μου μοιάζει λίγο placebo effect κι έτσι; Πανε δυο μερες που χρησιμοποιω τον Chrome και μπορω να πω πως ειναι εμφανης η διαφορα στην ταχυτητα ( τουλαχιστον με τον FF που χρησιμοποιουσα εως τωρα ) ... Οι σελιδες ανοιγουν πιο γρηγορα .... Για τα υπολοιπα ας πουν οι αλλοι που τον χρησιμοποιουν περισσοτερο καιρο ..
byrond Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μονο σε εμενα ανοιγουν 3 διεργασιες chrome οταν τον ανοιγω η ειναι ιδεα μου (30ΜΒ τουλαχιστον η καθεμια,και δε χρησημοποιησα extensions) Περα απ αυτο, σε ταχυτητα δε καταλαβα αισθητη δισφορα απο τον last firefox, και μεχρι να δω 2-3 addons που δεν αποχωριζομαι με τον firefox καθως επισης και συμβατοτητα με καποια (σημαντικα για εμενα) sites δε θα γινει default ακομη...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ετσι ειναι. Εγω που του φορτωσα και 3-4 extensions ανοιγει καμποσες...!
elven Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Πανε δυο μερες που χρησιμοποιω τον Chrome και μπορω να πω πως ειναι εμφανης η διαφορα στην ταχυτητα ( τουλαχιστον με τον FF που χρησιμοποιουσα εως τωρα ) ...Οι σελιδες ανοιγουν πιο γρηγορα .... Για τα υπολοιπα ας πουν οι αλλοι που τον χρησιμοποιουν περισσοτερο καιρο .. για την ταχύτητα λένε απο την έκδοση 4 ξέρω γω,εγώ με την 5 νομίζω κάτι το τρομερό δεν είδα,άσε που κολλούσε απίστευτα. Απλά λίγο το placebo,λίγο η διαφημισούλα του γρήγορου και καλά έχει κάνει τους πάντες να λένε "ωωωω γρήγορος",ο Vrome 5 πάντως ήταν αρκετά πιο αργός απο τον Safari 5 αλλά πάλι όλοι λέγανε "ωωωω γρήγορος ο Chrome" έπιασε το marketing
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Άνοιξε νέα καρτέλα και πάνω που θα σου εμφανίσει μια μπάρα με τους σελιδοδείκτες πάτα δεξί κλικ και "Συνεχή εμφάνιση της γραμμής σελιδοδεικτών" Αν εννοείς αυτό.... τη γραμμή την έχω ενεργοποιήσει, στο προηγούμενο post εννοούσα τη Sidebar που έχει ο FF/IE στην αριστερά/δεξιά πλευρά του και χώραγε το σύμπαν από bookmarks
Evgenios1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 για την ταχύτητα λένε απο την έκδοση 4 ξέρω γω,εγώ με την 5 νομίζω κάτι το τρομερό δεν είδα,άσε που κολλούσε απίστευτα. Απλά λίγο το placebo,λίγο η διαφημισούλα του γρήγορου και καλά έχει κάνει τους πάντες να λένε "ωωωω γρήγορος",ο Vrome 5 πάντως ήταν αρκετά πιο αργός απο τον Safari 5 αλλά πάλι όλοι λέγανε "ωωωω γρήγορος ο Chrome" έπιασε το marketing Τι ειναι το vrome;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Το chrome στα elvenίστικα.
alexis333 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 για την ταχύτητα λένε απο την έκδοση 4 ξέρω γω,εγώ με την 5 νομίζω κάτι το τρομερό δεν είδα,άσε που κολλούσε απίστευτα. Απλά λίγο το placebo,λίγο η διαφημισούλα του γρήγορου και καλά έχει κάνει τους πάντες να λένε "ωωωω γρήγορος",ο Vrome 5 πάντως ήταν αρκετά πιο αργός απο τον Safari 5 αλλά πάλι όλοι λέγανε "ωωωω γρήγορος ο Chrome" έπιασε το marketing Δε ξερω τι λενε και τι λεγανε ... Εγω ξερω οτι τον χρησιμοποιω 2 μερες τωρα και μου φαινεται ( στα δικα μου τα ματια τουλαχιστον ) πιο γρηγορος απο τον FF.....
GreekG33k Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 για την ταχύτητα λένε απο την έκδοση 4 ξέρω γω,εγώ με την 5 νομίζω κάτι το τρομερό δεν είδα,άσε που κολλούσε απίστευτα. Απλά λίγο το placebo,λίγο η διαφημισούλα του γρήγορου και καλά έχει κάνει τους πάντες να λένε "ωωωω γρήγορος",ο Vrome 5 πάντως ήταν αρκετά πιο αργός απο τον Safari 5 αλλά πάλι όλοι λέγανε "ωωωω γρήγορος ο Chrome" έπιασε το marketing Βρέθηκε πάλι funboy να κάνει διαφήμηση στην apple... Δεν γουστάρουμε ρε τον safari σας. Θέλουμε chrome που είναι και γρήγορος, είναι και ανοιχτού κώδικα και δεν θα γεμίσει και τον υπολογιστή με διάφορα σκουπίδια από την apple
flik Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Σε εμένα είναι αισθητά πιο γρήγορος απο όλους. Επίσης λιγότερα κολλήματα απο firefox, και πολύ γρηγορότερο άνοιγμα εφαρμογής. Έχω laptop 5ετίας και έχει μεγάλη διαφορά. Κανένα placebo effect. Είπα πως ήμουν κολλημένος με opera. Ο firefox ακόμα και τώρα συνεχίζει να με κουράζει στο σερφάρισμα. Και επειδή δεν έχει άλλα extensions να με κρατήσει τον έχω αλλάξει εδώ και χρόνια.
elven Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Βρέθηκε πάλι funboy να κάνει διαφήμηση στην apple...Δεν γουστάρουμε ρε τον safari σας. Θέλουμε chrome που είναι και γρήγορος, είναι και ανοιχτού κώδικα και δεν θα γεμίσει και τον υπολογιστή με διάφορα σκουπίδια από την apple χέστηκα για την apple ρε ψηλέ απο τον safari ήταν αισθητά πιο αργός για αυτό το ανέφερα,αν ήταν απο τον ΙΕ θα λεγα εκείνον πωωωωωωωωωωωωωω
KleKoR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 τη γραμμή την έχω ενεργοποιήσει, στο προηγούμενο post εννοούσα τη Sidebar που έχει ο FF/IE στην αριστερά/δεξιά πλευρά του και χώραγε το σύμπαν από bookmarks Δεν ήξερα ότι υπήρχε κάτι τέτοιο.... αυτό που με χαλάει προς το παρόν είναι η έλλειψη του "Πιο συχνά αναγνωσμένοι" και κάτι ψιλοκολλήματα όταν κάνω scroll down.... Υπάρχει κανένα addon για το "Πιο συχνά αναγνωσμένοι";
Linus_21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 χέστηκα για την apple ρε ψηλέαπο τον safari ήταν αισθητά πιο αργός για αυτό το ανέφερα,αν ήταν απο τον ΙΕ θα λεγα εκείνον πωωωωωωωωωωωωωω "Υπάρχει" o Safari στα windows?
alexis333 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ήξερα ότι υπήρχε κάτι τέτοιο.... αυτό που με χαλάει προς το παρόν είναι η έλλειψη του "Πιο συχνά αναγνωσμένοι" και κάτι ψιλοκολλήματα όταν κάνω scroll down.... Υπάρχει κανένα addon για το "Πιο συχνά αναγνωσμένοι"; Οταν πατας ανοιγμα νεας καρτελας δε σου βγαζει εκει ενα μικρο μενου με ονομα : "Πιο δημοφιλη" Και απο κατω : "Εκλεισαν προσφατα" Στο πρωτο πρεπει να ειναι αυτο που ψαχνεις .. Ελπιζω να βοηθησα ...
Centurion Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μονο σε εμενα ανοιγουν 3 διεργασιες chrome οταν τον ανοιγω η ειναι ιδεα μου (30ΜΒ τουλαχιστον η καθεμια,και δε χρησημοποιησα extensions) Όντως ισχύει.Μόλις άνοιξα 5 διαφορετικές καρτέλες μου έβγαλε σύνολο 11 διεργασίες. Παρόλα αυτά δεν έχω αντιληφθεί κάποια επίπτωση στην απόδοση του υπολογιστή έχοντας ανοιχτά photoshop, media player και excel ταυτόχρονα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα