Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Θέλω να ρωτήσω αν υποστηρίζει 3 features, έστω κ σαν extensions, που με έχουν βολέψει αφάνταστα στον opera που χρησιμοποιώ εδω κ χρόνια.

1. Speed Dial. Να του ορίζω εγώ όμως τις σελίδες που θα εμφανίζει και να είναι fixed, οχι αυτό το recently visited / closed.

2. Sessions. Όπως ακριβώς λειτουργεί στον opera. Δε λεω απλά bookmarks δηλαδή. (Με τα οποία δεν ασχολούμαι καν, χρησιμοποιώ το delicious)

3. Link. Μέσω account δηλαδή να γίνονται sync σε όλα μου τα μηχανήματα τα: typed history, notes, widgets κλπ.

καμιά ιδέα please?

Δημοσ.

1. Ναι με extension

2. Ναι με extension αν δεν κάνω λάθος.

3. Όχι πλήρως. Αν και σχετικό είναι. Γιατί δεν μεταφέρει το ιστορικό σου στον browser αλλά αν δεν κάνω λάθος το ιστορικό είναι ενσωματωμένο στο λογαριασμό σου.

Δημοσ.
1. Ναι με extension

2. Ναι με extension αν δεν κάνω λάθος.

3. Όχι πλήρως. Αν και σχετικό είναι. Γιατί δεν μεταφέρει το ιστορικό σου στον browser αλλά αν δεν κάνω λάθος το ιστορικό είναι ενσωματωμένο στο λογαριασμό σου.

Thanks Nomedor

Δημοσ.

Για το speed dial, υπάρχει κουμπάκι με καρφίτσα σε κάθε παράθυρο και κλειδώνει εκεί χωρίς να φεύγει. Άρα επισκέπτεσαι όλες τις σελίδες που θες, αλλάζεις τη θέση τους όπως θες, και τα κλειδώνεις. Υπάρχει και το κουμπί κατάργηση μικρογραφίας για να σε βοηθήσει να εμφανίσεις αυτά που θες μόνο. Απλά δεν έχεις πάνω απο 8 ή τις άλλες επιλογές που θα δίνει το extensions.

Κερδίζεις όμως χρήση σε ram.

Δημοσ.

Τέλεια, αυτό με την καρφίτσα ούτε που το είχα προσέξει!

Σίγουρα η εξοικονόμηση ram είναι σημαντικότερη απο το extension.

Μπορώ να ζήσω και χωρίς τα 20 links του speed dial...

Δημοσ.
κανα download manager υπαρχει για αυτο το πραμα?Να κατεβαζω πολλα αρχεια ταυτοχρονοα απο ραπιντ μπορω μεσα απο το chrome?

Υπάρχει ο internet download manager.

Η έκδοση 6.02 Beta Build 2 συνεργάζεται άψογα. Η stable απλά συνεργάζεται.

Δημοσ.

οταν λες συνεργαζετε αψογα?Κατεβαζει βιντεος απο το youtube?Επιπλεον αν επιλεξεις τα rapidsahre link ,κανει δεξι κλικ download with IDM?

Και κατι ασχετο.Οταν γραφω απο το google chrome στα ελληνικα ,και θελω να αλλαξω μετα την γραμματοσειρα στα αγγλικα,με το που παταω το alt+shift αλλαζει η γλωσσα αλλα μου αποπιλεγει το κειμενο που γραφω,και ετσι με το που το αλλαζω πρεπει να πατησω με το ποντικι ξανα πανω και να συνεχισω να γραφω ,και αμα αλλαξω παλι την γλωσσα ,χρειαζετε παλι το ιδιο.Ξερετε πως μπορω να το φτιαξω αυτο?

Δημοσ.
οταν λες συνεργαζετε αψογα?Κατεβαζει βιντεος απο το youtube?Επιπλεον αν επιλεξεις τα rapidsahre link ,κανει δεξι κλικ download with IDM?

Κατεβάζει video από παντού, όπου υπάρχει streaming. Αυτό με το δεξί κλικ δεν το δοκίμασα... είμαι μετά από format και δεν έχω τίποτα επάνω

Δημοσ.

Μπορει καποιος σας παρακαλω να μου πει πως γινεται να ξεφωρτωθω το ενοχλητικο autofill οταν πχ παω να γραψω σε καποιο πεδιο το user name μου ΔΕΝ ΘΕΛΩ να μου πεταει οτι αλλο user name μπορει να εχει γραψει καποιος αλλος στο pc μου!!!!!!!

Εχω παει μεσω change proxy settings-->content-->autocomplete εχω ξετικαρει τα παντα, αλλα τιποτα!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...