deesnider Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Όταν στον chrome, επιλέγω για κάποιο link μέσα σ' ένα site : "άνοιγμα σε νέα καρτέλα", το κάνει αλλά δεν την καθιστά ενεργή (συνεχίζω να βλέπω τη σελίδα στην οποία ήμουν. Η νέα σελίδα εμφανίζεται, όταν κλικάρεις το "tab". Όταν όμως επιλέγω "άνοιγμα σε νέα καρτέλα", σε οποιονδήποτε από τους σελιδοδείκτες, εμφανίζεται η δική του σελίδα και η μέχρι τότε ανοιχτή, πάει στο background. Υπάρχει τρόπος να μη γίνεται αυτό; Αυτό που θέλω είναι να συνεχίζω να βλέπω την τρέχουσα σελίδα και να επιλέγω εγώ, το πότε θα ανοίξω το περιεχόμενο της νέας καρτέλας. Ευχαριστώ!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Φιλε τελικα δουλευει με την μπετα.Το κακο ειναι οτι δεν εχει αυτο με το δεξι κλικ και πρεπει να τα παιρνω ενα ενα και να τα σερνω για να καταιβουν.Υπαρχει καποιος τροπος να τα επιλεξω ολα μαζι και να τα βαλω στην σειρα[πχ αν θελω να κατεβασω καμια ταινια 10 γιγα,να τα επιλεγω ολα και να τα βαζω στην ουρα].Αμα υπαρχει κατι τετοιο ειμαστε κομπλε
SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 αν τα επιλεξω ολα μαζι τα αρχεια ,και τα κανω drag an drop μου πεταει μονο το πρωτο αρχειο.
tempo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 χρησιμοποιώ το speed dial, μπορώ να μεγαλώσω το μέγεθος της κάθε καρτέλας-μικρογραφίας; και κάτι ακόμη, πως μπορώ αν επιλέγω κάτι απο τα bookmarks αυτό να ανοίγει σε νέα καρτέλα και να μην χάνεται η υπάρχουσα;
Nightstrike Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 και κάτι ακόμη, πως μπορώ αν επιλέγω κάτι απο τα bookmarks αυτό να ανοίγει σε νέα καρτέλα και να μην χάνεται η υπάρχουσα; με το μεσαίο κουμπί του ποντικιού?
Bolek_ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια ξερετε γιατι δεν εμφανιζεται το favicon στον google chrome; Πρεπει μηπως να αλλαξω καποια ρυθμιση;
epivitor Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδια ξερει κανεις γιατι δε μου ανοιγουν οι επισυναπτόμενες φωτο (στο forum και οχι μονο) τοσο με την τελευταια stable οσο και με την τελευταια beta εκδοση ? πχ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 αυτή που είναι με είναι ok, αυτές που είναι atteched έχουν πρόβλημα
sam sam Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδια ξερει κανεις γιατι δε μου ανοιγουν οι επισυναπτόμενες φωτο (στο forum και οχι μονο) τοσο με την τελευταια stable οσο και με την τελευταια beta εκδοση ? πχ Εχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα... Αλλά όχι για όλες τις σελίδες (αν δεν κάνω λάθος) Μέχρι τώρα Νόμιζα ότι έφταιγε ο υπολογιστής μου!..
skiabox Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Τελειωσε εγινε default browser ο chrome πλεον στο συστημα μου!Μιλαμε για τεραστιες διαφορες στην ταχυτητα. Μου φενεται η κατασταση με τον firefox δε διορθωνεται εκτος αν ξαναγραψουν κωδικα απο την αρχη!
Bourdoulas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα... Αλλά όχι για όλες τις σελίδες (αν δεν κάνω λάθος)Μέχρι τώρα Νόμιζα ότι έφταιγε ο υπολογιστής μου!.. +1 Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Είναι πολύ σπαστικό.
epivitor Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 αυτή που είναι με είναι ok, αυτές που είναι atteched έχουν πρόβλημα Βασικα στην εικονα που εβαλα βλεπεις πως φαινεται μια attached φωτο στο skroutz.gr αν πατησεις πανω της για μεγεθυνση. Μα καλα ειναι δυνατον ακομα να μην το εχουν διορθωσει ? Τελειωσε εγινε default browser ο chrome πλεον στο συστημα μου!Μιλαμε για τεραστιες διαφορες στην ταχυτητα.Μου φενεται η κατασταση με τον firefox δε διορθωνεται εκτος αν ξαναγραψουν κωδικα απο την αρχη! Πραγματικα φιλε τεραστια διαφορα, και να φανταστεις το chrome το χρησιμοποιησα κατα τυχη επειδη δε μου εκανε update o firefox.
konnak Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό το πρόβλημα με τις εικόνες τις επισυναπτόμενες είναι θέμα του Adblock. Τουλάχιστον σε εμένα στο Insomnia που το κάνει, αν βάλω το insomnia.gr στην safe list τις φορτώνει κανονικά. Βέβαια, φορτώνει κανονικά και τις διαφημίσεις. Έχει βρει κανείς λύση;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 προτιμώ να μην έχω διαφημίσεις και να κάνει open in new tab τις attached photos βγήκε και 2ο update btw...
Bourdoulas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Έχει δίκιο ο Konnak. Το ίδιο πρόβλημα έχει και το AdThwart. Damn!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα