elven Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 βασικά όλοι προβλήματα λέτε αλλά όλοι τον κάνατε βασικό
Evgenios1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Εχει δοκιμασει κανεις τον 7 με enable gpu ;
antbyron Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδή ο Opera που σας χαλούσε?? Καθυστερούσε χαρακτηριστικά.
jimarass Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Εμένα πάντως φορτώνει όσο και οι safari/chrome!
ntg24 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Πολύ καλός! Τωρα που εχει και mouse gestures, φευγουμε απο opera! Ok opera θα ειναι η δευτερη αγαπη!
kostas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Chrome 6 , πολυ καλος , τοσο γρηγορο ρουφιανο δεν εχω ματαδει.
firewalker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδή ο Opera που σας χαλούσε?? Στην άσχημη εγκατάλειψη του Qt. Στο πρόβλημα με τα dead keys. Στο πρόβλημα με κάποια https sites. Και κάποια άλλα μικρότερα θέματα εμφάνισης.
Anubis13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Τα τυχον adware/spyware που καποτε λεγοταν οτι ειχε εχουν εξαλυφθει?
ditsikts Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Firefox 4.0 Beta 4 > Chrome 6 imho. Που να δουμε και την final 4.0 του firefox! Οταν βγει ο firefox 4 final θα βγει και ο chrome 7 επίσης με υποστήριξη gpu rendering. Χρησιμοποιώ chrome από όταν βγήκε για την απλότητα του, το minimal σχεδιασμό του και για την ταχύτητα του. Τώρα πια οι browser έχουν πλησιάσει αρκετά κοντά σε θέμα ταχύτητας.
palavomaras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Βρίσκω τον chrome 6 στα ίδια επίπεδα ταχύτητας με τον safari 5 αλλά όχι τόσο καλό ώς πρός τα tabs του και το history λόγω ανυπαρξίας preview.
skiabox Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 O chrome ειναι πιο γρηγορος απο safari σε mac os.
sam sam Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Δηλαδή ο Opera που σας χαλούσε?? εμενα στο τροπο που εμφανιζει μια σελιδα. για καποιο λογο κατι με στραβωνει... ------ μονο σε εμενα δεν αρεσε που εφυγε απο δεξια το κουμπι που εμοιαζε με "play" και μπορουσες να κανεις και με αυτο refresh ? (περιμενα να εφευγε το αριστερο και οχι το δεξι...) αλλα μαλλον το εκαναν για να παρουν και αλλους απο firefox... να τους ειναι πιο οικιο... τεσπα εμενα δεν μου αρεσει (το συγκεκριμένο) και ελπιζω να βρω τροπο να το αλλαξω. παω να κανω refresh και αντι γι αυτο κανω αποθηκευση... ... αλλη σημαντικη διαφορα δεν ειδα, μονο λεπτομεριες, οχι ομως για να κανουν μεγαλη διαφορα... Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2010 από sam sam
konandrio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Όταν μπαίνουμε σε ξένο site, γίνεται να μην πετάγεται η μετάφρασή και να την κάλω οπότε θέλω εγώ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα