Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως βαρύς είναι ο Chrome.

239.05 MB (με ενσωματωμένα Flash Player κτλ) στο σκληρό έναντι 27,81ΜΒ του Firefox, χωρίς το Adobe Flash Plugin που είναι 6ΜΒ (Σύνολο Firefox 33.81).

Αλλά ο Chrome με τα ενσωματωμένα Flash Player, Windows Plugin Player, δικαιολογημένα να είναι βαρύς σε αντίθεση με το μινιμαλιστικό ωραίο στύλ του και τις πρωτοποριακές πάνω μπάρες, όπου Opera και Firefox τις υοθετούν αμέσως.

Από ταχύτητα σκίζει και η εμφάνιση των σελίδων άψογη.

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

239MB εννοεις installed?

Ε ειτε 5ΜΒ ειτε 1205ΜΒ, πιστευω οτι σε ενα συγχρονο PC με 250+GB δισκο, δεν εχει και τοσο νοημα αυτο, οσο το να λειτουργει γρηγορα και αξιοπιστα, και ο chrome μεχρι στιγμης σε εμενα το κανει και με το παραπανω.

Και με λιγοτερο ram usage και με καλυτερο διαμοιρασμο στα cpu cores.

Δημοσ.
πράγματι το installed είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί...

πράγματι,περισσότερο θα έπρεπε να σας απασχολεί ότι η address bar είναι και search box με ότι αυτό συνεπάγεται, το τι κάνει το update κλπ υπηρεσίες που τρέχουν συνέχεια στο backround και το ότι μόνο να τον ανοίξεις και να τον κλείσεις το CCleaner θα βρει 20 mb σκουπίδια,κατα τ άλλα είναι γρήγορος

Δημοσ.

Ημουν για καιρο με FF...

Χτες εβαλα Chrome και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ...

Ταχυτατος και τα boomarks επανω οπως τα θελω ...

Αλλα μου τη δινει οταν παταω trackball για να περιηγηθω γρηγορα πανω κατω μου κανει κοψιματα ...

Πραγματικα σπαστικο και το χρησιμοποιω συνεχεια ....:-(

• Super Moderators
Δημοσ.
Σε σελίδες που χρησιμοποιούν πολύ bandwidth (kontra.gr, woop.gr, svn browsing) σέρνετε απελπιστικά. Ο FF πολύ ποιο γρήγορος.

στιγμιαία άνοξε και τα 2 sites...

• Super Moderators
Δημοσ.
Αλλα μου τη δινει οταν παταω trackball για να περιηγηθω γρηγορα πανω κατω μου κανει κοψιματα ...

Πραγματικα σπαστικο και το χρησιμοποιω συνεχεια ....:-(

βάλε το smooth scrolling extension...

Δημοσ.

στον chrome γιατί δεν γίνετε όταν γράφω κάτι στο google μετά να το κρατάει?δηλαδή να γράψω μια φορά insomnia και μετά να πατάω το i και να βγάζει όλη την λέξη όπως και στο mozilla.επίσης δεν έχει πάνω το menu bar για να μπαίνω στα bookmars κάτι τέτοιο πάνε να κάνουν και στο mozilla 4 αλλά έχει επιλογή να το βάλεις αν θες εδώ tpt :( επίσης δεν έχει δεξιά που γράφεις της ιστοσελίδες τις μηχανές αναζήτησης άλλο σπαστικό αυτό τι να πεις...

Δημοσ.
βάλε το smooth scrolling extension...

Tο εβαλα αλλα παλι κανει τις μαλακιες του ...

Εχεις link .. ???

Μπας και βαζω λαθος δλδ . ??:-D

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ chrome εδώ και κανα χρόνο βασικό και από τότε δεν σκέφτηκα για άλλον browser.Firefox έχω μόνο για αλλαγή ανάγκης και ie για να κουβαλάει τις μπάλες.

Εκείνο που με έκανε να το χρησιμοποιώ είναι βασικά η ταχύτητά του.Επίσης πάντα έβρισκα τις επάνω μπάρες πιο βολικές σε σχέση με τους άλλους browsers καθώς δεν χρειαζόταν να σημαδεύω κατά το γρήγορο άνοιγμα των καρτελών.Και μια μπάρα λιγότερη για πιο ευρεία απεικόνιση της ιστοσελίδας αλλά και με τους σελιδοδείκτες σε πρώτο χρόνο είναι ταμάμ.

Το μόνο μείον για μένα προς στιγμήν είναι ότι δεν έχει κουμπάκι για ανανέωση όλων των καρτελών όπως ο firefox.Αυτά τα ολίγα... :-)

Δημοσ.
Crushάρει συνέχεια.

Ο firefox κάνει ταυτόχρονα spellcheck σε Αγγλικά και Ελληνικά.

Έχει "ειδικό"* dictionary. Ξεκίνησα να φτιάξω ένα και για τον chrome αλλά το παράτησα μιας και αποφάσισα να μην τον χρησιμοποιώ.

* Νομίζω πως πλέον το έχουν αφαιρέσει από την σελίδα τον dictionaries του Firefox.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...