foteini_85 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημέρα!!!θα ήθελα να ρωτήσω αν μια από τις επιλογές που έχει το msn plus για ειδοποίηση γεγονότων (ξεκίνησε μια νέα συνομιλία) δίνει τη δυνατότητα αν την επιλέξω για κάποια από τις επαφές μου να ειδοποιούμαι όταν η επαφή μου αυτή συνομιλεί με κάποια άλλη δική της επαφή.... Ευχαριστω!!!!
marduc812 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημέρα!!!θα ήθελα να ρωτήσω αν μια από τις επιλογές που έχει το msn plus για ειδοποίηση γεγονότων (ξεκίνησε μια νέα συνομιλία) δίνει τη δυνατότητα αν την επιλέξω για κάποια από τις επαφές μου να ειδοποιούμαι όταν η επαφή μου αυτή συνομιλεί με κάποια άλλη δική της επαφή....Ευχαριστω!!!! το εψαχνα και εγω αυτο αλλα δυστυχως δεν υπαρχει! Ειχα καθησει να κανω ενα addon για το msn plus ομως βαρεθηκα και δεν το εκανα γιατι ηθελε αρκετο ψαξιμο!
foteini_85 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 ευχαριστώ...μου λύθηκε η απορία....
cosmos000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 σιγά μην σας ειδοποιεί και ... όταν πάει να φτιάξει κ καφέ η επαφή σας...
jemadux Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 βασικα το msn plus νομιζω οτι ειναι adware
jemadux Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 βασικα το msn plus νομιζω οτι ειναι adware
marduc812 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 βασικα το msn plus νομιζω οτι ειναι adware Δεν είναι! Το msn ετσι και αλλιώς εχει διαφημίσεις αλλά το plus εχει πολλες επιπλεον επιλογες που μπορουν να φανουνε χρησιμες!
marduc812 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 βασικα το msn plus νομιζω οτι ειναι adware Δεν είναι! Το msn ετσι και αλλιώς εχει διαφημίσεις αλλά το plus εχει πολλες επιπλεον επιλογες που μπορουν να φανουνε χρησιμες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.