Προς το περιεχόμενο

Ελληνικά Couriers/Ταχυδρομείο

Turbonerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία σας. Θέλω να στείλω μια case υπολογιστή στην Κύπρο και θα ήθελα την γνώμη σας για τον τον ποιό οικονομικό τρόπο. Θα ήταν καλύτερα με τα ΕΛΤΑ ή με courier? Και αν έχετε κάποια courier να μου προτείνετε για να επικοινωνήσω μαζί τους.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εγω φιλε σου προτεινω ACS η Speedex πολυ αξιοπιστοι και γρηγοροι, με ελτα εστειλα μια φορα και τελευταια εστειλα ενα σκληρο δισκο θεσ/νικη και τους ειπα με αντικαταβολη ο παραληπτης και τελικα του το εκαναν δωρο και ευτυχως που το παλικαρι ειχε μπεσα και μου τα εβαλε σε τραπεζικο λογαριασμο...

Η τρελη συμπτωση ειναι πως πριν κατι μερες παραγγειλα απο online καταστημα ενα gadget και θα πληρωνα με αντικαταβολη οπως παντα κανω και αυτοι το εστειλαν με ελτα, τελικα ερχεται ο ελτατζης μου το δινει και παει να φυγει του λεω δεν θα σε πληρωσω? βλεπει τα χαρτια του μου λεει δεν μου εχουν σημειωσει για αντικαταβολη τιποτα και φευγει ΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 30 ευρωπουλα :D

Δημοσ.
ευτυχως που το παλικαρι ειχε μπεσα και μου τα εβαλε σε τραπεζικο λογαριασμο...

δεν μου εχουν σημειωσει για αντικαταβολη τιποτα και φευγει ΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 30 ευρωπουλα :D

Άλλοι έχουν μπέσα όπως λες κι άλλοι όχι... :eek:

Δημοσ.
Εγω φιλε σου προτεινω ACS η Speedex πολυ αξιοπιστοι και γρηγοροι, με ελτα εστειλα μια φορα και τελευταια εστειλα ενα σκληρο δισκο θεσ/νικη και τους ειπα με αντικαταβολη ο παραληπτης και τελικα του το εκαναν δωρο και ευτυχως που το παλικαρι ειχε μπεσα και μου τα εβαλε σε τραπεζικο λογαριασμο...

Η τρελη συμπτωση ειναι πως πριν κατι μερες παραγγειλα απο online καταστημα ενα gadget και θα πληρωνα με αντικαταβολη οπως παντα κανω και αυτοι το εστειλαν με ελτα, τελικα ερχεται ο ελτατζης μου το δινει και παει να φυγει του λεω δεν θα σε πληρωσω? βλεπει τα χαρτια του μου λεει δεν μου εχουν σημειωσει για αντικαταβολη τιποτα και φευγει ΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 30 ευρωπουλα :D

μηπως απλά συμπλήρωσες εσυ λάθος την επιταγή της αντικαταβολής?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...