iznodur Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδιά το ξέρω έχει αναφερθεί εκαντοντάδες φορές εδω μέσα λοιπόν ποια είναι η απορία μου εγω την χρησιμοποιώ ως εξής την φορτίζω και μόλις αδειάζει την ξαναφορτίζω +ι calibration το μήνα αυτή την στιγμή δλδ τον έχω 3 μήνες και κάτι και έχει 69 cycles δουλεύει όλη μέρα , είναι σωστή αυτή η χρήση ?η θα μορούσα να τον έχω συνδεδεμένο μόνιμα απλά να έκανα ένα calibration το μήνα ?????
Tablet Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Moνιμα στο ρευμα(οσο αυτο ειναι εφικτο) και ενα callibration το μηνα ειναι η καλυτερη χρηση
iznodur Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 6 months, 25 cycles και? κάνεις ενα calibration το μήνα ? και το έχεις συνέχεια στο ρεύμα
nickolas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μην ανησυχείτε και τόσο πολύ με τη χρήση της μπαταρίας και το calibration. Αν τα έχω καταλάβει καλά, και να μην κάνεις ποτέ calibration η μπαταρία δεν παθαίνει τίποτα, απλά μέχρι να κάνεις δεν την εκμεταλεύεσαι στο 100%. Όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, στο παλαιό μου Macbook 2 ετών και χωρίς καμία φροντίδα στη χρήση με ~300 κύκλους η μπαταρία κρατούσε το 80% της χωρητικότητάς της. Οι νέες μπαταρίες σύμφωνα με την Apple έχουν πολλαπλάσια ζωή και σε χρόνο και σε κύκλους οπότε απλά ξεχάστε το θέμα. Σε 5 χρόνια που ίσως αρχίζει να τα παίζει η μπαταρία μάλλον θα θέλετε νέο λαπτοπ ούτως ή άλλως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.