Προς το περιεχόμενο

Δουλεια στον Κοτσοβολο

katsouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλυτερα απο πλαισιο...Αν και το μαγαζι υπαρχει για να κοροιδευει τους ασχετους και να τους πουλανε εξτρα εγγυησεις καταστηματος σε ΟΤΙ και να πουλανε

Δημοσ.

Οταν λες καλυτερα απο Πλαισιο τι εννοεις?Δεν εχω ξαναδουλεψει σε κατι αναλογο απλα ειπα να στειλω ενα βιογραφικο τωρα που καθομαι..Ποσο ειναι πρωτος μισθος?Εχει τιποτα μπονους κτλπ?

Δημοσ.
Οταν λες καλυτερα απο Πλαισιο τι εννοεις?Δεν εχω ξαναδουλεψει σε κατι αναλογο απλα ειπα να στειλω ενα βιογραφικο τωρα που καθομαι..Ποσο ειναι πρωτος μισθος?Εχει τιποτα μπονους κτλπ?

Φιλε μου μην το ψαχνεις και πολυ...

ολα αυτα τα μερη-μαγαζια δινουν πανω κατω τα ιδια...

ολα δινουν τον βασικο μισθο.

για μπονους για αρχη ξεχνα το! εδω δεν περνουν ατομα που εχουν καιρο... στην πορεια αν εισαι καλος ζητας και το κατι παραπανω..

αλλα και κατι ακομα.. απο οτι ειπες δεν σε πηραν.. ε?

απλα ενα βιογραφικο εστειλες.. εισαι τοσο σιγουρος δηλαδη οτι θα σε παρουν? γιατι εχω εναν γνωστο στον Κοτσοβολο.. ξερεις ποσα βιογραφικα περνουν τον χρονο? αστο καλυτερα μην σου πω μην σε απογοητευσω...

Δημοσ.

Και να μην με παρουν που ειναι το πιο πιθανο δηλαδη,ενταξει δεν χαθηκε και ο κοσμος..Απλα να ξερω απο πριν τι παιζει σε περιπτωση που γινει κατι τετοιο..

Δημοσ.
Και να μην με παρουν που ειναι το πιο πιθανο δηλαδη,ενταξει δεν χαθηκε και ο κοσμος..Απλα να ξερω απο πριν τι παιζει σε περιπτωση που γινει κατι τετοιο..

kala κανεις και ρωτας.. απλα ο βασικος ειναι.. να ξερεις..

για που εβαλες? σε ποιο μερος? εχει στην συρο?

Δημοσ.

Βασικα εκανα μια ερωτηση σημερα γιατι κατι εμαθα και ισως χρειαστουν αμεσα..Οποτε αφου καθομαι δεν εχω να χασω τιποτα..Ναι,εχει.

Δημοσ.

Δεν ήμουν ποτέ υπάλληλος σε Κωτσόβολο, είχα δουλέψει ένα μήνα σε κάποιο κατάστημα του σε in-store promotion ( δηλαδή πληρωνόμουν από διαφημιστική και προωθούσα συγκεκριμένης εταιρείας προιόντα ) οπότε θα σου μεταφέρω τι είδα εγώ και τι συζητούσα με υπαλλήλους εκεί. Σίγουρα είναι καλύτερα από Πλαίσιο. Λεφτά τα κλασσικά ( βασικός) , έχουν και κάποια bonus ( τι στόχους πρέπει να πιάνουν δε ξέρω για να τα πάρουν τα bonus), πολλοί υπάλληλοι ήταν 4ωροι. Από θέμα γνώσεων δε θα σχολιάσω, εντάξει ήταν και καινούργιο το κατάστημα και προφανώς και οι πωλητές ήταν καινούργιοι ( βέβαια το θεωρώ λίγο κάπως να σε ρωτάει η πωλήτρια από που ανοίγει η σκούπα που ήθελε να δείξει στην πελάτισσα ).

Υ.Γ. Είχε τύχει και εγώ να στείλω βιογραφικό παλαιότερα για 4ωρο και δε με είχανε καλέσει ούτε για συνέντευξη ( τις καλές εποχές προ κρίσης), έχω ακούσει ότι παίζει πολύ το θέμα να έχεις γνωστό εκεί για να πάρουν ( αν ισχύει αυτό δε ξέρω). Εντάξει σε όλες τις δουλειές αυτήν την εποχή δέχονται πολλά βιογραφικά για οποιαδήποτε θέση, δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθούμε όμως.

Δημοσ.
έχω ακούσει ότι παίζει πολύ το θέμα να έχεις γνωστό εκεί για να πάρουν

Μλκ μου που φτάσαμε, να χρειάζεσαι κονέ για να μπεις πωλητής στον Κωτσόβολο :confused::shock:

Δημοσ.
Μλκ μου που φτάσαμε, να χρειάζεσαι κονέ για να μπεις πωλητής στον Κωτσόβολο :confused::shock:

Ε καλά έτσι μου είπανε, δε ξέρω αν ισχύει, αυτό το είχα ακούσει τις καλές εποχές, που υπήρχανε ακόμα δουλειές. Ούτε τηλέφωνο σου λέω και τότε ανοίγανε καταστήματα και ψάχνανε άτομα 4ωρα.

Στέλνω παντού ( πάνε οι προτιμήσεις, έχει πέσει πείνα) για θέσεις telemarketing, πωλητές, γραμματείς και δε με καλούν ούτε για συνέντευξη, για πολύ φτύσιμο λέμε. Κάποιοι που με πήρανε τηλέφωνο ρωτήσανε πριν αν έχω δελτίο παροχής υπηρεσιών και όταν τους είπα όχι μου είπανε ότι θέλουνε άτομο με δελτίο παροχής υπηρεσιών. Περιμένω να δω τι θα γίνει για μία θέση 5μηνη εποχική για παραγγελιοληψία ( μέσω γνωστού έχω δώσει το βιογραφικό, δε βάζουν ποτέ αγγελία) και αν δεν κάτσει αυτή να δω αν θα περάσω στη δεύτερη φάση συνεντεύξεων για μία θέση " παιδιού για όλες τις δουλειές" σε λογιστήριο. Μεγαλεία :lol:

Δημοσ.

@black_widow εχω κονε να σε βαλω σε σουβλατζιδικο!

βεβαια θα πρεπει να σε εξετασω εγω πρωτα πριν σε προωθησω στα μεγαλα προσωπα.

Δημοσ.
@black_widow εχω κονε να σε βαλω σε σουβλατζιδικο!

βεβαια θα πρεπει να σε εξετασω εγω πρωτα πριν σε προωθησω στα μεγαλα προσωπα.

Aν εννοείς για ντελιβεράς, δεν έχω δίπλωμα πόσο μάλλον μηχανάκι :devil: Πλάκα πλάκα αν ήμουνα σε καμία τέτοια δουλειά θα μου άνοιγε η όρεξη και θα γινόμουν τετράπαχη ...

Δημοσ.
Aν εννοείς για ντελιβεράς, δεν έχω δίπλωμα πόσο μάλλον μηχανάκι :devil: Πλάκα πλάκα αν ήμουνα σε καμία τέτοια δουλειά θα μου άνοιγε η όρεξη και θα γινόμουν τετράπαχη ...

σερβιτορα καλε...

τετοιο κορμι ειναι μονο για το χαζευουν! οχι να το βαζουν σε κινδυνο...

Δημοσ.

σερβιτορα καλε...

τετοιο κορμι ειναι μονο για το χαζευουν! οχι να το βαζουν σε κινδυνο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...