miza Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Θέλω ένα πρόγραμμα η ένα script το οποίο θα του ορίζω ένα φάκελο και αυτό θα ψάχνει σε όλα τα αρχεία του φακέλου και τους υποφακέλους και θα αναζητά για μια λέξη που θα του βάζω και να την αντικαθιστά με μια άλλη. Γνωρίζετε κάτι τέτοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RubiksCube Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Ψάξε για την εντολή tr (transliterate). Κάνει ακριβώς αυτό (βασικά το κάνει για μεμονωμένους χαρακτήρες, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχει κάτι στα options) πχ: ls -1 | tr "\n" " " > files.txt θα πάρει τη λίστα αρχείων (ένα σε κάθε γραμμή) και θα αντικαταστήσει το \n με " " (κενό). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 man sed ;-) @RubiksCube: όχι, η tr αντικαθιστά μόνο χαρακτήρες, όχι λέξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RubiksCube Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 man sed ;-) @RubiksCube: όχι, η tr αντικαθιστά μόνο χαρακτήρες, όχι λέξεις. Ok, οπότε η υπόθεση που έκανα είναι λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστώ, τα κοίταξα λίγο, αλλά τελικά θα το κάνω αλλιώς. Ήθελα καιρό να ασχοληθώ με την python και είπα να κάτσω να διαβάσω τα βασικά τις python και να το φτιάξω μόνος μου για εξάσκηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.