Προς το περιεχόμενο

Ασκησεις στην c

dimihouse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαντάσου ενα σενάριο, οπου δεν υπάρχει κανείς να του απαντήσει. Τι θα κάνει? ή θα διαβάσει ή δε θα περάσει. (οταν λέω κανείς εννοώ κανείς, ούτε στο νετ ούτε αλλος φοιτητής που θα πουλάει τις εργασίες του κτλ κτλ...)

Δημοσ.

Αναλόγως.. αν η παραπάνω φαντασίωση ίσχυε (και ήταν "καθεστώς") απ την αρχή.. τότε μπορεί να μη σπούδαζε (και τη θέση του να την είχε ένας άλλος που ήθελε να σπουδάσει) μπορεί να επέλεγε κάποια άλλη κατεύθυνση οπου είναι καλύτερος, μπορεί να είχαμε έναν αγρότη παραπάνω, μπορεί όντως να επέλεγε πάλι την ίδια κατεύθυνση αλλά να ήταν πιο συνειδητοποιημένος και να ήταν και γαμώ τους μαθητές.. μπορεί χίλια δυο...

Δημοσ.

xaaxa.. μου θυμίζεις οταν ήμουν στο ιεκ (πριν καμια 10αρια χρόνια... πσσςς...) Τμήμα προγραμματιστών τώρα και μια δεν ήξερε να πιάσει το ποντίκι, οι περισσότεροι δεν είχαν καν pc και άλλα κουλά... εεε που πα ρε καραμήτρο...

Δημοσ.

Κάτι τέτοια είναι πιο συνηθισμένα από το να βλέπεις κάποιον σε μια τέτοια σχολή που να ξέρει πριν πάει στην σχολή τα βασικά... (Φαντάζομαι τουλάχιστον, ακόμα σχολείο πάω. :P)

Δημοσ.

Μη τον κατακρινετε ρε παιδια. Το παιδι δε θελει να μαθει. επιλογη του ειναι . οποιος εχει φιλοτιμο θα κατσει μονος τ να διαβασει.Τυποι σαν και αυτον,που ψαχνουν την ευκολη λυση,υπαρχουν και θα υπαρχουν. Εγω προσωπικα τον ευχαριστω για τις ασκησεις που μ εδωσε για να λυσω ωστε να βελτιωθω.

Δημοσ.
Μη τον κατακρινετε ρε παιδια. Το παιδι δε θελει να μαθει. επιλογη του ειναι . οποιος εχει φιλοτιμο θα κατσει μονος τ να διαβασει.Τυποι σαν και αυτον,που ψαχνουν την ευκολη λυση,υπαρχουν και θα υπαρχουν. Εγω προσωπικα τον ευχαριστω για τις ασκησεις που μ εδωσε για να λυσω ωστε να βελτιωθω.

++:-):-):-)

Δημοσ.

μα αυτός είναι ο στόχος μας.. να σταματήσουμε να λέμε φράσεις του στύλ.. "Αυτο υπάρχει και θα υπάρχει.."

"αυτο" = οποιαδήποτε σαπίλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...