Προς το περιεχόμενο

'N' Νεου οδηγου

jim1992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έτσι όπως το λες, καλό ακούγεται. Απλά νομίζω ότι τρως μούτζες πιο εύκολα αν έχεις το σήμα (φυσικά δεν μιλώ για όλους τους οδηγούς).

Πχ. σου σβήνει η μηχανή στο φανάρι και δεν έχεις σήμα Ν, οκ νευριάζουν λίγο ξαναξεκινάς και φεύγεις.

Σου σβήνει η μηχανή στο φανάρι και έχεις σήμα Ν, αμέσως αρχίζει ο άλλος να σκέφτεται "άσχετος/η οδηγός κλπ, μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ".

Χαχα, anyway, είναι επιλογή του καθενός αν τον βοηθάει αυτό το σήμα.

Αυτό ισχύει πραγματικά. Αν έχεις το Ν με το παραμικρό σε κορνάρουν ακόμη και χωρίς λόγο.

Πολλοί οδηγοί έχουν αρνητική προδιάθεση ότι μπορεί να κάνεις κάτι λάθος ακόμη και όταν δεν το κάνεις.

Αυτό όμως είναι ενοχλητικό για τον νέο οδηγό και τον αγχώνει περισσότερο.

Άσε που συνήθως αυτού του τύπου οι "έμπειροι" οδηγοί είναι κάγκουρες που δεν ανάβουν ποτέ φλας, δεν σταματάνε σε στοπ ή προσπερνάνε παράνομα και κορνάρουν τον νέο που δεν ακολουθεί τις δικές τους "μαγκιές".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Καλα ολοκληροι μανταχαλοι αγοραζετε Ν μπλουζακι?? Βαλτε ενα μεγαλο Ν κλασσικο αντρικο!!

οι γυναικες πρεπει να βαζουν ενα Ν σε καθε τζαμι.

οχι τα απλα,με κοκκινα led να αναβοσβηνουν .

επισης και ενα N στην οροφη για τα ελικοπτερα:lol:

Η αληθεια ειναι οτι εχουμε τετοια οδηγικη παιδεια που το Ν καποιους καφρους που γεννηθηκαν με εμπειρια Σουμαχερ τους κανει να κανουν πλακα αλλα καποιους ελπιζω πιο συνειδιτουςι σαν εμενα μας κανει να προσεχουμε πιο πολυ.Πιστευω οτι ειμαστε η πλειονοτητα.

Και κατι αλλο...Για τα 2-3 πρωτα χρονια απο την αποκτιση αδειας οδηγησης ειναι υποχρεωτικο να το εχεις.Σε τυχον ελεγχο ειναι παραβαση αν δεν το εχεις.

και ερωτω...αν ένας αποκτήσει το δίπλωμα στα 18,και πάρει αμάξι στα 30..πρέπει να βάλει Ν ή όχι ? Πρακτικά ναι..αλλά απο τον νόμο είναι καλλυμένος..οπότε ο νόμος είναι αρκετά fail !

το Ν εννοείται πως χρειάζεται!

.. Για τους άλλους..για εμάς εννοείται πως όχι :P:P

Εγω πεταμένο πίσω το είχα πάντα!Βέβαια είναι και μια δικαιολογία για τυχόν μ**ς που θα κάνεις! χεχεχε

Υποχρεωτικά απο το νόμο πρέπει να το έχεις 1 χρόνο μετά απο την έκδοση της άδειας οδηγήσεως...αν σε πιάσουν έχεις 50ευρώ πρόστιμο!!!.

Τώρα αν πιάσεις τιμόνι μετά απο 20 χρόνια είναι στην κρύση σου αν θα βάλεις ή όχι.

Όχι, δεν είναι επιλογή, είναι υποχρεωτικό για τον 1ο χρόνο και αν δεν το έχεις τρώς πρόστιμο(20-40 νομίζω...) Σε βοηθάει δε σε βοηθάει πρέπει να το έχεις. Τώρα αν δε νιώθεις καλά όταν το έχεις είναι στο χέρι του καθενός αν θα το βάλει ή όχι με το "φόβο" όμως να φάει πρόστιμο...

είναι σίγουρο αυτό?

γιατί νεος οδηγός θεωρείσαι για τα 3 πρώτα χρόνια...

Δεν ξέρω παιδιά...εγώ τουλάχιστον όταν βλέπω Ν , πέρνω τα μέτρα μου και προσπαθώ να μην πιέζω τον οδηγό (όχι γιατί μπορεί να είναι άσχετος), άσχετα αν είμαι κατα βάση επιθετικός οδηγός.

Εγώ θα έλεγα ΝΑΙ στο Ν.

Τώρα αν πέφτετε πάνω σε κομπλεξικούς , μία ωραία ξήγα θα ήταν να τους κατεβάσετε ταχύτητα και απο 60 να πάτε με 30 και να τον πάτε καρότσα κανα 2 χιλιόμετρα. Να δεις μετά, θα ξαναπεί μλκια?

Δεν ξέρω παιδιά...εγώ τουλάχιστον όταν βλέπω Ν , πέρνω τα μέτρα μου και προσπαθώ να μην πιέζω τον οδηγό (όχι γιατί μπορεί να είναι άσχετος), άσχετα αν είμαι κατα βάση επιθετικός οδηγός.

Εγώ θα έλεγα ΝΑΙ στο Ν.

Τώρα αν πέφτετε πάνω σε κομπλεξικούς , μία ωραία ξήγα θα ήταν να τους κατεβάσετε ταχύτητα και απο 60 να πάτε με 30 και να τον πάτε καρότσα κανα 2 χιλιόμετρα. Να δεις μετά, θα ξαναπεί μλκια?

Και να τυχεις απο πισω σου καναν βαρεμενο [καθολου απιθανο στην Ελλαδα] να παει να σε προσπερασει σε δρομο που ειναι αδυνατο και να την πατησετε και οι 2...

Και να τυχεις απο πισω σου καναν βαρεμενο [καθολου απιθανο στην Ελλαδα] να παει να σε προσπερασει σε δρομο που ειναι αδυνατο και να την πατησετε και οι 2...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...