jim1992 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 γεια σας... Προσφατα απεκτησα το διπλωμα οδηγησης και εχω παρει ενα Ν για το αυτοκινητο απο εκεινα που ειναι μπλουζακια...το προβλημα μου ειναι οτι ολο ξεκολλαει η βεντουζα... υπαρχει καποιος τροπος να το κανω να μην πεφτει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 εχω και εγω το ιδιο θεμα το αντιμετωπισα με την κλασσικη καφρο ελληνικη λυση αυτοσχεδιο Ν με κοκκινη μονοτικη ταινια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim1992 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 βασικα εχω και εγω ταινια απλως ηθελα να βαλω το μπλουζακι γιατι εχει πλακα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RubiksCube Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ δεν θα το έβαζα καν. Αντί να κάνει τους υπόλοιπους ελαστκότερους προς εσένα, τους προδιαθέτει ότι θα κάνεις την πατατιά..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyber_katsarida Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 πιστεύω είναι καλύτερα να μπεί (εγώ δεν είχα βάλει βέβαια). εγώ θα ήμουν πιο ελαστικός με κάποιον που είχε το σήμα. και συγχρόνως θα λάμβανα και τα μέτρα μου. δηλαδή και να τους προδιαθέτει ότι θα κάνεις πατατιά (το πιθανότερο) τι έγινε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RubiksCube Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 πιστεύω είναι καλύτερα να μπεί (εγώ δεν είχα βάλει βέβαια).εγώ θα ήμουν πιο ελαστικός με κάποιον που είχε το σήμα. και συγχρόνως θα λάμβανα και τα μέτρα μου. δηλαδή και να τους προδιαθέτει ότι θα κάνεις πατατιά (το πιθανότερο) τι έγινε; Έτσι όπως το λες, καλό ακούγεται. Απλά νομίζω ότι τρως μούτζες πιο εύκολα αν έχεις το σήμα (φυσικά δεν μιλώ για όλους τους οδηγούς). Πχ. σου σβήνει η μηχανή στο φανάρι και δεν έχεις σήμα Ν, οκ νευριάζουν λίγο ξαναξεκινάς και φεύγεις. Σου σβήνει η μηχανή στο φανάρι και έχεις σήμα Ν, αμέσως αρχίζει ο άλλος να σκέφτεται "άσχετος/η οδηγός κλπ, μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ". Χαχα, anyway, είναι επιλογή του καθενός αν τον βοηθάει αυτό το σήμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clevercitizen Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Έτσι όπως το λες, καλό ακούγεται. Απλά νομίζω ότι τρως μούτζες πιο εύκολα αν έχεις το σήμα (φυσικά δεν μιλώ για όλους τους οδηγούς). Πχ. σου σβήνει η μηχανή στο φανάρι και έχεις σήμα Ν, οκ νευριάζουν λίγο ξαναξεκινάς και φεύγεις. Σου σβήνει η μηχανή στο φανάρι και δεν σήμα Ν, αμέσως αρχίζει ο άλλος να σκέφτεται "άσχετος/η οδηγός κλπ, μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ". Χαχα, anyway, είναι επιλογή του καθενός αν τον βοηθάει αυτό το σήμα. Όχι, δεν είναι επιλογή, είναι υποχρεωτικό για τον 1ο χρόνο και αν δεν το έχεις τρώς πρόστιμο(20-40 νομίζω...) Σε βοηθάει δε σε βοηθάει πρέπει να το έχεις. Τώρα αν δε νιώθεις καλά όταν το έχεις είναι στο χέρι του καθενός αν θα το βάλει ή όχι με το "φόβο" όμως να φάει πρόστιμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RubiksCube Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι, δεν είναι επιλογή, είναι υποχρεωτικό για τον 1ο χρόνο και αν δεν το έχεις τρώς πρόστιμο(20-40 νομίζω...) Σε βοηθάει δε σε βοηθάει πρέπει να το έχεις... Χμ, δεν το ήξερα αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ είχα και το έβγαλα πάνω στον πρώτο μήνα. Έτρωγα μούτζα χωρίς λόγο. Και φέρονταν οι πίσω μου κάφρικα/επικίνδυνα μόνο και μόνο γι αυτό το κωλόσημα! Έχουμε πολλά κόμπλεξ τελικά. Το έβγαλα και ησύχασα. Και όσο για το νόμο... το έχω ακουμπήσει ακριβώς στο σημείο που θα έπεφτε αν ξεκολλούσε. Αν τύχει και μου πει κάνα όργανο τίποτα για το «Ν» θα του πω ότι μου ξεκόλλησε και δε το είχα καταλάβει. Θα πρέπει να είναι πολύ βαρεμένος για να με γράψει. Ο νόμος νόμος, αλλά όταν λόγω νοοτροπίας οι περισσότεροι φέρονται επικίνδυνα όταν βλέπουν αυτό το σήμα... ευχαριστώ δε θα πάρω. Ας είμαι παράνομος αλλά ασφαλής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 υπαρχει καποιος τροπος να το κανω να μην πεφτει; απλα αστω να πεσει και μετα αστω εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 γεια σας... Προσφατα απεκτησα το διπλωμα οδηγησης και εχω παρει ενα Ν για το αυτοκινητο απο εκεινα που ειναι μπλουζακια...το προβλημα μου ειναι οτι ολο ξεκολλαει η βεντουζα... υπαρχει καποιος τροπος να το κανω να μην πεφτει; Ρίξε μερικές σταγόνες νερό στην βεντούζα και δε θα σου ξαναπέσει .Το χω δοκιμάσει και πιάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Ή για τους πιο μπίχλες σάλιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Καλα ολοκληροι μανταχαλοι αγοραζετε Ν μπλουζακι?? Βαλτε ενα μεγαλο Ν κλασσικο αντρικο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Κοίτα, η λύση με το νερό λογικά θα πιάσει. Δεν έχω δοκιμάσει βέβαια. Σαφώς και είναι υποχρεωτικό. Παρόλα αυτά αν το έχεις πεσμένο έχεις τη δικαιολογία να πεις, να, τώρα έπεσε. Εγώ το είχα για 2-3 μήνες. Δεν έβρισκα λόγο να το κρατήσω παραπάνω. Καλώς ή κακώς... Σου προτείνω να το κρατήσεις πάντως. Είναι πιο λογικό να μη σε βρίζουν με την πρώτη όταν βλέπουν το Ν. Αλλά δεν το βάζεις για να μη σε βρίζουν. Ο νόμος υπάρχει για να κρατάνε μέτρα ασφαλείας. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά λογικό δεν είναι; Δοκίμασε με νερό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 To "N" δεν εχει να κανει σχεση ουτε με το ποσο μπρουταλ εισαι ουτε με το ποσο ξερεις να οδηγας Ο νομος λεει οτι πρεπει αν το εχεις για ενα εξαμηνο και τοσο οφειλεις να το εχεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.