slygeo87 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Συγγνώμη αλλά η ισότητα όπως λέει και ο αζτέκος δεν έχει να κάνει με το ποιός έχει παχουλότερα μούσκουλα έτσι.
Vintage Jewel Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Πλήρης ισότητα δεν υπάρχει και ποτέ δεν θα υπάρχει. Πάντα θα υπάρχει η ισότητα σε επίπεδο ανθρώπινης ύπαρξης και ανισότητα λόγω φυλετικής διαφορετικότητας. θα μετοικισω στην γαλλια εκει ξερουν καλυτερα τι εστι σεβασμος
Aztec Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 θα μετοικισω στην γαλλιαεκει ξερουν καλυτερα τι εστι σεβασμος Γιατί το λες αυτό? Ο τελεστής ανισότητας ξέρεις παίζει προς δύο κατευθύνσεις
slygeo87 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Εν τω μεταξύ κάτι φεμινιστικά κινήματα έχουν μείνει στο "και τι επειδή είμαι γυναίκα δε μπορώ να γίνω οικοδόμος"; Όχι μωρή μπαλότσα δε μπορείς. Δικαίωμα ψήφου και πολύ σου είναι.
kage Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 με αφορμη τα οσα ακουω ολο και συχνοτερα τον τελευταιο καιρο τοσο στα μμε οσο και στη δουλεια μου θα ηθελα τη γνωμη σας: εχει κατα τη γνωμη σας η σημερινη ελληνιδα την επιλογη του να μεινει στο σπιτι και να κανει οικογενεια ή επικρατει ενας ρατσισμος απεναντι στην καθε γυναικα που θα το τολμησει? προβληματιζομαι γιατι βλεπω ποσο δυσκολο ειναι να ξεφυγει κανεις απ΄το μαγγανοπηγαδο ετσι και κανει το πρωτο βημα να γραφτει σε μια σχολη. θελω να πω οτι ενω στην αρχη ολα αυτα ηταν ενα βημα προς την καλυτερη μορφωση και την οικονομικη ανεξαρτησια, εχει πλεον μετατραπει σε μονοδρομο. πώς θα αντιδρουσατε εσεις αν η φιλη σας ή η κορη σας μετα απο 4 ή 14 χρονια σπουδων σας ελεγε ''και τωρα βρηκα τον αντρα της ζωης μου και σταματαω την καρριερα μου μεχρι να γινουν 20 τα παιδια μου''? προσωπικα δεν εχω κανεναν γνωστο που να πιστευω οτι θα χαμογελασει ουτε και καμια γνωστη που να τολμαει να το σκεφτει. στην 1η παραγραφο μηπως ηθελες να γραψεις να μην μεινει σπιτι? ------ που ακουγονται δηλ ολα αυτα?σε κανα χωριο του ψηλορειτη ή σε καμμια τυπου μουσουλμανικη Ξανθη? ποια οικογενεια δεν στελνει τις κορες τους πανεπιστημιο?ή απαγορευει να δουλεψουν?(ποσο μαλλον σε αυτη την χωρα που υπαρχει ΑΚΟΜΗ ο εγωισμος-ψωνιο-υπερηφανια-βλακεια ή οπως αλλιως θελετε πειτε το ,που οι οικογενειες θελουν να υπερηφανευονται για τους καλους βαθμους+σχολες!) τι θα κανει αν χωρισει και δεν εχει επαγγελμα?ειναι κατι νεο και θελει απαντηση?λιγο γονεις,λιγο επιδοματα και αν υπαρχουν φραγκα διατροφη.Επιπλεον αν οι επενδυσεις εγιναν εντος γαμου χωριζονται στην μεση! Θα ηθελα και γω να πιστεψω οτι υπαρχουν κοριτσια που δεν τα ξερουν αυτα απο πριν...(κανουν καλη δουλεια τα μμε) Τα προβληματα δημιουργουνται οταν δεν υπαρχει επικοινωνια,οταν το παντρεμα-παιδι εγινε επειδη ετυχε και η απουσια χρηματων (ισως κ αλλα που δεν μου ρχονται ή με διαφορετικη σειρα).Επιπλεον οσο θελει η γυναικα να μπορει να ψωνιζει,καλοπιζετε κτλ αλλο τοσο μπορει και ο αντρας.Οποτε δεν νομιζω οτι θα υπηρχε αντρας που θα τον χαλαγε αν η γυναικα εφερνε λεφτα στο σπιτι.Απλα σπανιως γινετε η γυναικα να κανει καριερα απο το μηδεν ή να μπορει να συντηρησει οικογενεια,γι αυτο και δεν συζητιεται το θεμα. υ.γ. Ποιος/ποια δεν θα ηθελε να ειναι κατι σε στυλ εισοδηματιας...
hashashin Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Τα οικιακα για γυναικα ειναι επιλογη σε ευκαταστες οικογενειες ομως που δεν χρειαζεται 2ος μισθος στο σπιτι.Ομως πρεπει να ειναι επιλογη και οχι στοχος για μια γυναικα.Να παρατησει σπουδες και πανεπηστημια και να βρει εναν συζυγο που θα την συντηρει ειναι λαθος.Επιλογη ναι, στοχος ομως οχι. Η ανατροφη τον παιδιων ειναι ομως σοβαρη υποθεση και ειδικα τα πρωτα χρονια κατα την γνωμη η γυναικα πρεπει να μενει με το παιδι. Οντως το να δουλευει η γυναικα και ο αντρας να ασχολειται με τα οικιακα ειναι σπανιο και λιγες γυναικες θα σεβονταν τον αντρα τους αν ηταν νοικοκυρουλα. Αναφερθηκε και το θεμα των διαζυγιων και των διατροφων που εδω πιστευω οτι υπαρχει μια μεγαλη αδικια για τους αντρες αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
Aztec Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Στο να κάθεται μια γυναίκα σπίτι βρίσκω ένα μοναδικό αρνητικό. Σε περίπτωση που η ίδια δεν έχει χρήματα αλλα ο άντρας έχει πάρα πολλά και δεν χρειάζεται εκείνη να δουλεύει. Εάν αυτό το ζευγάρι χωρίσει και η γυναίκα δεν έχει γνώσεις ή/και προυπηρεσία θα είναι δύσκολο να σταθεί στα πόδια της όταν ξεπεράσει μια ηλικία.
gtroza Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Οι περισσότερες που το κάνουν αυτό είναι από χωριά, παραμεθόριες περιοχές κλπ. στις βερσαλίες δεν συνηθίζεται ; .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.