FilipposMD Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα. Παρήγγειλα χθες 5 βιβλία από amazon.co.uk. Με το που ολοκλήρωσα την παραγγελία, με standard επιλογή για παράδοση, μου βγάζει delivery estimate 8-14 September. Σήμερα ξαναμπαίνω να δω την παραγγελία (χθες ήταν σε κατάσταση dispatching soon) και βλέπω ότι τα 2 βιβλία που στάλθηκαν στο πρώτο πακέτο λέει ότι θα φτάσουν στις 29 Σεπτεμβρίου!!!! Πρώτον, τι @@ είναι αυτές ρε amazon; Μας κοροϊδεύεις; Και, δεύτερον, εγώ τι να πιστέψω τώρα; Ότι θα κάνει ένα μήνα να έρθει το δέμα, ενώ λέει ξεκάθαρα ότι στην επιλογή standard κάνει 3-7 εργάσιμες; Άσε που αν κάνει 1 μήνα τον έχω πιει άσχημα γιατί τα χρειάζομαι. Κανένας με παρόμοια εμπειρία, να μου πει τι συνέβη τελικά;
Anubis13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 @FilipposMD: Δεν εχει τυχει να μου αλλαξει το amazon ημερομηνια παραδοσης ποτε. Αυτό που ξέρω πάντως είναι ότι το delivery estimate είναι αρκετά μεγάλο για να είναι αυτοί καλυμένοι. Δε νομι΄ζω να μην έχεις τα βιβλία σε μια εβδομάδα.
nzeppos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά αυτά τα 3-7 εργάσιμες μην τα πιστεύεις. Το θέμα είναι αν και πότε έκανε dispatch τα βιβλία το amazon (το "dispatching soon" δεν λέει τίποτα, το θέμα είναι να γράψει "dispatched"). Από εκεί και πέρα είναι καθαρά θέμα ταχυδρομείου. Συνήθως από Αγγλία ή Γερμανία κάνει γύρω στη βδομάδα, άντε 10 μέρες το πολύ. Αλλά με τα ελληνικά ταχυδρομεία ποτέ δεν ξέρεις. Έχοντας αγοράσει αρκετά πράγματα από amazon η... ταρίφα συνήθως είναι από βδομάδα μέχρι 20+ μέρες (με αποκλειστική ευθύνη του τοπικού ταχυδρομείου). Αν έχουν ταχυδρομήσει τα βιβλία, λογικά θα τα έχεις μέσα στην ερχόμενη βδομάδα.
Anubis13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Εχει κανει 20+ το αγγλικο με υπαιτιοτητα του? Αν τα εχουνε in stock δεν νομιζω οτι κανει πανω απο μια βδομαδα
nzeppos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι, όπως έγραψα έφταιγε το ταχυδρομείο που είχε πάρει το δέμα από τα κεντρικά και το είχε κρατήσει πάνω από 10 μέρες χωρίς να με ειδοποιήσει να πάω να το πάρω. Τελικά με τα πολλά είπα στο amazon ότι μάλλον χάθηκε το δέμα και μου έστειλαν άλλο (δωρεάν). Μέσα σε λίγες μέρες πήγα στο ταχυδρομείο να το παραλάβω και μου... έδωσαν το καινούριο μαζί με το παλιό που τους είχε ξεμείνει! Ότι να 'ναι. Πάντως είναι σπάνια περίπτωση, τόσα χρόνια που αγοράζω πράγματα σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση μόνο καναδυο φορές έχει γίνει κάτι παρόμοιο.
FilipposMD Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Κι εγώ έχω ξαναψωνίσει και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Αυτό που με προβληματίζει τώρα είναι ότι το 29 Σεπτεμβρίου μου το εμφάνισε στο πακέτο που εμφανίζει ως dispatched!! Τα άλλα 2 πακέτα που είναι σε κατάσταση dispatching soon, έχουν delivery estimate 8-14/9... Τέλος πάντων, ας ελπίσουμε ότι είναι απλά κανένα τυπογραφικό. Αν είναι dispatched, τι στο διάολο, 1 μήνα θα κάνει το ταχυδρομείο; Για να δούμε...
FilipposMD Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Ενημερωτικά, αν τυχόν το δει κάποιος στο μέλλον, να πω ότι μου ήρθαν όλα μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Με λίγα λόγια, βλακείες έγραφε το amazon.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.